לילה רגוע

rapgamer4ever

New member
לילה רגוע

2: שיקאגו-דטרויט: הבולס ממש טובים בבית, נצחון שלהם לא רק יקרב אותם לפלייאוף אלא יקרב אותם למרחק נגיעה מדטרויט והמקום השביעי. אוקלהומה-לייקרס: לא מסוג המשחקים שלייקרס שומטים. 2 וחצי: סאן אנטוניו-גולדן: היה נחמד לספארס לבדוק איך זה מתחת למקום השני בו בילו כמה חודשים טובים, לדעתי הם מיצו את הטיול. 4 וחצי: יוטה-יוסטון: איזה משחק! ראינו את השתיים הללו נאבקות כבר מליון פעם והפעם הזאת חשובה מאוד לשתי הקבוצות. משחק על 6 נקודות. תיאורטית זה אמור להיות של יוטה אבל אחד מהכשרונות של יוסטון הוא שהיא גורמת לי לזרוק את כל ההערכות שלי לגביה לפח.

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo99.gif הבולס מנצחים את דטרויט 91:99

דרק רוז לא שיחק ובהעדרו נטל קירק היינריך את הפיקוד והזכיר לנו איזה שחקן נפלא הוא כשהוא מסיים את המשחק עם 24 נק' ו-8 אס'. החמישיה של הבולס עשתה הכל במשחק הזה ולמעט 7 נק' של מילר הספסל שלהם לא עשה כלום. בן גורדון סיים עם 19 נק' ו-9 אס', טיירוס 18 נק' 12 ריב' ו-5 אס', סלמונס 16 נק' ו-6 ריבס', נואה 15 נק' ו-10 ריב'. בהעדר שחקני ספסל נאלנו הגארדים של הבולס לשחק 45 דקות כל אחד! בפיסטונס הצטיין...וויל ביינום שדפק חתיכת משחק עם 20 נק' ב-10 מ-16 והוסיף 9 אס'. טישון הוסיף 20 נק' ודייס סיים עם 16 נק' ו-8 ריב'. הבולס פותחים פער של שני משחקים משארלוט ומתבססים במקום השמיני במזרח כשהם רחוקים משחק אחד בלבד מהפיסטונס ומהמקום השביעי. מה שאומר שהם יקבלו בראש מקליבלנד או מבוסטון

IvgenyIAS

New member
אחלה ניצחון

בדקות שהבולס שיחקו טוב, הייתה הנעת כדור מצוינת והיה נורא כיף לצפות בהם. מעבר לסטטיסטיקה, שחקני המשחק היו היינריך וטיירוס. היינריך הניע את הכדור טוב (לא כדרר יותר מדי כמו בדרך כלל), קלע באחוזים יחסית טובים ובעיקר תקף את הסל כשהיו לו הזדמנויות. טיירוס היה זה שבנה את היתרון עם כמה סלים מחצי מרחק (אצלו זה תמיד תלוי ב-2-3 הזריקות הראשונות מחצי מרחק, אם הן נכנסות אז הוא יקלע באחוז טוב כל המשחק אחרת הוא יזרוק לבנים מחצי מרחק ויסיים עם 2-13 מהשדה), חטיפות ואסיסטים. אגב, נראה לי שכל הזמן הזה עם ברקלי ב-TNT מתחיל להשפיע על רג'י - אמר בשידור שטיירוס צריך להיות שחקן של טריפל-דאבל עם חסימות
אני מוכרח להודות, וויל ביינום לא בדיוק אחד השחקנים האהובים עלי אבל במשחק הזה התרשמתי ממנו לטובה. הוא שיפר את מהירות שחרור הכדור בזריקה ואת עבודת הרגליים בהגנה. עצוב לומר אבל דטרויט הייתה הרבה יותר טובה איתו על המגרש מאשר עם סטאקי.

rapgamer4ever

New member
הנצחון נחמד מאוד, אבל...

דטרויט ביל ריפ, שיד וכמובן אייברסון. פרינס היה צריך לקחת על עצמו יותר, זה לא הגיוני שהוא לא יזרוק יותר ממקדייס, סטאקי וביינום כשהוא אמור להיות הנשק ההתקפי הכי יעיל. די מצחיק אותי שביינום הוא היחיד שהקבוצה הייתה באיזשהו מומנטום חיובי כשהוא שיחק. איתו פלוס 10 במדד הפלוס/מינוס. אני חושב שמוסכם על כולנו ששיקאגו קבוצה עמוקה עם ספסל טוב, הגיע הזמן שתבנה יותר לעומק ופחות לרוחב. היא יכולה להעביר שניים מתוך היינריך-גורדון-סלמונס-דנג כמעט בלי להרגיש את זה. אם היא תעשה את זה ותשיג גבוה התקפי טוב, שחקן דוגמת בוזר למשל, היא תהיה אולי הקבוצה הכי אטרקטיבית בליגה בקיץ 2010. אבל אם נחזור רגע להווה- נצחון חשוב שיקרב אותם לצבירת נסיון פלייאוף. הלוח שלהם עד סוף העונה סביר לחלוטין ויש מצב לא רע ששיקאגו אכן תסיים 7. עוד הלילה יוטה ממשיכה להדביק את המערב בעזרת נצחון על יוסטון. סאן אנטוניו גוברת בקושי על גולדן עם גיים ווינר של מייסון (עוד אחד) והחטאה מהצד השני של אליס. הלייקרס לא מתכוונים לוותר לקליבלנד במרדף ומצמצמים את הפער למשחק בודד בעזרת נצחון על אוקלהומה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אין אבל

ניצחון זה ניצחון וזה שדטרויט פצועים לא ממש מעניין אותי כאוהד בולס. אבל אם כבר נכנסת לזה, הבולס שיחקו בלי דאנג (שנעדר יותר מידי העונה!!!) ובלי רוז כך שאנחנו מתקזזים
אגב... מכל הקבוצות שמועמדות לתפוס את המקום השמיני הבולס הם הקבוצה הכי מסוכנת עבור קליבלנד. במשחק שהיה ביינהם לפני חודש וחצי בערך הבולס מיררו ללברון את החיים כשהם מחליפים עליו שומרים ללא הרף ולא נותנים לו לנשום (הוא בעצמו הצהיר שזה המשחק הכי גרוע שלו העונה). כמובן שהבולס יפסידו במקרה של מפגש ביינהם אבל לדעתי זה לא יהיה קל כמו שכולם חושבים. ימים יגידו

rapgamer4ever

New member
סדרה מול הבולס לא תהיה קלה לאף קבוצה

שיקאגו פיזית יותר בפלייאוף באופן מסורתי. כמו שאמרת גם אני חושב שאין לה סיכוי לקחת סדרה מול אף אחת מ-3 המובילות במזרח אבל גם לאף אחת מה-3 לא יהיה קל מולה. אפילו בוסטון שלדעתי תוכל לעשות מולה סוויפ תזיע ואני לא רואה מצב שכל המשחקים יהיו לא צמודים.

למעלה