לילה לבן בסקי פס

kuzulio

New member
לילה לבן בסקי פס

שלום חברים!
מתי בדרך כלל יש לילה לבן בסקי פס?

תודה.

kuzulio

New member
לפני שבוע שבועיים היה של טרום עונה

אם אני לא טועה יש גם לילה לבן של כל החנויות שעושים.
תקנו אותי אם אני טועה.

snoozi

New member
היה לפני לפני שבוע והסייל הבא שלהם יהיה במרץ

הם עושים לילה לבן בנובמבר ובמרץ
ולגבי שאר החנויות אין סיילים אלא אם אתה קונה בחנות עודפים של למטייל ואז יש שם איזה 25% הנחה או משהו דומה

firebirdrc

New member
סלחו לי, אבל אנחנו עם מטומטם

כל היום רצים אחרי הנחות סיילים ומבצעים.

אנשים מגיעים לסייל קונים במחיר שאומרים להם והכל רק בגלל שרשום X הנחה מהמחיר הרשמי. רק הנחות אנחנו מחפשים....

אז מה עם המחיר הרשמי מנופח ללא כל פרופורציה, לעזאזל העובדה שמוכרים לנו ציוד מלפני שלוש שנים, העיקר קיבלנו הנחה.

מישהו מקוני הסיילים האלה בודק מה באמת הוא קונה בכלל?

עוד פעם אני אכתוב (וכבר ראיתם את זה בשירשור האחרון שלי) אני הראשון להתלונן על מחירי המוצרים בארץ (כמעט בכל תחום צרכני).
אבל כשייש יבואנים שכבר מוכרים קרוב למחירי חו"ל,
אני מתבייש לבקש הנחה
וזה כי ברוב המקרים אני אבדוק ויראה כמה יעלה לי לקנות את אותו מוצר בחו"ל ולהביא לארץ.

קחו דוגמא: סקי פס מפרסמת בפייס שלה שהיא רוצה לתת הנחה משמעותית על כפפות מיטנס ברטון גורטקס, ורושמת כי המחיר שלהן בחנות הוא 585 שקל, הם רק שוכחים לציין שהכפפה שהם מוכרים (על פי הצילום שהם העלו) היא כפפה מ2009, שבקושי אפשר למצוא אותה גם באאוטלטים בארה"ב ואם מצאתם זה יעלה 27$ = 110 שקל.

כפפה חדשה (דגם של העונה הנוכחית) של ברטון מהדגם הזה עולה בארה"ב 70$ = 280 שקל.

די למחירים ההזויים האלו!!

פעם (בשנת 2009 ליתר דיוק) נכנסתי ברובי מאופפיסט על מדיניות מחירים הזויה שכזו, אבל מאז הכל השתנה ואצלו המחירים קרובים, אם לא זהים למחירי ארה"ב (ועל כך בירכתי אותו בשירשור אחר)

עכשיו הגיע תורן של החנויות האחרות.......

davesh

New member
|

אני בד"כ רואה את התופעה הזאת אצל נשים. רואות שלטים של סייל, ומיד קונות בלי קשר למחיר, כי לפני כן היה יקר יותר.
כשאישתי חוזרת עם שקיות מהשופינג, ואני שואל אותה כמה עלו הנעליים/בגדים שהיא קנתה והיא מיד בתגובה עונה לי שהיה מבצע "%XX" הנחה, לפני שבכלל היא אומרת כמה היא בזבזבה. כאילו שזה מצדיק את המחיר הגבוהה שהיא שילמה על הפריטים.
היום שלכל אחד יש טלפון חכם עם גישה מיידית לאינטרנט ו-EBAY, אפשר במקום לראות כמה החנויות גוזרות עלינו קופון.

למעלה