"לילה" לא שקט...

"לילה" לא שקט...

עוד מהדהדים באוזניי הלמות התופים... זה היה לילה שונה מהרגיל. בדר"כ הלילה יורד עלינו, ואילו הפעם אנחנו ירדנו אל תוך הלילה... המיקום נבחר בצורה האופטימלית ביותר- ישר מול הרעש, אבל מה לעשות שהגיל עושה את שלו. החגיגה היתה בעיצומה, הלמות התופים והאלכוהול גרמו לשתי אורגזמות, קטנות אבל מדהימות. מקצבי התופים המשיכו להדהד ברקע, האלכוהול השתלט על הגוף...הריקוד הפך להיות סוער...ומסוכן... וכמו מתוך פרסומת של מקדונלדס הופיע השחור ולידו ההיא שהגדילה את המנה... ואח"כ גם ההיא שתפחה... לאט לאט תמה השפעת האלכוהול ואיתה גם תמה האנרגיה... ולפתע שקט...שתיקה ארוכה...ובסיום פרידה. "לילה, לילה לא שקט...ואתה מת..." לילה טוב לכולם/ן !

חניבעל.

New member
ואני

יוצא עכשיו מהעבודה
. לפחות זה עובד. לילה טוב (או בוקר טוב) לכולם\ן.

ימים לא שקטים

עוברים עליי והלוואי והייתי יודעת למה.... ואני בעוד יום של לימודים..... מצב הרוח אולי זקוק למנת אלכוהול, אבל למדתי שזו לא הדרך. "לילה" של רעש היה עושה רק רע יותר למי שזקוק ללילה שקט. קצת עצוב לי.

../images/Emo24.gif

עוד יהיו ימים יפים מאלה... <העברתי לך משו קטן עם הפנטום> שב"ש כולם/ן

אני נודניק ???

מה אני ? אני רק בן אדם אני חי ועובד כמו כולם אני רואה עתיד וחושב תמיד שהכוונה נותנת אמונה לא מבין מה קורה וחושב מי שומע את מה שבלב ורואה עתיד וחושב תמיד שהכוונה נותנת אמונה. ואם רק נסתכל אם לא נבהל ונראה לעולם שביחד כולם אז יחד כן ללכת יחד כן ללכת יחד אל האור יחד זה הזמן ביחד ואיתך ביחד לאהוב. אין לי פחד ויש לי תחושה שהדרך תהיה לי קשה אני רואה עתיד אני חושב תמיד שהכוונה נותנת אמונה אני רואה עתיד אני חושב תמיד שהכוונה נותנת אמונה. ואם רק נסתכל אם לא נבהל ונראה לעולם שביחד כולם אז יחד כן ללכת יחד כן ללכת יחד אל האור יחד זה הזמן ביחד ואיתך ביחד לאהוב. (מ. בנאי - י. אשדות)

אוהבת ת´שיר הזה

הזכרת לי שצריך להסתכל אל האור...... להסתכל קדימה.....ולהאמין. אוףףףףףףףףףףףףףףףף איזה מלנכולית אני היום, נכון? טוב....תכף עושה סוויץ´.

נשית~37

New member
היה שם גם..

"מג´נון" אחד שחשב שעם הלמות התופים והאלכוהול יבוא גם הריקוד המכושף ההוא
....זה הצמוד צמוד.... זו היתה ירידה לצורך עליה...אממממ.......אהבתי. לזה שחגג.....
לזו שחגגה.....
לזו שפיספסה את החגיגה.....
(נא להתעודד) לבנות הכי שאפות (חחחחחחחחח) ....מתה עליכן לבנים הכי (הכי מה?)....אחד היה עסוק במסג´...השני היה מסוחרר מהתתופים (הוא מת על העניין שהצליח לגרורו את כולם למוסיקה שרק הוא אוהב חחחחחח טוב נו, גם אני)...השלישי...רק דיבר ודיבר ודיבר חחחחח הרבה לתוך ה-85 חחחחחחחח....והרביעי הוא בכלל החבר של המתחזה (חמוד לאללה
)...אממממ גם היה תקוע על 85. "לילה" בהחלט שווה..

נשית~37

New member
חחחחח זה מה שנשאר לך מהערב?

תתנחמי...ביררתי אצל המלצר החתיך...לא היה להם...

היו מלצרים ?

אחרי ה-85 שלנו מישהו יכל להיות מרוכז במשהו אחר ? טוב....בעצם כן...

למעלה