לילה -פרק 1

לילה -פרק 1

"מעל הצמרות עדים העננים " . אני לא יודע למה, אבל מכל המוזיקה שבעולם, רק השיר הזה התנגן לי בראש. מכה מטרים מאיתנו זרם הירקון בהתרגשות של אוגוסט , שתי נשים עם פס זוהר עברו ממול , ואני התרגשתי עד כלות, לקראת מימוש פנטזיית השירה בציבור שלי . גדות הירקון , מרחוב מיקובסקי והלאה הם השאריות של שיכול היה להיות הפארק אבניו שלנו. לא יצא לנו . את ענת הכרתי בצ'ט. יציאה אחת ובשניה כבר הייתי קשור למיטה הגוטית שלה. בשלישית כבר זכיתי להיאנס על ידה ובשלישית התפננו לשגעון הקטן שלי . חיכיתי לה בשקט. מעשן את הסיגריה שלי בשקט. צופה בעוברים ובשבות. הצרצרים מסביב עשו אותי נינוח " פרדס רטוס יללת תהנים ... " לפתע היא הגיחה במלוא הדרה בשביל ההליכה. שיער בלונדיני אמיתי שהתנשא ממרום ה 1.75 שלה, גוף מלא וקופצני , שדיים ענקיות , וחצאית שחורה שממנה איים להתבקע תחת שהזכרון שלו עושה לי חזק במיכנסיים. היא התקרבה ולפי התסריט התיישבה , בקשה אש התקרבה , הציתה סיגריה , ואמרה תודה. מה תודדדה - תיתפשטי !! ציוותי בקול חצי פוקד חצי חושש . היא הסתובבה , וכאשר גביה אלי חילצה את השדיים מהחזיה. התקרבה אלי ואמרה- טוב לך ? אמרתי תודה- ואז היא חשפה את ישבנה תוך סיבוב היישר לפני . נשמתי בקושי . העשן של הנובלס מילא לי את הריאות והזין לחץ לי במכנסיים כמו מוט לוהט. לא לרח לי הרבה זמן עד שהגעתי עם הלשון למחוז חפצי . כמה דקות טובות במחוז חפצי הספיקו לי - עכשיו אמרתי לה !!! היא עתה על הספסל- חושפת לירקון העכור את ישנה לתפארת , שדיה עמוסים עד קצןת גדותיה ומהקוס הריחני שלה נגר לאיטו פס נוזלי ודביק , וכמו פסים מסמן את דרכו לקטר.....

bugbuster

New member
../images/Emo142.gifשלום תלתן אחד. חיכיתי

בסבלנות עם ברכות הברוך הבא, כדי לא לפגוע בשרשור הפרק הבא. והיכן הוא?

למעלה