לילה קשה

jellybelly1

New member
לילה קשה

סיום של יום קשה. אכלתי הרבה יותר ממה שנוח לי. זה היה כמו להאיץ ולתת ברקסים לאורך כל היום מבחינת האכילה. כמעט ליפול לבולמוס ואז לעצור את עצמי בכוח. מאוד מעייף. כרגע אני לא נרדמת מרעב מדומיין ומרצון לאכול. עליתי במשקל בפרק זמן קצר מאוד הרבה מאוד ומתחילה לפתח טינה לטיפול. אני שמחה לא להקיא ולהתגבר. אבל כשמגיעות הנפילות והקושי מתחיל מההתחלה זה נראה חסר טעם. והמאמצים נראים מוגזמים ולא פרופורציונליים לתוצאה. אני משווה את עצמי למי שמחזיקה מעמד שבועות וחודשים והשבועיים שהחזקתי בלי לבלמס ולהקיא נראים פתטיים. עכשיו רק 3 ימים ומרגיש כמו שבועות. רק רוצה שהלילה הזה יהיה מאחוריי ובלי בולמוס\הקאה.

Aiakos

New member
חמודה

איך אני מבין אותך היה לי בדיוק אותו יום.. כל היום שמרתי ולפני השינה נשברתי..
מקווה שאת לא...

Aiakos

New member
:(

והיום אותו דבר והוא עוד לא נגמר אוף שיגמר כבר מחר יום חדש ננסה שוב

jellybelly1

New member

טיפ שעזר לי זה לא לחשוב לטווח זמן ארוך, להתגבר על הדחף רק לחצי השעה הקרובה, לנסות למצוא משהו שייתן תעסוקה ויסיח את הדעת עד כמה שזה קשה, ואחרי חצי שעה שוב פעם לנסות.
כל הכבוד שלא מתייאש ומוותר על המאמצים. זה לא קל.

הדיון הזה, בעיני,

יכול להתפתח מהר מאד - וכבר בשלבים של התפתחות - לתחרות "מי יותר חולה" שנפוצה בפורומים שאינם הפורום הזה. בבקשה, תזהרו; גם בשביל אחרות שקוראות אתכן, וגם בשבילכם.

Aiakos

New member
תאמיני לי

שזה הדבר האחרון שמעניין אותי מי יותר מיסכן. אני לא רוצה להיות מיסכן. הגעתי לפה כדי להיות בסביבה של אנשים עם בעיה כמו שלי זה קצת מנחם לדעת שאני לא לבד עם זה בעולם הזה.

כל-כך מוכר.

הסבל הזה הוא הרבה פעמים הדבר היחידי שעוצר ממני לחזור לקצץ (כשהמחשבה על החיים שאאבד לא עוזרת).
אבל הוא תוצאה של מה שעשינו, שעשית, לגוף שלך. זה הופך את החזרה לאכול קשה מנשוא וזה הופך את הימים ללא יותר ממלחמות שווא. אבל זה עובר, באמת. זה נעשה יותר קל. יום אחד הגוף שלך יסכים להסתפק בדיוק במה שנוח וטוב לך.

ג'לי

מעריכה אותך על כך שאת נלחמת בדחף, ולא צוללת אל הבולמוסים.
ובכל זאת, זו לא דרך לחיות, ממלחמה למלחמה, וגם קשה מאוד להחזיק את זה לאורך זמן.
עשית צעד והתחלת לעבוד עם גורם חיצוני.
אולי הצעד הבא הוא טיפול דיאטני?

ל3

New member
ג'לי יקרה ט

אני כל כך מבינה אותך- רק אלוהים יודע איזה שד יש לי בראש של להתאפק ולהתאפק מלאכול ואז בערב להישבר ולאכול את כל אותם דברים שאני דווקא לא רוצה ובורחת מהם. אחר כך באה החרטה, לעיתים מחשבה על להקיא ולעיתים אף נסיונות ללא הצלחה, לקיחת משלשלים וכל מני דטובה. ושוב מעגל של לצמצם שמחזיק מעמד לפעמים כמה ימים וחוזר חלילה. זה מעייף, זה מתסכל, זה מוריד אותי מטה עד שאני כבר לא יודעת אם זה טוב ככה או בלצמצם. לא יודעת מה אני מנסה להגיד פה, אולי רק שאני כל כך מזדהה איתך

למעלה