P puma141 New member 27/6/13 #17 יש מצב שבחוף הצוק.. דווקא שם פחות המולתי.. אבל מי יכול לדעת מעכשיו..
א אביeג7 New member 27/6/13 #39 אולי אולי בצוק כעיקרון אני שונאת אירועים כאלה אבל אם תהיה לי מוזה וחשק,אלך
P puma141 New member 27/6/13 #44 אז יאללה כולם בצוק! נא להגיע עם בגדי ים, ושלט עם הניק מהפורום. בברכה, אני.
P puma141 New member 27/6/13 #52 אז.. מאושר לך! אם אפשר, תני תיאור מפורט יותר.. האם הוא עסיסי ובולט החוצה בצורה חצופה? האם הוא..ברזל-אבל שטוח? *תוכלי לתאר ולפאר כאוות נפשך כל דבר לגביו. אנא, הרגישי נוח*
אז.. מאושר לך! אם אפשר, תני תיאור מפורט יותר.. האם הוא עסיסי ובולט החוצה בצורה חצופה? האם הוא..ברזל-אבל שטוח? *תוכלי לתאר ולפאר כאוות נפשך כל דבר לגביו. אנא, הרגישי נוח*
P puma141 New member 27/6/13 #56 מעולה..אידיאלי! תחת שטוח, אפילו על אחת מחוטבת זוועה בעיני....... את עדיין רוכבת על אופניים? אני כ"כ אוהבת..אבל גנבו לי זוג, ועדיין לא קניתי חדשות
מעולה..אידיאלי! תחת שטוח, אפילו על אחת מחוטבת זוועה בעיני....... את עדיין רוכבת על אופניים? אני כ"כ אוהבת..אבל גנבו לי זוג, ועדיין לא קניתי חדשות
א אשת השמש האדומה New member 27/6/13 #71 איך את ״מקבעת״ את החזה? את המוצא האחרון שלי לפני שאני פונה לפורום טרנסג׳נדרס בבקשה שימליצו לי ביינדר טוב
איך את ״מקבעת״ את החזה? את המוצא האחרון שלי לפני שאני פונה לפורום טרנסג׳נדרס בבקשה שימליצו לי ביינדר טוב