לילה לבן

ענתי44

New member
לילה לבן

אמא תמיד נהגה לומר לנשים אחרי לידה שתמיד שהאמא יושבת לשתות בנחת קפה התינוק כאילו בחוש מיוחד יתעורר ויפריע לה. אז כמו אמא גם אני לא תמיד יכולה לפסק זמן לעצמי. בגלל השלשולים הורידו לה כדור נגד ההקאות שהיו לה. אז השלשולים נחלשו אבל התחילו בחילות הלילה. כמעט כל לילה היא מתעוררת עם צורך להקיא קוראת בשמי או "מי שם?" אני מושיבה אותה נותנת לה קערה אבל הבחילה עוברת. הלילה . הייתי אצלה, בדקתי שהיא יבשה ולא קר לה זכרתי לה מי אני ואיפה היא נמצאת והלכתי לישון. חמש דקות אחרי שנכנסתי למיטה דקותיים אחרי שנרדמתי שמעתי רעש. קפצתי מהמיטה. זה היה מאוחר. היא הקיאה על כל הגופיה והמצעים. נאבקה בי כשהושבתי אותה על הכסא, חטפתי מכה בגב והתחלתי להתעצבן עליה. אבל לא היה על מי. לא היה אף אמא א' מתחת לעיניים שלה. ניחמתי את עצמי שלפחות התפרקתי קצת. ניקיתי והחלפתי מצעים. חיממתי גופיה נקייה על התנור וגם ציפה חדשה כדי שיהיה לה נעים כשתניח את הראש. אבל היא היתה נסערת מידי ולא ידעה איפה היא אז קמתי שוב מהמיטה. הכנתי לה תה. וגם לי. והשקאתי אותה. היא עכשיו נרדמה. ואני כבר לא מצליחה לישון. נחכה עד שהמכונת כביסה תסיים ואנסה לחזור ולישון. לילה טוב או, כדברי נילי, "בוקר טוב ישראל".

zs1957

New member
ענית היקרה ליבי אתך../images/Emo140.gif

צר לי לשמוע על הלילה הלבן שעברת. מקווה שישנת טוב. שיהיה בוקר טוב ונעים ללא כל תקלות. שולחת לך חיבוק גדול על הטיפול והמסירות ללא לאות באמך האהובה. תשמרי על עצמך ועל בריאותך. יום טוב, זהבה

ענתי44

New member
ואמא שוב חולה

הבוקר כשקמתי להלביש אותה למרכז יום, היא היתה רטובה בזיעה. נגעתי בה והיא שוב עם חום גבוה. אז השארתי אותה בבית. ומקודם ניסיתי לשכנע את האחיין הגדול שלי לא לבוא להכין לנו מרק עוף בנוסח הנפלא שלו מחשש שאולי ידבק. מקווה שלא יתפתח רע עם אמא.

ענתי44

New member
המצב של אמא מחמיר

היא מקיאה שוב ושוב. לוהטת. עם שיעול וקשה לה קצת לנשום ( בהחלט לא קוצר נשימה ) לא מסוגלת להרים ראש ממש נאבקתי בה להחליף לה מצעים ובגדים ולנקות אותה מהקיא. ואחרי חמש דקות בעודי מנסה להתקשר שוב לרופאה הקיאה שוב על המיטה. לא נותנת לי להחליף שוב. תחזיקו אצבעות שלא חטפה משהו רציני.

טילי66

New member
ענתי הי

ליבי איתך לכל אורך הדרך מבינה ומזדהה איתך. אני מתפללת ומקווה שאמא תתאושש במהרה.חיבוק ענק תמי

../images/Emo4.gifענתי'לה רק שאמא לא תאבד נוזלים

הרבה שתיה אל תשכחי החלמה לאמא ולך, הרבה סבלנות ואורך רוח, בשורות טובות נשמה

zs1957

New member
עניתי ליבי אתך

מקווה שמצבה של אמא השתפר. חשוןב מאד להקפיד שתשתה ולא תאבד נוזלים מחשש להתייבשות.. מאחלת לך שיהיה לך את הכוח הנפשי והפיזי לטפל באמך. שולחת לך חיבוקים ונשיקות. רפואה שלמה לאמא !!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהבה

מחזיקה אפילו יותר מאצבעות

ממש כואב לי לקרוא.מאחלת ומייחלת שסבלה, סבלך יחדלו. שאמא תרגיש טוב. אמן ולאלתר אני מצטערת.ואת מצטיירת לי כבת אדם נהדרת!!!!!!!!!!!!!מעמקי הלב.אנרגיות טובות לאמא

../images/Emo12.gifלמה אומרים לילה לבן במקום שחור או אפור

לבן זה טוב הכל טוב ובהיר

07גאיה

New member
מצחיק...../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

איך הקונוטציות עובדות עלינו - אני דווקא חשבתי על תכריכים. כשלמעשה לילות לבנים הוא הכינוי המקובל לתופעה המתרחשת באזורים הקרובים לקטבים. במהלך תופעה זו שוקעת השמש אל מתחת לקו האופק רק לזמן קצר ולכן לא משתררת במקום חשיכה של ממש.

ענתי, ליבי ליבי איתכן...

מקווה שהיממה האחרונה הטיבה עימה, והיא כבר לא מקיאה, אין צורך להדריך אותך במה לעשות ואיך, את כאן המומחית הגדולה ביותר בטיפולים למינהם, מקווה שמצבה של אימא התייצב קצת ותוכלו לישון בלילה בשקט, שמרי בדרך גם על בריאותך, גם היא חשובה. אז שיהייה לכן לילה שקט ורגוע, ותשנו טוב, לילה טוב וליל מנוחה, ניצה. נ.ב. כתבתי הודעה והיא כנראה לא נקלטה, אז אם יופיעו 2 הודעות אני לא שיכורה רק המחשב קצת מבולבל....

ענתי44

New member
סימפוניה של ראות

אמא בבית חולים. חזרתי לא מזמן. כל הדרך לשם ערכנו אמא ואני מופע סימפוניה של ראות, משתעלות ללא הפסקה. במיון החום היה 39.6 ואמא נזקקה לחמצן. אמא שלי תמיד אחרת. אז אם אומרים שהניתוח הצליח החולה מתלוצץ עם רופאיו אמא דילגה ישר להתלוצצות עם הצוות כששאלו אותה לשמה ענתה " לא קוראים לי באתי לבד" ולשאלה למה באה ענתה " בא לי" אחר כך החלה דעיכה למצב אפאתי, ועד התנגדות לבדיקות הדם והרכבת ונטול. הורדה של מסכת החמצן ועד אי ידיעה איפה היא ומי אני. כנראה דלקת ראות. וגם דלקת דרכי השתן חריפה.. אין לי כוח להמשיך לכתוב. תחזיקו לנו אצבעות.

אנחנו לא רק מחזיקים לך אצבעות....

גם מתפללים להבראתה המהירה, וכמובן לבריאותך את!!!!!!!!!!! שיהייה לך לילה רגוע ותצליחי לאזור כוחות למחר, חיבוק ענק, ניצה.

../images/Emo201.gifחיבוק לשתיכן וחזרה הביתה במהרה

והרבה כוחות נפש לך ענתי'לה בשורות טובות

ענתי44

New member
ברגעים אלה אמא משתחררת מבית חולים

אחותי נמצאת איתה. היתה לה דלקת בשתן חריפה מאוד. למזלנו לא דלקת ראות. אני עברתי אתמול הליך רפואי כירוגי בבית החולים ונמצאת עכשיו בבית. מאחלת לכולם שבת מקסימה ורגועה.

בשעה טובה, בימנו כמה שפחות להיות בבי"ח,

טוב שאימא חוזרת הביתה, ומקווה שתנוחו בשבת , והשבת תהיי רגועה ושלווה. ושכל התחלואות יהיו ממכן והלאה... חיבוק ענק, ושבת שלום, ניצה.

רגינה9

New member
ענתי, מאחלת לך ולאמא החלמה מהירה

מקווה שתצליחי לנוח בשבת ולאגור כוחות. מאחלת לשתיכן שבת רגועה ושקטה. טובה.

למעלה