לילה לבן......

dafgol

New member
לילה לבן......

בר החליט שאני לא צריכה לישון גם הלילה , כאילו לא היה לי יום ארוך וקשה גם ככה.... כל 20 דקות הוא מתעורר בבכי ( מ 23:00 בלילה ), הוא לא רעב ( ניסיתי בקבוק ) , חיתול נקי ( החלפתי ) , לא חם מידי , לא קר מידי, אין לו חום.....מוכן להירגע ולהרדם רק בידים שלי , ברגע שאני מניחה אותו במיטה - הוא לוחץ על כפתור ההפעלה ובוכה שוב . רוב שעות היום הוא היה ער ,וזה היה יום גדוש .. ( אחרי שישן רק 6 שעות רצופות בלילה הקודם). אני על סף התמוטטות מערכות כבר......הכל תקין אצלו, מה עוד פעם " להאשים " את החניכיים ? מה עושים ? גם אצלכם יש לילות כאלה ? ( דר"א אני כבר מכורה לסקובידו בערוץ הקרטונס בגלל הלילות הלבנים האלה ).

dafgol

New member
קבלו קלוז-אפ קטלני....

הברבור הזה יכול לעשות פרסומת של אנרג'ייזר.....לא מפסיק לרגע....

T noki

New member
גם אצלנו זה היה ככה לא מזמן

אמנם בד"כ הוא ישן בסדר אבל לפני כשבועיים היו לו כמה לילות שהוא התעורר כל 20 דקות מקסימום, לפעמים 10 דקות. בדיוק כמו שאת מתארת. שום דבר לא עזר, לא ציצי, לא בקבוק מים, לא מוצץ. ברגע שהנחתי אותו במיטה הוא שוב התעורר ובכה. שמעתי שבסביבות גיל חצי שנה משהו מתערער להם בהרגלי השינה. אני הגעתי למסקנה שזה היה קשור או לשיניים או לחום. בסוף שמתי אותו לישון קצת במיטה לידי וזה כנראה עזר לו קצת. הוא נרדם סופית בבוקר (6 בבוקר). וגם עכשיו בימים האחרונים הוא הפך להיות ציפור לילה - הולך לישון ב1:30 בלילה. מה, הוא לא יודע שהוא תינוק? מקווה שיעבור לו. אצלנו המשבר הנ"ל לקח כמה ימים. ולך - חיבוק. ובהמשך לשרשור הקודם - מחזיקה אצבעות לך ולגולן לגבי העבודה. אם אשמע על משהו בתחום המחשבים - אשלח לך מסר. לילה טוב לך ולברצ'וק (שולחת לבר מחשבות נעימות ומרדימות...)

שרי30

New member
אוי היו לי כאלה!

כשדניאל היה בן חצי שנה (לפני חודש) וחשבתי שאני משתגעת. זה היה כל כך מתיש. הבשורה הטובה שזה זמני והשינה הטובה חוזרת להם (אצלנו זה היה שבוע כזה מעורער). תתאזרי בסבלנות, ותתני לו את מה שהוא צריך - להירדם ולהירגע בידיים שלך. כי כנראה משהו מציק לו והוא זקוק למגע שלך. אגב, יש בפורום הנקה תיאוריה שלפני שתינוקות עושים איזה קפיצת גדילה מכל סוג (התהפכות, זחילה, עמידה וכולי) יש להם מין חוסר מנוחה והם מתעוררים הרבה בלילה וזקוקים להרבה חום וקירבה. מי יודע, אולי בר מתכנן לך איזה פעלולים חדשים! והוא מתוק שבא לנשק אותו כל הזמן...

ayelet i

New member
../images/Emo20.gif לילה לבן?...

לא מוכר לי המושג הזה...
יקירתי, כל שנותר לי הוא לשלוח לך
... לפחות יש לילות שהם בסדר, ממקומי הנוכחי גם זה נראה לי המון... איזה מתוק שהוא - הולך ונעשה יפה יותר ויותר מפעם לפעם. מאחלת לך שירדם וישן עד הבוקר ומחר יפתיע אותך בשינה עמוקה ללא כל הפרעות. לילה טוב!

טוטי30

New member
אוף, שוב?! קשה.. אבל התמונות! הו

התמונות!!!! איזה ברברון!!! חבל על הזמן מזמן!!! מ
ד
ה
י
ם
!

אילת25

New member
באתי לבקר מפורום הריון

ואני לא יכולה להתעלם, הוא פשוט מ ד ה י ם
ילד בובה, מתוק בצורה מיוחדת
תמסרי לו נשיקות.

twiti

New member
הי דפנה'לה...../images/Emo24.gif

איזה אנרג'ייזר יש לך...מקווה שזה אכן זמני! אני מניחה שזה לא סתם ואכן משהו מפריע לו, וברור לך שיתכן שבסופו של דבר זה יעבור מבלי שתדעי מה זה היה... ספרי איך היה סבב הראיונות, מחכים לתשובות? ודרך אגב, סקובידו? ומה עם המעבדה של דקסטר, התאומים קראמפ וכמובן ג'וני בראבו הגדול. לפעמים אני קולטת שגיא בכלל עסוק במשהו אחר בעוד אני בוהה בעניין בקרטונס...

dafgol

New member
מחכים לתשובות ולראיונות נוספים

מחר אנחנו נוסעים ליריד תעסוקה במכללת הגליל המערבי.
ענקית לגיאצ'יק
וגם לך.....

כ ו כ ב 1

New member
החניכיים

לדעתי זה החניכים..עמיתי אומנם יותר קטן אבל גם לו היו כמה לילות כאלו. אני מקווה שהצלחתם לישון בסופו של דבר.....הוא מקסים.

mili999

New member
איזה ברבורון חמוד ../images/Emo13.gif

גם טוהר אנרג'יזר - בקושי ישן משך היום (בן חודש וחצי), אבל נו, טופ, כאלה אנרג'יזרים מתוקים שהכל נסלח

כמיסה

New member
לילה לבן ...

אני מצטטת אותך ( אחרי שישן רק 6 שעות רצופות בלילה הקודם)...
עומרילי ישן פעם אחת 6 שעות רצוף (כן
רק פעם אחת
) כך שכנראה לכל ילד השגרה שלו והשעות שלו אני בטוחה שזה יעבור ויחזור למסלול הרגיל
בינתיים נסי לתפוס
קצר בצהריים

dafgol

New member
הי נועל'ה ../images/Emo24.gif ו../images/Emo51.gif לכולן

עד לפני שבועיים בערך , בר ישן כל לילה לפחות 9-10 שעות , לכן פתאום קצת משונה וקשה לכולנו.... אני מאוד מקווה שזאת רק קפיצה ואח"כ הכל יחזור לקדמותו... הצלחתי לישון מ 6 בבוקר עד 11 עם הפסקות כמובן...אבל....הכל באהבה
. תודה על העידוד של כולן , נראה איזה קונצים בר יארגן לנו הלילה....

yaelli10

New member
אויש דפנה

אני מקווה שהתקופה הזאת תהיה קצרה ותעבור כמה שיותר מהר. לכל תינוק יש פאזה, כך הבנתי. בינתיים נראה שאין סיבה להחליף סוללות.

חגית99

New member
בזכות דודה שירלי...מצאתי את התמונות

של הברברוש המתוק הזה. היא כתבה שיש תמונות מדליקות אז התחלתי לחפש. דפנה הברברוש שלך פשוט מקסים. אני מקווה שהלילה תישנו טוב!! לילה טוב חגית.

למעלה