לילה לילה לא שקט...

בא לי לבכות כשאני שומעת דברים כאלה

בחיי. אני כל כך מרחמת על תינוקות כאלה חסרי ישע שסומכים על ההורים שלהם, וההורים מאכזבים...

כמיסה

New member
גם המוהל שלנו עטף ככה את עומרי

אבל שחררתי אותו כמעט מיד, זה לא ממש נראה לי אבל כשעומרי היה קטן (היום הוא הרבה יותר גדול
הייתי מפשיטה אותו לפני המקלחת עוטפת בחיתול לבן לא הדוק וככה מכניסה לאמבטיה ואז פורסת את החיתול. נרשמה התלהבות ועומרי לא בכה בכניסה למים בכלל בקשר לשאר הדברים

שוגי13

New member
חייבת לציין שאני נפעמת ל פעם מחדש

מהגישה של ההולנדים לתינוקת, ואני כמובן לא מכלילה. אנחנו גרים כאן זמן קצר מאוד ומייד שמתי לב לעובדה שתינוקות בוכים בעגלה וההורים ממשיכים בעיסוקיהם- שום הרמה על הידיים, חיבוק, מגע קל עד שיגיעו למקום בו אפשר לחלוץ שד או לתת בקבוק וכו'. ראיתי כמה וכמה מקרים כאלה ואני מזדעזעת כל פעם מחדש, בא לי להגיד לאימהות האלה משהו אבל אני לא עושה את זה (אני זוכרת כמה שהתעצבנתי כל פעם שניסו להעיר לי משהו) אני רק מרחמת על התינוקות, יעלי- אנחנו עוף מוזר כאן, ללא ספק

ענת666

New member
אם חברים כאלה לא צריך אויביים

אני מקווה בשבילך שבפעם הבאה שהם יבואו אלייך תתני להם להרגיש "טוב" בדיוק כמו שהם נתנו לך.והואו איך שאני כועסת עליהם.

talsh

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אנשים מוזרים. המנטליות השונה היא קשה לפעמים להבנה. קשה לראות בכזו התנהגות כמשהו טוב לתינוק. לפני שבוע בערך, היתה אצלי מכרה ששאלה אם תום ישן בלילות. עניתי שלא והיא מיד שאלה אם הייתי רוצה שיישן. אז היא הסבירה לי שאם אני רוצה לישון שיומיים - שלושה אני לא אקום אליו בלילה גם כשהוא בוכה - והוא ילמד לישון בלילה . היא עוד הוסיפה וסיפרה שבתה הקטנה בכתה בלילה הראשון 5! שעות רצוף. מיותר לציין שהייתי חסרת מילים לכמה דקות, מזועזעת ואפילו לא ידעתי מאיפה מתחילים להסביר לה שכשהתינוק שלי בוכה אני קמה אליו גם אם הוא יקום בלילות עד גיל 8!

אם תקראו את הקישור שג'ס צירפה

דווקא תמצאו שם את ההמלצה לעטוף את התינוק כדי להרגיע אותו, אבל זו לא המלצה גורפת (יש סיוג בסוף). הנה הציטוט: 'עטיפה בשמיכה יותר הדוקה - השמיכה מתפקדת בחודשים הראשונים לאחר הלידה כתחליף לחיבוק. היא יוצרת גבולות ברורים יותר ומוסיפה לתחושת הביטחון של התינוק. תינוקות רבים סובלים מאי שקט כשאינם מוחזקים וידיהם ורגליהם נמצאות בתנועה חופשית. עם זאת, אם התינוק לא שקט גם כשהוא עטוף, יכול להיות שהוא נמנה על חלק מהילדים שמגע השמיכה אינו נעים להם וגורם דווקא לתגובה הפוכה של אי שקט.' כך שיכול להיות שיש בזה משהו, לפחות לגבי חלק מהתינוקות. בעניין חוסר ההתייחסות לתינוק שבוכה - אני לא מגיבה כדי שלא יצאו לי מילים שאני נמנעת מלהשתמש בהן.

וונדי1

New member
../images/Emo123.gif איך אפשר לא להתייחס

לתינוק בוכה? זו השפה שלו! הוא לא יכול להביע את עצמו בדרך אחרת. הוא כל כך חסר אונים… לא יכול לזוז לבד ולמצוא תנוחה נוחה ולא יכול לקחת לעצמו משהו לאכול או ללכת לישון כשבא לו. מצאתי את עצמי הרבה פעמיים מרחמת על מצב חוסר האונים הזה. כמובן שכשתינוק בוכה חייבים לגשת אליו לדעתי זה מראה על כבוד אמיתי לתינוק שלך… בגיל כל כך קטן הם לא מנדנדים סתם, הם זקוקים למשהו ואפילו אם זה חיבוק אוהב… זה מזעזע!!! אני גם הייתי נעלבת אם היו אומרים לי ללכת הביתה. אם כל הכבוד גם אני ילדתי לא מזמן ותמיד כיבדתי אורחים שהגיעו אלינו לשמוח בשמחתנו…

קרן^

New member
אוי , נהיה לי קוצר נשימה מהסיפור

המזעזע הזה! ממש לא נורמלים האנשים האלה... כל כך מסכנההה
באמת בא לי לבכות צריכים לעטוף את ההורים האלה בכותנות משוגעים!

למעלה