לילה ממכר

לילה ממכר

לילה ממכר ובקריאת תגר על ימים חולפים אישה ואיש גורפים את להט מעשה האהבה. נפתולי חמוקיים ואון מתמכרים לשכרון יצרים והתנצחות אברים גודשת עינוגים. רוקעים ונרקעים, חושקים וננחשקים, והשיר מוסיף להלך באורחות התשוקה.

שמים1

New member
תשוקה עירומה ../images/Emo79.gif

אלבש גלימה אדומה גוון ארגמני יכסה פני אתה תיגע בי בידיים לבנות מושלגות בטוהר . הלב יפעם בפעימות מטורפות כתופים רועמים , כאותן ערגות המתנפצות מתגלגלות כאשדי מפלים . רסיסים רסיסים נלקט על מיטת אהבים מוארת תביט בי בעיניים כלות , טובות שיר תוסס יתנגן כיין הילולים צעיר נצנח שיכורים מתשוקה עירומה חפה מאיסורים , מהרהורים.

בין המילים

בין המילים אני לוקח אותך אל מסתור חלומותי ומבקש להתיר אזיקים שאסרו על זרועותי להטמין את ראשך בחייקי. בין המילים אני חומק אל מראות נחשפים של ערגה הנושמת ערגה ואל הלמות לב הניצתת כיקודות מתנפצים. כי הרעפנו את עלי ואני עלייך אלפי קבין של אהבה, והיא מבקשת שלא להתפוגג.

שמים1

New member
בין המילים

עולם המילים שלי הוא ללא תמרורים מעברי חצייה רחבים לכל התחושות ערסל גדול תלוי לו בחדרי ליבי קורץ אל מסתורי חלומות ומילים המבקשות לחבוק ולצאת במחול ריגושים. בעולם המילים שלי תחושות נושקות לשמים לעיניים המביטות ברוך מבקשות לקטוף רגעי חמדה ונשיקות הפורחות כרקפות מלבלבות ללא אזיקים קורצות בשובבות אל שפתותיך.

אני מוליך עצמי אל עולמך שלך

אני מוליך עצמי אל עולמך שלך ובאגרטל נשמתך אני מציב פרחים שכותרתם שלהבת, ומתערפל בניחוח גופך. כי אהבה, כשמה כן היא, ירדה על מושב הרהורי בעת לכתי אחרייך בשיר, וזעזוע של מאוויים הדוקים נפער בצלעותי.

למעלה