לילה לבן

אגה

New member
לילה לבן

לילה לבן לא האחד שארגנה עיריית תל אביב ללב תושביה, אלא זה שארגן הלב שלי לעצמי, לא במוצאי יום חמישי אלא במוצאי יום שני- סמל לשניים, שכבר לא ביחד- לבד יושבת בחדר ומעכלת פרידה, שלא ממש היתה, מעכלת את עצמי ואת הדבש לכאבי גרון, לכאבי הלב... וכותבת לך מכתב אשר לא יישלח הלילה, כותבת לכל העולם מה שמתיימר להיות שיר, או מכתב מצוקה, אשר יישלח לאיזה פורום שירה או פנויים פנויות, בעילום שם. לילה לבן לב כואב על לאב (עליו)...

אגה

New member
לאהוב מספיק.

הוא לא אהב אותי מספיק החליט לא להישאר, אז נותרתי לבדי עם החלומות שלי הגעגועים, הזכרונות... המחשבות שלי האהבה שבי שרוצה לצאת החוצה, לרוץ, לעוף, לשמוח, להתבטא, לפרוח, להעניק והעיקר להיות שם- אבל הוא לא אהב אותי מספיק החליט לא להישאר אז נותרתי לבדי עם האהבה שבי והרצון להגשים את החלומות לבכות כשעולים געגועים וזכרונות להאמין בכוחן של מילים ומחשבות לצאת ממני החוצה, לרוץ, לעוף, לשמוח, לבטא , לפרוח, להעניק, להיות שם, אבל הוא לא, ואם לא הוא, אז אחר שיאהב אותי מספיק ויחליט להישאר ביחד עם החלומות, הגעגועים, המחשבות, האהבה, לרוץ לעוף לפרוח ובעיקר להיות שם, להחליט להישאר. לאהוב מספיק.

deerman

New member
לאגה

במרווח טיפות הגשם לא נרטבת אדמה במרווח טיפות הגשם קחי אוויר לנשימה.{פבלו} מנגב לך את הדמעות נושק על מצחך קלות מביט בעינייך הגדולות הדומעות ומחבקך ומאמץ אותך לחזי. ואת אשת אהבה מקסימה עטופה בכותונת קטיפה המכסה גוף המלא אהבה ותשוקה אל תעצבי אחות אהובה. מלאי חייך באהבה הניחי לעבר כי מעבר לפינה מחכה לך עלם יפה תואר הכמה לאהבתך ותשוקתך המופלאה שנשמתך שבה נתברכת..יקירה מוכנה להגשים עצמה. דמעות אכזבה יפנו מקום לדמעות הנאה,אושר וקירבה חום,אור,ותשוקה שלנשמתך המופלאה את חייבת ובמלוא העוצמה. הבוקר יפציע עם אורה של החמה וימלא את נשמתך שחווה אכזבה בצבעים עדינים,ירוקים ורעננים שיתנו את הרקע למחר ורוד נטול אכזבה ומלא בתקווה וסיכוי לאהבה חדשה.

המונשרי

New member
את יודעת

את יודעת הכאב הוא זמני וחולף סופו של כל פצע להרפא ואולי בסופו של חשבון נעשתה לך טובה... כי מי שלא רוצה בך את לא רוצה אותו בחזרה ולמרות הכאב והזיכרונות והשירים שמזכירים על קצות הבהונות את הפגישות והמקומות את תתגברי תצמחי תגדלי ובסופו של דבר האמיני שיהיה לך טוב.

למעלה