לילה לבן בחרמון

לילה לבן בחרמון

אין כמו ניסים בחנוכה מקטנים ופצפונים ועד גדולים וענקיים והנה הערב התרחש לו נס נוסף כל אחד יחליט מה גודלו שלג כבר החל לרדת סמוך לשעה 23:00 בפסגת החרמון, הגשם צפוי להתפשט מצפון הארץ למרכזה ולבסוף להגיע לאזור הנגב. חודר לאזורנו אוויר קר שמגיע מרוסיה וטורקיה וגורם להיווצרות שקע עמוק באזור המזרח התיכון! נה נני נננה נה אני שמחה ומאושרת!!! סוף סוף חורף בא לביקור מקווה שיישאר כמה שיותר. ובמזג הזה של האוויר כולם מתבקשים להתלבש חם ללבוש גופיה ולגרוב גרב חמה לא לשכוח כובע על הראש וצעיף צבעוני ומגפיים באדום כמובן
שיהיה לכווולם חג שמח וחורפי רק טוב!!!

paloma blanca

New member
אני גם שמחה ומאושרת אבל .......

יש אפשרות שהוא ישאר בצפון ולא התפשט למרכז?
יום טוב גחלולה.... קר .. קר בטבריה

../images/Emo41.gif../images/Emo213.gif נר רביעי של חנוכה../images/Emo213.gif../images/Emo41.gif

יום רביעי התחיל למי שלא שם לב
ולכבוד הנר הרביעי הוא מלא במיים מיים משמייים כל היום טיפות של מיים טיף טיף טף טיף טיף טף נה נני נננה נה
דווקא העיר שלי זכתה במירב הטיפות
העיר העברית הראשונה תל-אביב היא שיאנית המשקעים ביממה האחרונה, ובה נמדדו 55 מילימטרים של גשם יששששש. זה בשל כל התפילות שלי עכשיו אני רק מקווה שהגשם והמים יופנו לצפון ולמילוי הכנרת שזקוקה לכך. קדימה חברים להמשיך להתפלל ולרקוד את ריקוד הגשם היום נדליק את הנר הרביעי בסימן הגשם והרוח נר רביעי - נוגע באור הנראה לעין והנסתר בלב האדם, במשלי האור הזוהרים הפתוחים לכולנו "שערי אורה". מאחלת לכווולם יום שמח ומאושר, יום שכולו מים לביבות וסופגניות עם ריבת תות
רק טוב!!!

ברק 188

New member
../images/Emo52.gif דע גחלולה שיותר גשם נמדד...

בכניסה לראשל"צ בבית דגן כ -75 מ"מ מי גשמים לאומר תאמת הרגשתי זאת כבר בלילה הייתי בחדרה לביקור ניחומים חדרה בשעה 20:30 טיטיף קליל ומאכזב...סמול לשעה 23:00 קצת רוח כוון פרק חדרה לא הרשימה אותי...וכך נסעתי עד הרצלייה רמת השרון בנסיעה יבשה שעברה שלום (הורדתי שם חברים עוד מימי הגן) בכניסה לראשל"צ גשמים עזים שמגבים בקושי מנגבים ל'שמשות קיבלו את פני הביתה כול הלילה גשם ברקים רעמים...והיום לקראת ערב קרוב לשעתיים הפסקת חשמל... חג אורים שמח לנר הרבעי של חג חנוכה . מְכַסֶּה שָׁמַיִם בֶּעָבִים וּמַלְבִּישֵׁם וּמַחֲלִיף זְמַנִּים עֲלֵי חֹק וָרֶשֶׁם אוֹצָרְךָ הַטּוֹב פְּתַח נָא לְהַחֲיוֹת בּוֹ כָּל נְפוּחֵי נֶשֶׁם מַשִּׁיב הָרוּחַ וּמוֹרִיד הַגֶּשֶׁם אֵלֶיךָ יְשַׂבֵּרוּ מִקְצוֹת הָאָרֶץ וְעַד קְצוֹת אָדָם וּבְהֵמָה וְכָל יְצוּרֵי אֲרָצוֹת מַשִּׁיב הָרוּחַ לְעִתּוֹת קְצוּצוֹת וְשׁוֹלֵחַ מַיִם עַל פְּנֵי חוּצוֹת אוֹצָרְךָ הַטּוֹב פְּתַח נָא לְהַחֲיוֹת בּוֹ כָּל נְפוּחֵי נֶשֶׁם מַשִּׁיב הָרוּחַ וּמוֹרִיד הַגֶּשֶׁם צִמָּאוֹן וְשָׁרָב וְכָל חָרְבוֹת קָטוֹב תְּשַׁלַּח רוּחֲךָ וְיִהְיוּ כְּגַן רָטוֹב אָדָם וּבְהֵמָה אֲשֶׁר הֶחֱשׁוּ מִטּוֹב תִּפְתַּח יָדְךָ יִשְׂבְּעוּן טוֹב אוֹצָרְךָ הַטּוֹב פְּתַח נָא לְהַחֲיוֹת בּוֹ כָּל נְפוּחֵי נֶשֶׁם מַשִּׁיב הָרוּחַ וּמוֹרִיד הַגֶּשֶׁם תַּלְמֵי צִיָּה אֲשֶׁר נוֹתְרָה עֲרוּמָה מִתְּנוּבַת דֶּשֶׁא חָצִיר וְקָמָה תַּפְרִיחַ נִצָּנֶיהָ וְתַלְבִּישָׁהּ רִקְמָה וּתְחַדֵּשׁ פְּנֵי אֲדָמָה אוֹצָרְךָ הַטּוֹב פְּתַח נָא לְהַחֲיוֹת בּוֹ כָּל נְפוּחֵי נֶשֶׁם מַשִּׁיב הָרוּחַ וּמוֹרִיד הַגֶּשֶׁם אָב רַחֲמָן נוֹשֵׂא חוֹבַת לֵב עָקוֹשׁ פְּדֵה נֶפֶשׁ תּוֹרֶךָ מִיַּד יָקוֹשׁ הַשְׁלִימָה נָּא דְּבָרֶיךָ וְאִם אֵין בָּנוּ מִתְקוֹשֵׁשׁ וָקוֹשׁ וְנָתַתִּי מְטַר אַרְצְכֶם בְּעִתּוֹ יוֹרֶה וּמַלְקוֹשׁ אוֹצָרְךָ הַטּוֹב פְּתַח נָא לְהַחֲיוֹת בּוֹ כָּל נְפוּחֵי נֶשֶׁם מַשִּׁיב הָרוּחַ וּמוֹרִיד הַגֶּשֶׁם

rtho784

New member
סןף סוף נקפוץ לשלוליות,נזרוק אבנים לתוכן../images/Emo6.gif

../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif

איזה כייייף היה היום אילנלהההה אני העפתי שלל אבנים קטנטנות שהשפריצו לכל מקום וברחוב שלי נוצרה הדנובה עם גלים גבוהים חחחח ממש חורף כמו שצריך נה ננני נננננה נה אפשר אפילו היה לשוט בכביד עם הספינה של אלונדילההה
רק טוב!!!

../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

שולחת סלסלת כוכבי רוגע לכל תושבי שדרות אשקלון ונתיבות מקווה שהירי הכבד שהיה היום הסתיים ושישוב השקט במהירות אנחנו אכן זקוקים במהירות לבחירות הבעיה היחידה שאין כל כך במי לבחור טפייי
מקווה שיהיה ערב שקט וחג שמח רק טוב!!!

למעלה