"לילה לא שקט" עם ג'קו.

שונית 7

New member
תודה רבה קארין../images/Emo140.gif

אני כמובן מדרגת ומגיבה לכל מה שאתן מעלות...יכול להיות שפיספסתי תגובה אחת או שתיים..כי פירסום התגובות תלוי באישורכן..אבדוק תוך יום יומים על מה עוד לא הגבתי. חוץ מזה שימי לב ..אני פותחת הודעה חמודה במיוחד
רמז

אמאשבע

New member
תודה רבה

קיויתי שאולי אפשר לראות את "לבד" שהיה ב-24? אני חייבת לציין שהסאונד היה טוב מאוד [לעומת הסאונד שם בעבר]. המופע היה במיוחד מרגש ומושלם לדעתי. בכל מקרה תודה רבה

שונית 7

New member
לא העלו עדין ל-24

תהיי בטוחה שאם יעלו ..אני אדאג להעלות את זה כי הביצוע שם היה נקי ומרגש במיוחד וראו את זה על כל הנוכחים שם.

אמאשבע

New member
אין כמוך!

מסכימה עם כל מילה! זה היה MASTERPIECE בעיני. תודה רבה לך, מזל שאת פה. בינתיים מחכה...

Nova5

New member
קארין, תודה על הביקורת ועל הצילומים

אני מבינה שאת עכשיו יותר בקטע של צילום
(אגב אלבומים של גבע אלון וברי מדהימים
) אבל אחרי ששמעתי "קשה לי" עם עידו לדרמן... אני חייבת לציין שדואט איתך נשמע הרבה יותר מדויק וסימפטי מכל הנסיונות האחרים כולל אחיות, מלאכיות and so on
... אם כמובן לא לוקחים בחשבון דואט עם מאיה או גירסה ראשונה עם הזמרת האלמונית שאהבתי עוד יותר... קיצר - תודה

Karina85

New member
../images/Emo9.gif

תודה יאנה על 2 המחמאות
אכן ברי וגבע הם מושאי צילום שלא קשה בכלל להוציא אותם טוב... עוד תחביב מבין תחביבי הרבים חחח ולמי שהגיבו, הקליפ שהעליתי הוא מהאינדיקה - הופעה שהיתה ממש מזמן, והעליתי אותה היום לפליקס עקב בקשה של מישהי... אין בעד מה.

Nova5

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה לגמרי בקשר לברי וגבע... רק אגיד שצילומים שלך לא נראים כתחביב אלא מקצועים לגמרי. לפני שנה כשראיתי תערוכת צילומים ברדיו ת"א אמרתי שחלק מהצילומים שלך יכולים בשקט להיות שם. כשראיתי את האלבומים האחרונים - ישר חשבתי - הנה זה קרה... אגב יש תערוכת צילומים דומה של רועי ברקוביץ באוזן אגב ב-16.7 גבע מופיע בביט אלא מה? באותו יום לא סקאלה בפארק הירקון...

Karina85

New member
תודה תודה ../images/Emo13.gif

ממליצה לך מאוד לראות את גבע בהזדמנות, הוא דווקא מופיע די הרבה
וברי כמובן ...

Nova5

New member
תשובות../images/Emo13.gif

תערוכה הייתה לפחות לפני חודשיים. מקווה שעדיין אפשר לראות אותה כי הם לא מחליפים כל כך מהר או לפחות לקחת פרטים ולראות אותם באיזה אתר. בקשר לקפוץ ממשרד... הם פותחים אחרי 20:00.... תלוי בשעות העבודה שלך. בכל אופן כדאי להרים טלפון כי תמיד יש שם תערוכות מעניינות. פשוט לרועי היה אוסף מרשים והוא צלם נפלא. וזה נותם מעבר קל לתשובה השניה - כן, ראיתי את התמונות האלו אבל בתפוז וזה היה לא פחות נפלא ומקצועי מאוד. גם אלבומים אחרים

Karina85

New member
שעות העבודה שלי...

מאוד גמישות ולא קבועות, אבל אם זה היה לפני חודשיים זה בטח כבר לא רלוונטי... אני אקפוץ בהזדמנות אליהם לראות מה חדש. באופן אישי אני תמיד קופצת לדיסק סנטר. הם זולים ומגניבים
אבל אין שם תערוכות והופעות, אלא זאת חנות בלבד. אם עוד מישהו מעוניין לראות תמונות, אז העליתי הכל לאתר חדש ויפה, הכל מסודר... אם בא לכם תקפצו (בצד שמאל יש רשימה של כל האלבומים, דפדפו להנאתכם חחח): ברי סחרוף - http://s913.photobucket.com/albums/ac333/KarinsBerryPhotos/ אמנים אחרים - http://s710.photobucket.com/albums/ww106/KarinL85/ לאוהבי ירמי, תוכלו למצוא כמה תמונות שלו באלבום של המחווה לביטלס - בקישור השני, האלבום האחרון משמאל למטה
בהופעה הבאה של ג'קו אני אשתדל לצלם כמה דברים שאוכל להעלות לפה

למעלה