לילה מצויין שיהיה..

Mor N more

New member
לילה מצויין שיהיה..

אז קודם כל תודה למי שאמר ברוכה הבאה.. אני לא שימעונית למי ששאל..כמו שאמרתי,נחספתי לתעשיה הזו של הטראנס ומסיבות הטבע דרך החבר,שעכשיו אגב הוא ב vision quest ,ואני לא מכירה משהו חרא..

goaguy

New member
מה עים החבר??

ומה הכוונה שהוא עכשיו בויזן קווסט 1) הוא ממש עכשיו מתחרע במסיבה 2) הוא בצוות שלהם שרובו יושב ביפן

Mor N more

New member
אחח..החבר החבר..

הוא בצוות שם.מתגורר בטוקיו. ולך תדע אולי מתחרע גם עכשיו..אני בכל אופן דיברתי על בכללי.

Mor N more

New member
אהמ..אני אצא גועל..

לא יודעת בדיוק.. אני מניחה שגם וגם.הוא בעיקרון עוסק בסאונד.אחד הטובים.והוא סיפר שהוא מנגן ב 3.2 במסיבה גדולה שם.

y o b b o

New member
חחחח... איזה מין חברים אתם?!

והמין היה כפל משמעות
אתם רק מין חברים כי אם לא אז אתם סתם זוג מוזר
אל תעלבי חס וחליליה!!!

Mor N more

New member
פייייי איזה זונה..

האמת,אנחנו חברים שלוש שנים.ומאז שהוא ביפן,לא יצא לנו לדבר יותר מדי רציני ומפורט.אנחנו ממש לא רק מין..למרות שעכשיו,אחרי כל הזמן שלא התראינו,בכיף הייתי מתנפלת עליו.

y o b b o

New member
העיקר שאת אוהבת אותו והוא אותך?!

אגב בת כמה את? מאיפה? איך? למה? מי? מה? מוווווו (
!?)?

Mor N more

New member
ברור..

אני מור בת כמעט 18(ואל תגחך..גם לא לשנייה).אני מת"א.

y o b b o

New member
לגחך?! למה?! אני בן כמעט 17 ../images/Emo9.gif

רגע אז בן כמה חבר שלך?! ולא ענית לי מה תפקידו בויז'ן קווסט?

Mor N more

New member
תשובות

אתה כמעט 17? יפה.. החבר בן 24. ועניתי לך,אמרתי שהוא גם יוצר וגם בארגון לפי מה שהבנתי..והוא מנגן ב3.2

y o b b o

New member
אהה אחלה...

24?! לא קצת קפצת מה הפופיק?! העיקר שאת נהנת... וואי כשהכרתם היית בכמעט 15 והוא 21?!? יוו... תיהיה בריאה!

Mor N more

New member
אמן..שכולנו נהיה בריאים..

בדיוק..אני הייתי בת 15 כשחזרנו לדבר וב15 ושבוע נהיינו חברים..הוא היה בן 21 וכמה חודשים..

Mor N more

New member
אמן..שכולנו נהיה בריאים..

בדיוק..אני הייתי בת 15 כשחזרנו לדבר וב15 ושבוע נהיינו חברים..הוא היה בן 21 וכמה חודשים..

Mor N more

New member
אהמ..אני אצא גועל..

לא יודעת בדיוק.. אני מניחה שגם וגם.הוא בעיקרון עוסק בסאונד.אחד הטובים.והוא סיפר שהוא מנגן ב 3.2 במסיבה גדולה שם.

Mor N more

New member
אחח..החבר החבר..

הוא בצוות שם.מתגורר בטוקיו. ולך תדע אולי מתחרע גם עכשיו..אני בכל אופן דיברתי על בכללי.

Mor N more

New member
אחח..החבר החבר..

למעלה