לילה נפלא לכולנו

יהלום 86

New member
לילה נפלא לכולנו

והשאלה שלי להערב:
לו הייתם יכולים לבחור דמות שאותה תשחקו את מי הייתם בוחרים?
(אפשר מסרט, סדרה, קומיקס, ספר, אנימה וכ"ו)

אני הייתי הולכת על רוג מאקס מן :)

ואתם?

וואו שאלה קשה

אם אני חושבת על התקופה האחרונה, אז אין ספק שהייתי רוצה לשחק את דמותה של קאליסי ממשחקי הכס,
אבל אם אני אחזור אחורנית בזמן, הרי הדמות שהכי ריתקה אותי בסרט קולנע, הייתה סימון סיניורה בסרט "ספינת השוטים"
ראיתי את הסרט ממש בצעירותי והתאהבתי בה עד כלות.

יהלום 86

New member
מכירה רק מדברים שראיתי בסרטים אחרים

בהרבה סרטים וסדרות הזכירו את השם "ג'ימס דין"
כמדומני אחד הסרטים שהוא הופיע בהם הוא שיחק קאובוי (זה זכרתי מסרט אחר שהזכיר את זה וגם קראתי עכשיו בלינק של וויקיפדיה שהבאת).

ועדיין, למה דווקא הוא?

יהלום 86

New member
בחירה יפה!

למה דווקא קאליסי?
מה את אוהבת אצלה? ומה את פחות אוהבת?

את הדמות השנייה אני לא מכירה... על מה הסרט?

אצל קאליסי אני אוהבת את הכל

קודם כל היופי שלה הוא משהו שלא מהעולם הזה. אין דברים כאלה. האישיות הבלתי אפשרית שלה והיכולת להתאכזר באותה הקלות כמו לרחם ולחוס ולאהוב והכי הכי ללדת דרקונים... מי מי יכול עליה מי? היא ממלאה את המסך ביופי

ולגבי הדמות השניה, פשוט זה היה סרט שראיתי כל כך מזמן שקשה לי להגדיר את הדמות שלה ככה בעל פה ולכן אני אתן לך קישור כדי שתביני על מה אני מדברת. האמת היא שלא מצאתי משום מה את מה שרציתי, אבל קבלי את זה:

http://www.seret.me/movie.asp?mi=140730
אולי את תצליחי למצוא בגוגל קצת יותר פרטים על הסרט הזה.

Anna begins cc

New member
בחירה בלתי אפשרית

רוג זו בחירה יפה, אבל אני חושבת שאת סטורם יהיה יותר כיף לגלם :)
ואם מתעלמים מהמגדר, אני בכלל הייתי בוחרת את פרופסור אקסבייר (אהוב לבי! ויש לי חתימה עם הקדשה אישית ליומולדת מפטריק סטיוארט שגילם אותו
)

הייתי רוצה לגלם את סוקי מהסדרה דם אמיתי (כי תמיד רציתי להיות פיה)
וגם לא הייתי מתנגדת להיות בלה מדמדומים, או מריה מצלילי המוזיקה, או סנדי מגריז..

אבל נראה לי שבסוף אבחר את גיבורת הילדות שלי,
אן שרלי מסדרת ספרי האסופית

(ברגע שאלחץ "שלח" יעלו לי עוד אלף בחירות..)

יהלום 86

New member
OMG!!!!

חתימה עם הקדשה מפטריק סטיוארט (AKA קפטן פיקארד / אקסבייר / הבוס של סטן מאמריקן דאד)?
גם אני רוצה!!!
*מקפצת כמו ילדה קטנה*

אני אוהבת את רוג יותר מאשר את סטורם בעיקר בגלל שהתחברתי לקו האפור של הדמות הזאת, היא התחילה בתור רעה (הכניסה את מיס מארבל לקומה) ואז הצטרפה לאקס - מן (כן נו, יש הרבה עוד בסיפור)
מעבר לכך, הכוח שלה הוא כל כך עצוב בעיניי - העובדה שהיא לא יכולה לגעת באף אחד, יש בזה משהו מאוד בודד שאני מזדהה איתו.

אני מבינה למה את אוהבת את הדמות של סוקי (משעשע שזאת אותה שחקנית ששיחקה את רוג, כמדומני), עניין הפיה הוא באמת מושך ונו... ערפדים :D
למרות שאת באפי (הסדרה ולא הדמות) אהבתי יותר, אני חושבת שהייתי בוחרת לגלם את ספייק שם.

וואו, אן שרלי זאת נוסטלגיה... לא שמתי על הספר "אסופית" כבר הרבה מאוד שנים :)
הכנסת אותי לנוסטלגיה היום!

Anna begins cc

New member
נכון שזה מרגש?!

הסיפור עם החתימה הזו די מצחיק.
אני מתה על פטריק סטיוארט, בעיקר מימיו כקפטן פיקארד כמובן,
וכל החברים שלי יודעים את זה.
לפני שנה, בקיץ, הוא היה בביקור בישראל ובמקרה הלך לאכול במסעדה ירושלמית די ידועה שהחבר הכי טוב שלי עבד בה.
כשהוא הגיע, חברי היקר התקשר אליי מיד ואמר לי "את לא מאמינה, פרופסור אקס אצלי במסעדה!" ואני כמובן השבתי "אם אתה יוצא משם בלי חתימה פלוס איחולי מזל טוב ליום ההולדת פלוס השם שלי, אל תדבר איתי יותר בחיים".
זה לקח קצת שכנועים, אבל באותו היום בלילה כבר הייתי הבעלים הגאה של אותו הפתק :)
ואגב, כשקבלתי את הפתק אני קפצצתי במשך שעה בערך בהתרגשות מטורפת, וכמובן שישר סרקתי אותו והעליתי לפייסבוק תחת הכותרת "מתנת היומולדת הטובה בעולם".
אני כזאת חננה..

לגבי סוקי- מצחיק! זו אותה שחקנית.. ולא הבנתי למה דווקא היא קפצה לי לראש ראשונה :)
ואני מבינה את ההזדהות שלך עם רוג לחלוטין,
אבל בדיוק בגלל זה בחרתי דמויות שהן שונות ממני.
אם כבק ניתנת לי ההזדמנות, בא לי להיות מישהי אחרת לגמרי..

ואן שרלי מבחינתי זו התגלמות הילדות. קראתי כל אחד מהספרים עשרות פעמים. את הספר השלישי יתכן ועברתי את המאה פעמים..
(חננה, כבר אמרתי?
)

אן שרלי!

אגב, ראית את הסרט הקנדי שנעשה על פי הספר? (הייתה גם סדרה עם אותם השחקנים)

אן שרלי היא גם אחת מגיבורות הילדות שלי, עם ננסי מסדרת הסנוניות והאמזונות, פיצפונת של קסטנר ומאי הקטנה.

לא יודעת את מי הייתי רוצה לגלם, האמת, עוד לא התעוררתי הבוקר ואני די חלודה, אבל אם כבר אני בספרות ילדים, נראה לי שזה יכול להיות משעשע להיות הרוזנת נאוורעל (Belvane) ממעשה במעשה של א.א. מילן כי היא רעה לתפארת.

קשה לי להסביר עד כמה אני אוהבת אותו

עד כדי כך שאני מוצאת אותו סקסי להפליא (הרבה יותר מג׳רי לצורך העניין)

בוקר טוב וברוך הבא

אחחחח ג'ורג' ג'ורג' אחת הדמויות הגדולות שנוצרו במדיה הזאת. אני מודה שג'רי הרבה פחות מרתק אותי.
ג'ורג' לא צריך לדבר בכלל. מספיק שהוא נותן את אחד ממבטיו וזווית הפה מדברת בעד עצמה
גם לא מפליא אותי שזאת הדמות שהיית בוחר לעשות

למעלה