לילה קר וכואב

לילה קר וכואב

לא מסוגלת יותר רוצה רק לישון לקבל מעט שקט נפשי אבל הראש עובד לו שעות נוספות אלפי מחשבות שעוברות בשניות על כמה אני צריכה לוותר מתי הסיוט הזה יגמר שונאת את האוכל ולא יכולה להתקיים בלעידיו עכשיו אחרי ששבוע שלא נכנס שום דבר לקיבה וסוף סוף הרגשתי טיפה יותר נקיה אתמול נכנעתי לצורך האנושי למזון והיום בגלל זה אני מרגישה כמו בלון והבטן צורחת ואומרת, מה עשית, למה קילקלת עכשיו בתור עונש תסבלי מכאב, לא רק הכאב שבלב, גם הכאב האחר ואז פתאום אני נזכרת שקיים עוד כאב ואני לא מדברת על החולשה הסחרחורות והעייפות או האובדן, הפחד הלכלוך השנאה כלפי עצמך אלא הכאב שאומר לך, המוות מתקרב, אתה אשם, אתה בלבלת אותי אז גזר דינך לסבול עד שתמות אבל לא, כי אני לא מוותרת בקלות יש בידי פיתרון לכל הבעיות, לכל הכאבים והראש שלי, עוד מעט יצליח לשלוט על הגוף וברגע שהגוף שאיתו הצורך האנושי למזון בסיסי יחליט להיכנע, הכל יהפוך לורוד ואהיה שוב כמו ילדה קטנה שהכל אצלה בשליטה. לפחות אומר שכך אני מקווה שיהיה, תאחלו לי בהצלחה, כי לפני דרך ארוכה, אבל ברגע שאני יראה את השביל ויתחיל ללכת עליו, אני אמנם יודעת שיהיו לי בדרך מכשפות רעות, שינסו לבלבל אותי, להרדים אותי, לנסות שלא אגיע אל הקוסם מארץ עוץ. אבל בעזרת החברים שאכיר בדרך אל הקוסם והתקווה והנכונות, אגיע אליו, במעט שרוטה, עם זכרונות רעים וטובים. ואתם יודעים מה הקוסם שעשיתי את הדרך הארוכה המפותלת והקשה יגלה לי??? שלאורך כל הדרך מפתח ההצלחה היה איתי, רק לא ידעתי להשתמש בו, ובכלל לא ידעתי שמפתח זה נמצא איתי.אבל אני יודעת שלפחות אני אזכר שהכרתי חברים אמיתיים, לא כאלה שכשקשה מיד בורחים ומתחבאים. אני תמיד יזכור ולא ישכח. ברגע זה אני בתחילת דרכי הארוכה, וכבר תפסה אותי כמה פעמים המכשפה, אבל אני לא יכנע לה כל כך בקלות, קמה על הרגליים וממשיכה לצעוד..................... עד מתי???????????????????????????

karen_karen

New member
מתפוררת יקרה

אני מרגישה בדיוק כמוך אתמול כמעט התעלפתי בגלל שאני ללא אוכל לא רוצה לאכול האוכל גורם לי רק לשנוא את עצמי אבל אכן קשה בלעדיו נו טוב בטח אתרגל לכך או שלא :(( שני ברוכה הבאה!

מראונת יקרה...

מאחלת לך הצלחה בדרכך... ומקווה שתמצאי את הדרך הנכונה. הדרך שתוביל אותך לנצחון על המחלה... ולא זו שתיקח אותך לניצחון על הגוף וצרכיו הטבעיים. כי זו היא לא המלחמה הנכונה...לא זו שתוציא אותך ממעגל הקסמים הנורא הזה. המלחמה הנכונה היא זו שתוביל אותך לאושר ולחיים האמיתיים... לפעמים נדמה לנו שאם ננצח את הגוף יהיה לנו כל מה שנרצה. כל החלומות שלנו יתגשמו. אבל זהו רק מצב זמני. כי ברגע שנתעורר...נגלה שאנחנו שקועים בבוץ עוד יותר עמוק מקודם. ויהיה קשה פי כמה לצאת משם. ואת יודעת מי יכול לעצור את השקיעה הזו? מי יכול להפגיש אותך עם הקוסם המופלא? את ורק את! רק את יכולה להחליט שדי לך מהמלחמות הבילתי סופיות הללו... רק את יכולה להגיע להחלטה שאת רוצה לתת לקוסם ללמד אותך איך משתמשים במפתח... וגם אם זה ניראה מופרך ולא הגיוני לפעמים...זיכרי שמי שגורם לכל להראות כך זו היא המכשפה הרעה והאכזרית...שלא מרחמת ולא מוותרת לאף אחד. וקשה מאוד לנצח אותה. אבל זה אפשרי. בשביל זה צריך לגייס את כל הכוחות שלך...בחזית ובעורף. בחזית עומדת את...ואת צריכה להאמין ביכולתך לגבור עליה בכדי לעשות זאת. ובעורף - אם תסכימי...נעמוד אנחנו. נעזור לך כמה שנוכל...נחזק אותך, נתמוך נחבק ונאהב... כמה שתסכימי וכמה שתתני לנו. יחד נצליח לנצח את המלחמה הזו...לעבור את המכשולים ולא לוותר. ורק להביט קדימה...לחלום ולקוות. חמודה...אוהבת אותך כבר. נישבתי בקסמייך...את תצליחי לנצח את המחשפה הרעה. יום טוב שיהיה לך...מקווה לראות אותך פה. שלך תמיד מאיה

תודה לך הדבורה מאיה, על שהיית פה כש

דבורה מקסימה, דברייך מעודדים, אני שמחה שתיהיה פה לצידי, כי אולי בעזרת תמיחה חיצונית אגיע גם לתמיכה פינימית, ואצליך לצאת ממעגל קסמים זה, לפני רגע חשבתי ששוב אני לבדי עם המראה שבראשי, ואז באת בזמן הנכון ובמקום הנכון, לפני שכמעט ביצאתי עוד נפילה. מלבד זאת סקרנותי גוברת ואני מעוניינת לדעת מדוע בחרת להקרא ``הדבורה מאיה``, אני אישית פוחדת מדבורות, או יותר נכון מהעוקץ שלהם, ומשום מה ממך אני ממך לא פוחדת, ואפילו מתחילה להרגיש די בטוחה בקרבתך. אז תודה על התגובה שהצילה מהכנסות לאובדן נוסף. שלך באהבה ומחכה לתשובה מתפוררת בעולם המראה

מראונת...

הסיבה בגללה אני מכנה עצמי כך פשוטה מאוד... שמי מאיה. ואני אשמח להיות פה לצידך בעת הצורך. ואני לא היחידה שתיהיה כאן איתך. כמעט תמיד אפשר למצוא כאן מישהו איתו אפשר לדבר או להוציא קצת ממה שיש בפנים. את ממש לא צריכה לפחד ממני...גם אני לא אוהבת דבורים. ועוד יותר לא אוהבת שעוקצים אותי...אני רגישה לעקיצות דבורים. שמחה שעצרת עצמך לפני... זו היא בדיוק מטרת הפורום. לבוא הנה לפני ולמצוא דרך אחרת להוציא קצת מהרע שיושב על ליבך ומכאיב. תמיכה יש כאן בשפע... וגם אהבה. דרך אגב...הגבתי לך על הודעות נוספות למטה. אשמח אם תקראי אותן. שלך תמיד מאיה

גלי...31

New member
מראה יקרה...

אמנם אני לא סובלת מבעיות אכילה, לכן קצת קשה לי להגיב ספציפית... אך אני מוכנה להיות בשבילך לאוזן קשבת, ואולי אצליח לעזור לך ולו במעט. אני כאן בשבילך...אם רק תרצי... גלי

גלי,

ספרי לי קצת על עצמך, ובבקשה תיזהרי לא להידבק, באמת לא כדי לך להמשך לסיוט הנורא הזה. נ.ב אני מקווה שלא נשמעתי מגעילה מידי, תודה על הידיעה שיש לי אותך לאוזן קשבת, לפעמים זה פשוט מה שאני רוצה ולא יותר מזה. גלי יקרה, תכתבי לי קצת על עצמך, מהשורה וחצי שכתבת לי כבר הבנתי שיש לי עסק עם בן אדם נפלא לרוצה לעזור(אם וכמה שהוא רק יוכל) שוב תודה ותודה ועוד אלף תודות.............

שלום וברוכה הבאה

כבש אותי דרך התאור שלך.. אם זה יעזור אנחנו כאן.. הפורום הזה כדי להיות איתך במסע.. אנחנו החברים שתפגשי במשך המסע.. אני יודעת שזה נראה ארוך, קשה ולפעמים בלתי אפשרי אבל ברגע שהחלטת שאת רוצה משהו.. זה חצי הדרך לפחות... כולנו כאן לתמוך בך ולהוות גב חזק ותומך. ניב

למעלה