לילה יעל

kryon1

New member
לילה יעל

לילה יעל רקדנית בטן צעירה רוקדת עם הנשמה ממשיכה דרכה של הרצליה בורוכובז"ל ההופעה בסוזאן דלאל היתה נהדרת ממליצה . מורה בכל נישמתה.

באלאדיה

New member
אם אפשר להרחיב..

קצת על הרצליה בורוכוב, אני את הדור הראשון של הרקדניות בארץ מכירה בעיקר ממאמרו של ירון מרגולין (שבקישורים שלנו) - את יכולה לספר קצת עליה? וגם
על שחלקת איתנו את הרשמים מהופעתה של יעל לילה.

yaelbelly

New member
../images/Emo16.gif לזכרה של הרצליה בורכוב

לפני חמש שנים למדתי במרכז הארץ אצל הרצליה בורכוב ז"ל. היא הייתה מיוחדת במינה. נודע לי על מותה דרך מודעה זו. עצוב לי על כך יהי זיכרה ברוך.

הדס פלד

New member
על הרצליה בורוכוב ז"ל

הרצליה היתה חברה שלי. היא ואני למדנו יחד ריקודי בטן אצל אורלי פורטל לפני 5 שנים בערך. הרצליה היא לא מדור הרקדניות הותיקות,ואם היא היתה היום בחיים היא בטח היתה מופיעה ומלמדת . היום היא היתה צריכה להיות כבת 46. אני הכרתי את הרצליה בתקופה בה היא טיפלה בעצמה (ממחלת הסרטן) בעזרת ריקודי הבטן אצל אורלי (שלשיעורים שלה היה עומק רוחני), בעזרת לימודי פיתוח קול (דרכה הגעתי ללמוד פיתוח קול אצל אותה המורה- איילת אובלס) ובעזרת מקרוביוטיקה ועוד... זה היה מדהים לראות את תהליך ההבראה שלה. היא פשוט פרחה. השיער צמח לה שוב,היא התמלאה בחיוניות ושמחה. היא החלה ללמד ולהופיע ולהגשים את חלומותיה. ככה עברו להן שנתיים/ שלוש... עד שהמחלה חזרה שוב ובצורה חזקה וכואבת והסוף העצוב ידוע. זהו. כמובן שיש לי עוד הרבה מה לספר אבל... אז שנהיה בריאים הדס

סביוני

New member
לא הכרתי את הרצליה

אבל מהיכרותי אותך ואת כולן כאן דרך המפגש שהיה ודרך ההודעות של כולם - אני רק יכול לדמיין איזה אדם נפלא ומיוחד היא הייתה. מתחבק איתכן ביחד וחש את האנרגיות והטוב שבה.

lydiamai

New member
../images/Emo16.gifכמה עצוב, ולצערי כמה מוכר. לא

מזמן גם אני נפרדתי מחברה שהגיעה לסוף המסע. עצוב.

fifi ness

New member
../images/Emo16.gifאת הרצליה גם אני הכרתי

יהי זכרה ברוך. היא היתה מיוחדת היו לנו חוויות יפות ביחד, למדה אצלי בבית שיעורים פרטיים בזמנו היא נהגה להביא עמה את האוכל , למדה אותי לאכול חסה מבושלת במים מה שלא הייתי מאמינה שזה יכול להיות טעים, זה באמת טעים. הכירה לי משהי בשם אסתר אלעזר שלימדה לבשל ולאכול בשיטת מקרוביוטיקה. הריקודים שלה היו מיוחדים היא אהבה את הריקוד המזרחי הקלאסי וחברה אותו לרוחניות, נסתה להעביר את הרגש והמהות הפנימית דרך הריקוד. אהבה לשאוב מידע מכל מני מורות שונות למדה בסהרה סיטי. אצל אסי ויפעת בן יחזקאל. אני נזכרת איפה הכרתי אותה ...כן הכרתי אותה בזמן שקבוצת רקדניות הזמינו אותי ללמד בהנגר בנווה צדק,בינהן היתה איריס המקסימה והדס פלד הנהדרת. היו לנו חוויות גם עם מאדם סוזת התופרת מחיפה שהיתה לה כבת. יהיה יפה אם נעשה ביחד משהו לזכרה מה דעתכן? פיפי.

הדס פלד

New member
רעיון מדהים.

פיפי... זה פשוט רעיון מרגש וכל- כך יפה שחשבת על זה. כמה שבועות אחרי שהרצליה נפטרה, עשינו ערב לזכרה. הערב הזה התקיים בבית של איילת (המורה לפיתוח קול של הרצליה). באו חברות שלה, המשפחה שלה וכמה מורות שלה. שרנו שירים לזכרה, דיברנו עליה ואפילו ראינו סרט וידאו בו היא שרה ורוקדת. היה מרגש ביותר...ועצוב ביותר. אבל הרעיון של ערב לזכרה מתוך עולם הריקודי בטן- זה כל- כך נכון. אפשר להתחיל לחשוב על זה ולראות מה אפשר לעשות. באהבה הדס

kryon1

New member
|הרצליה בורכוב ז"ל

שלום לכולכם מאד מאד מרגש אותי הרעיון KRYON 1

למעלה