לילה מקסים :]

PsyVodz

New member
לילה מקסים :]

אז ככה .. הייתי עם חבר טוב שלי וניכנסנו לדיבורים על טראנס .. עכשיו אני בקטע רק כשנה בערך .. הוא אמר לי משפט חכם שאני מתכוון ליישם .. הוא אמר כדי להבין את הטראנס צריך להתחיל מהתחלה .. איך הכל התחיל .. מי למה איזה טראקים וכו' .. עכשיו אני פה כמה חודשים ועדיין לא ממש ראיתי מישו מדבר על טראנס בעבר .. רק רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה ? אייזשהן המלצות .. הפזמניקים של הטראנס תנו לי בראש :\ holyman - en od milvado

Rasta Kosta

New member
וואו איזה טראק

לא הכרתי אותו אבל התאהבתי בו משמיעה ראשונה יש עוד המלצות של Power Source ?

אני יוצא מנקודת הנחה

שאת הקלאסיקות של סיימון אתה מכיר אז קצת אולד סקול man with no name prana blue plant corporation קיצר אחלה מוזיקה. בלי קשר texas faggott-impastil

Mad Sorcerer

New member
זה המסלול

מתחילים מwaves of sound של יהל מתאהבים במלודיות ואז עוברים למשהו טיפה יותר מורכב בדוגמת man with no name - moments of truth ומשם אסטרל, colorbox, וshakta . אחרי שגילית את הצד המלודי והמורכב יותר של הטראנס אתה מוכן לפסיכודליה רצינית - hallucinogen, cosmosis, etnica/pleiadians,technosommy,, ומשם אתה כבר תגלה את העולם הנפלא של מצורי פרודקשנס ופסייהרמוניקס עם יציאות אגדיות כמו סאנדמן הראשון, רסוננס מוד, פסייקו דיסקו, והאלבומים של פראנה. בשלב הסופי תוכל לספוג את הטופ שבמשוגע עם דברים כמו טקסס פאגוט,הלטיה,דאבל דראגון וכו וכו .. והחיפוש נמשך.. מצד שני עזוב שטויות תשמע מה שהמלצתי לך פה ותהנה מהמוזיקה האדירה הזאת

PsyVodz

New member
נישמע מעניין, תודה

ומזה הסנדמן הראשון ורסוננס פסייקו האלה ?

Mad Sorcerer

New member
חתיכת יציאות..

sandman - witchcraft אלבומו הראשון של איציק לוי ואלבום הטראנס הישראלי הכי טוב שנעשה (יש עליו מאמר ששאבי כתב כנס למאמרים) va - resonance mood - אחד מהאוספים הטובים בהיסטוריה עם הקטע האדיר slug - slufest psyko disko - psyko disko - אולי אולסן וחבריו.. עוד יציאה קלאסית משוגעת מבית פסיי הרמוניקס

ploni007

New member
תקרא פה קצת מידע"יבש"

http://rd.walla.co.il/?u=http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%A7%D7%AA_%D7%98%D7%A8%D7%90%D7%A0%D7%A1

X Ripper

New member
כדי להבין את הכל התחיל....

תצטרך לחזור לתחילת האלקטרוניקה-איי שם בשנות החמישים אומנם בשנות ה-50-60 האלקטרוניקה לא הייתה מורגשת-גרשון קינגסלי ו וונדי קרלוס אומנם יוצאי דופן אבל לקראת סוף שנות השישים תחילת-אמצע השיבעים היא הייתה מורגשת חפש דברים שלSuns Of Arqa, Brian eno,Kraftwerk,tomitha ,Tangreen Dreamאפשרי גם דברים של פינקפלויד לאחר מכן חפש דברים אלקטרוניים בסוף שנות השמונים-תחילת שנות התישעים: מה שניקרא בזמנו מוזיקת רייב או טכנו או טראנס לפני שהתחלק ל908080808 תת ז'אנרים Age of Love,Enrgy52,Cosmic Baby,Vision Of Shiva,Dance2Trance,Speedt J, Emnuel Top-שמות על קצה המזלג להבנת הסגנון המוקדם שניקרא "טראנס" היום בדיעבד זה ייחשב קלאבי בצד הטכנואידי חפש Eat Static,Plasticman,Juan Atkins-זה ייתן לך מבט על מה שניקרא "טכנו" בכדי להבין את תקופת הגואה והפסיי בין 1993-1999 כנס ללינק הבא-מובא שם בצורה פרטנית(בשלושה חלקים) את רוב הטראקים שיצאו בסגנון בשנים הנ"ל(כמובן חוץ מז'אנר הניצחונות-מצטער מראש לא הייתי בתוך הסגנון המבחיל הזה אף פעם) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=280&msgid=51667554

למעלה