לילה לבן

Macphista

New member
לילה לבן

לה לה לה לה לה לה לילה לבן. למה למה למה למה למה למה התחלתי ללמוד למבחן מייגע שיש מחר רק היום בבוקר? לילה לבן לה לה לה לה לה לה לה לה לילה לבן... מ11 בבוקר כבר שתיתיתיתיתיתיתי איזה 8 כוסות קפהפהפהפהפהפהפהפה כהכנה לה לה לה לה לילה לבן בן בן בן בן בן.... ואז לפני שעתיים כזה הקפה כבר עשה בחילה אז עברתי לקולה לה לה לה לה לה לילה לבן בן בן בן בן בן בן... אוי איך אשן שן שן שן שן טוב אחרי המבחן חן חן חן חן חן ואחרי הלילה לבן בן בן בן בן בן בן לה לה לה לה לה....

Macphista

New member
שאלה טובה

לפעמים אני לא בטוחה בעצמי. מעניין מה רשום שאני לומדת. זה בטח יהיה מצחיק. בכל מקרה, מדוע? גם לך היה מבחן אתמול בבוקר וראית איזה סטלה מעופפת נכנסת לכיתה עם פיג'מה וחשבת שזאת אני?

Macphista

New member
כן

את זה אני יודעת. פשוט לא חשבתי שגם מועדי ב' יש אחרי הצהריים. נו טוב, אולי שנה הבאה:)

Macphista

New member
הנה ההתלבטות

נגיד ואת ואני לומדות באותה האוני', ונגיד.. שבאותו החוג... ונגיד... שבאותה השנה... ונגיד... שאם נתחיל להחליף חוויות לימודים ובסופו של דבר כבר נבין מי זו האחת ומי זו השניה ונגיד... שאולי לא נחבב אחת את השניה, אז... יהיה באסה משהו, לא? אני לא אוכל לכתוב בחופשיות עם היוזר הזה כל גבר (אופס, תיקון) דבר שעולה על רוחי כי אפחד שזה יגיע לחברי לספסל הלימודים ו... גם את לא. לא חבל? לא עדיף להישאר חברות פורום וירטואליות?

Lir האחת

New member
קפה?

את בטוחה שזה היה קפה מה ששתית?
איך הייתה הבחינה?

Macphista

New member
קפה וחלב סויה- שילוב קטלני!

הבחינה הייתה סבירה ביותר. בצורה מפתיעה ידעתי לענות על הכל, מקווה שחרטטתי מספיק. נראה מה יהיה הציון. אגב, התכנון שלי ללכת לישון מיד אחרי הבחינה לא יצא לפועל, נשפכתי למיטתי רק ב10 בלילה... אבל אוי איך ישנתי טוב...

למעלה