לילה לבן ת"א

לבקשתך:

תחילה הגעתי לאוניברסיטה {כשאגב שם פגשתי את הורה אילת}, ומשם נסעתי בערך ב 11:30 לכיוון חוף גורדון. הנסיעה שהייתה אמורה להמשך כ 10 דקות, ארכה בפועל כ 40 דקות בגלל פקקים...על חנייה לא היה מה לדבר בכלל ולכן החניתי בחניון בתשלום. כל הטיילת הייתה עמוסה מבלים, ומוזיקה רועשת בקעה מכל בית קפה רענן..את ריקודי העם ניתן היה לשמוע רק כשהגעתי כדי 50 מטר מהמעגל... את חלק מהרוקדים הכרתי מהאוניברסיטה {מה שאולי הסביר אולי את האי-צפיפות הסבירה באוניברסיטה}, וחלקם רוקדים קבועים בהרקדת חוף גורדון בשבת - כפי שנודע לי משיחות. למרקידה שרה אביב יש רפרטואר שונה ממה שאני מכיר, ולכן לא את כל הריקודים רקדתי. האווירה הייתה תוססת משהו למרות הלחות הכבדה והציבור הלא-רוקד שנעצר לראות. מידי פעם נכנסו למעגל אנשים שאינם רוקדים -חלקם מנומסים - שרקדו בקצות המעגל וניסו להעתיק, אך היו שניים שלושה חוצפנים שנדחפו ישר פנימה וקיפצו ללא תיאום, תוך התנגשות ברוקדים.. המשטח עליו רקדו היה גרוע... ממש גרוע. אני זכרתי שבזמנו היו שם אבנים משתלבות, אבל עתה היה שם אספלט שנכבש רק השבוע... לדברי שרה, העבודה עדיין לא הסתיימה ואמורים להחליק את המשטח ולהפוך אותו לנוח יותר, אבל לי היה ממש קשה "לקחת" סיבובים.. ועוד עם הנעליים החדשות שלי.... חוץ מריקודי מעגלים וזוגות, היה גם מקבץ ריקודי שורות. שני הריקודים האחרונים בשורות היו חדשים - של שגיא עזרן - שקיפץ שם במרץ, ביחד עם חבר'ה שלו. שמות הריקודים הם Kubayo ו"פיתויים"... אחד מהם נראה קליט, קופצני ומהנה.. אבל בשני לא צפיתי.. {צריך קצת זמן לפלרטט לא?}. ההרקדה הסתיימה {או יותר נכון נקטעה} כששרה הודיעה שהיא נתבקשה לסיים את ההרקדה בשעה 2:00. אם הדבר קשור לרעש... זה נשמע ממש מוזר כי משני צידי ההרקדה היו בתי עסק שהשמיעו מוזיקה בקולי קולות...חבל. היציאה מאיזור הטיילת גם ארכה זמן בעקבות פקקים...ואז חזרתי ל coffee to go שליד האוניברסיטה כדי "להרביץ" שקשוקה לקינוח....{רעב.. מה לעשות}. בין לבין פגשתי את חברי הפורום סיון37, ושושנה כהן... וכן את המרקידה אתי מעודה שעזרה, ביחד עם שגיא עזרן, לשרה. לסיכום: היה נחמד, אבל המשטח..ראבק.. המשטח!!! מקווה לרקוד בהרקדה זו שוב לאחר שישפרו את המשטח... {וזה אמור להתבצע בשבועות הקרובים - כך נאמר לי}.

union39

New member
שרק מאחר ואני רוקד בגורדון קבוע

היו חסרים הרבה רוקדים ורוקדות וכנראה שנראה אותם בשבת כשההרקדה תחל ב20 בכל אופן לאחד שלא רוקד בגורדון נתתה תיאור יוצא מהכלל מה אתה עיתונאי? שרה משתדלת לא לחזור על אותם רקודים בכדי שלא ימאסו על הרוקדים כך שבשבוע הבאה צפה לרקודים אחרים שרה גם תיתן כל רקוד שתבקש רק בשביל זה צריך לבוא מוקדם בכדי שתתכנן את עצמה

אתה צודק.. הרפרטואר שהיה כשהייתי

שם, לא בהכרח מייצג הרקדה רגילה.. {אבל זו לא הרקדה רגילה..}.

union39

New member
שרק אני יגלה לך סוד

יש לי כניסה חופשית לאוניברסיטה ואני מעדיף את ההרקדה בגורדון ככל שתתמיד לבוא להרקדה הזאת אתה תאהב אותה יותר בהרקדות אחרות אני בורח כבר ב23 אצל שרה נשאר עד הסוף וכל זה עם הלחות והחום ואין חניה ופקקים כל המאמץ שווה רק למתמידים לעומת זאת אם תבוא פעם בשנה אתה עלול להתאכזב מהכרות איתך דרך הפורום ההרקדה הזאת תפורה עליך

אביגל ג

New member
וואו, אני מבינה שפספסתי הרבה...

ולא רק מאותו ערב... כ"כ מתגעגעת להרקדה הזו (ולכל שאר ההרקדות).... כבר איזה חודשיים שלא רקדתי שם
אבל לפחות נחמד לשמוע שמשפצים שם את המשטח
אגב, הבנתי שבערוץ 11 הראו היום בחדשות את ההרקדה שהייתה שם ביום חמישי במסגרת "לילה לבן"...

union39

New member
אביגל היה כיף במיוחד למי שבא ב22

ולא כמו שרק שבא רק ב1 לפנות בוקר לסוף ההרקדה היה כיף לא נורמלי בעבר נהגתי להעתיק ממך רקודים והיום יש במרכז המעגל לפחות2 מרקידים בכל הרקדה כך שאין לי בעיה עם אף רקוד ב2 בלילה עוד היו הרבה רוקדים חבל שלא נמשכה עד6 בבוקר כמו שאובטח

אביגל ג

New member
אני בטוחה שהיה כייף

תמיד נהניתי בהרקדות של שרה בחוף הים. מקווה מאוד לחזור בקרוב.
.

dw2322

New member
גם המשטח הקודם לא היה ידידותי

לטעמי, מבין ההרקדות הפתוחות במרכז (טיילת ת"א/ספורטק ת"א/ספורטק הרצליה/בורסה ר"ג/בית אריאלה ת"א) המשטח, הקודם!, בטיילת היה הגרוע מכולם. מאידך יש גם יתרונות למקום (חוף הים-הנוף הכי יפה מבין הנ"ל).

../images/Emo204.gif וכל "העוברים והשבים".....

שמצטופפים על הרוקדים ומפריעים לזוז....

michalus31

New member
פעם ראשונה בהרקדה בגורדון

הגענו להרקדה קבוצה של כ-20 רוקדים מאזור פ"ת. האוירה היתה נעימה (ליד הים) עם כל הלחות, והיה נחמד. הרפרטואר של הריקודים היה שונה , והיו הרבה ריקודים ישנים שלא הכרנו. ביקשנו ריקודים כמו "שפוט שלך" , "שדה קטנה", אך הם כנראה טרם נלמדו בת"א הגדולה. רק חבל שיש רוקדות שלא יודעות לשמור על המעגל, וחייבות להיכנס למרכז. בסה"כ היה נעים, עם אוירה טובה. בהזדמנות זו אצרף המלצה: מי שמעוניין להרחיב את רפרטואר הריקודים במעגל, מוזמן להרקדות של אתי מעודה בפ"ת, המלמדת ריקודים "טריים מהתנור" , לצד ריקודים ישנים ואהובים!!! "אל תגידו לא אמרנו".

למעלה