לילה ירד..

צילוש43

New member
לילה ירד..

לילה בחוץ חשכה מעלה לי תמונה מימים של אור מתוך אושר גדול.. מעלה לי את היום בו ראיתי את המבט אותו מבט שמיד אמר את הכל והדליק את האור.. פינה הוא את החושך מילא אותו בכוכבים הזוהרים ממרום בשלל צבעים.. ובמרכז חייך לו הירח מחבק בוהק וזורח... לליל אוהבים שהמבט אותם האיר...

שמים1

New member
לילות סתיו ../images/Emo79.gif

לילות סתיו חונים על מפתן ליבי עטורים בשכיות חמדה. לאור עגול הסהר פוסעת בציפיה לראות קרני ירח מטיילות על גופך משרטטות שובל כסוף בדמותך. ואינני יודעת מה הציף את ליבי אורו של הסהר או האור בעיניך הרוך הלוטף את אפיקי שירך. ורציתי לפרוע המילים ולפרשן על רפיון שפתותיך כנסך בכוס של תשוקה.

צילוש43

New member
בלילה סוער..

בלילה סוער מצאתי אותך מלא בכל אותה אהבה שלי הבאתה במלוא העוצמה.. כסערה בים שטנו על פני הגל מעל ומתחת גל ועוד גל ברק ורעם ואנו מוצפים ללא שליטה.. והינה בין ים ושמים ליטפו רוחות שמים עברה הסערה כלא הייתה רק גופינו המוארים בעלומים זוהרים מספרים על אותה סערה שהותירה אותנו מלאי חדווה.

שמים1

New member
עיניך מביטות בי ../images/Emo79.gif

ראיתי סערת תכלת בעיניך מילים הגולשות אל שעת דימדומים ולרגע היה נדמה לי כי הן מחוללות אל כתלי לבבות פורשות קו רקיע ההולם את אור עיניך. הסתדרו המילים בשורה לוכדות ערפילים החבויים מתוכך נפרשו לראשי כהילה מוארת המפזרת רסיסי אור נוצצים ככוכבים. עיניך מביטות בי עיניי לוכדות ירח מכסיף אורו נשבר אל תוך ליבי לוכד מבטך. ועודך מביט בי.

למעלה