לילה יום לילה

ילדונת~

New member
לילה יום לילה

אני לא מצליחה לישון אני לא מצליחה לשכב כואב לי הכל מהכל גלי חום קור מפעם לפעם אני שוכחת עד כמה הקריז הזה יכול להיות קשה הם מחכים לי בבית חולים אני החלטתי לנסות על יבש בבית של ההורים עוד כמה ימים הכל מעוות לי כל כך אני מרגישה כל כך שמנה נפוחה או לא יודעת מה הכל לא אני סליחה שאני לא עונה לטלפונים אני לא מסוגלת לדבר

ילדונת~

New member
רציתי לכתוב טריגר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רציתי לכתוב שרע לי רציתי לכתוב שממש רע לי רציתי לכתוב שאני כל היום חושבת על למות רציתי לכתוב שאני מנסה להיאחז בשאריות של מה שנשאר מהקולות השפויים בי אבל אז רציתי להגיד שבעיקר אני שונאת את הפורום הזה ואת כל מי שהכרתי באשפוזים שלי ואת כל מי שהכרתי כאן ובכל מקומות השיקום למינהם ורציתי להגיד לכן שאני שונאת כל אחת מכן שבחרה לוותר ונמאס לי לקבור חברות ונמאס לי להניח זרים ונמאס לי לזכור לחישות של צלילים אחרונים ולזכור פנים שלאט לאט נמחקים אני רוצה להגיד לכולכן שאני שונאת אתכן על הבחירה שאת עושות ארור היום בו הכרנו ארור היום בו נכנסתי לתל השומר וגיליתי שם נשמות תועות אני כל כך שונאת אתכם כל בחירה שלכן עושה לי כיווץ בלב גורמת לי לתהות על מה לעזאזל אני נלחמת אני רוצה למחוק אתכם מהחיים שלי ולמחוק את עצמי אני לא מצליחה לספור אפילו על יד אחד סיפורי הצלחה אבל כבר יש לי ידיים ורגליים לספור את כל אלו שמתו בדרך אל תבטיחו שיהיה אחרת אני מבטיחה לא להבטיח גם איזה קטע העולם ממשיך לחיות בלי כל מי שכבר לא פה אז מהי אנורקסית מוצלחת זאת שמתה? או זאת שהצליחה לחיות עד הנקודה האחרונה בלי למות? אני אנורקסית שנכשלה כי אני לא רוצה לחיות ככה

לא, לא סליחה מהסוג הזה

אני שואלת באמת כי אני מנסה להבין, לא ממקום מאשים. אני לא יודעת לאילו תגובות את מצפה, כי קשה לי כשאומרים לי ששונאים (גם) אותי...

ילדונת~

New member
בחיי שלא

חשבתי לא על תגובות ולא על מילים הכל כל כך מהול בכעס וכאב ואכזבה וזה מלא אווטינג שאני לא יכולה לעשות אני מניחה. (מצד שני אני ממש מבקשת שהשרשור הזה ישמיד את עצמו אחרי זה, אם זה בסדר) אני מרגישה שאסור לי להתעסק בכאב שלי\ כשבו זמנית אני מזיינת בשכל לאחרות ומבטיחה להן הרים ושמיים וגבעות עם פרחים. ואחרות מבטיחות לי שדות ירוקים בזמן שהן גוססות למוות. ו"כולם" עושים שינויים אבל בעצם כולם נשארים חולים וכולם בסוף מתים לי ואיך זה שמתים אם בחרו לחיות ואם כולן כאן בוחרות לחיות אז למה לחיות בתוך החיים המסריחים והתעללות הנצחית הזאת. כבר עדיף להתאבד אני לא מצליחה להעביר את עצמי. אני שונאת שהכרתי אנשים שניהיה לי אכפת מאנשים. אם הייתי חייה בבועה הזאת של הריכוז העצמי ושמה זין על העולם היה הרבה יותר קל אני שונאת את זה שאני מזדהה ומבינה אני שונאת את עצמי בתוך המקומות האלה. אני שונאת שאני לא דופקת מנת יתר ומתפוררת מהעולם. אני שונאת שאני מאמינה שוב ושוב שיהיה בסדר אני לא שונאת אותך אני שונאת תמחלה ואני שונאת תסיסמאות האלה גם כשהן נכונות אני שונאת שאני לא מצליחה לדבר כי אף אחד לא יכול להבין את גודל הכאב שאפשר לאגור בפנים. אני שונאת שאני לא יודעת לדבר ורק לקלל ולהתפרץ אני שונאת שאני לא מצליחה להבין שמגיע לי מקום שמגיע לי קיום שזה בסדר להגיד שרע לי גם אם אני כועסת במקביל על אנשים אחרים שמוותרים. אני לא יודעת מה אני רוצה להגיד. מלבד זה שאני כל כך רוצה למות כרגע

כל כך עצוב לי לקרוא את זה...

מה אפשר לעשות כדי לעזור לך, שתרגישי טוב?

ילדונת~

New member
אני רוצה להתנצל טריגר!

ביקשתי שהשרשור ימחק, אבל לבקשת אחרות הוא ישאר. אני רוצה להתנצל קודם כל אם מישהי נפגעה ממנו אישית. (הוא לא מכוון אישית) ובעיקר אני רוצה להבהיר את עצמי יש לי קושי בתרגום רגשות אני מניחה. וסיטואציה אחת שפחות קשורה מפוצצת את כל מה שאני מרגישה בלי קשר בכלל למה שקרה. אני חווה תקופה קשה. ואוגרת ובכלל לא מקשרת את הדברים ואז קורה משהו אחר והכל מתפרץ. ואני מניחה שזה מה שקרה גם כאן. ההתפרצויות זעם שלי לא מכוונות אישית. אני לא שונאת אף אחת. אני מוקירה על היום שהכרתי אנשים מדהימים כמוכם. רוב העולם שהיה לי הלך, אתם אלה שנשארתם. אני כועסת אני מאוכזבת כי נמאס לי לראות קברים אני כועסת על עצמי באותה המידה אני כועסת כי אני מבינה אני כועסת בעיקר כי אני לא מבינה אני לא מבינה איך המחלה הזאת מנצחת עולמות כאלה יפים. אני לא מצליחה להבין איך עדיין אנחנו נותנים לה להרוס לנו את מה שאנחנו בונות בשתי ידיים. אני כועסת כי אני יודעת שאני באמת מנסה להילחם ואני עדיין שם אני כועסת מאוכזבת כי אין תרופה לאבן בנפש. אני כואבת את זה שאני לא מצליחה ואין לי הסבר לזה. כי אני באמת יודעת שאני כל כך מנסה. אני כואבת את זה שאני רואה אחרות נאבקות אומרות מבטיחות ושבועיים אחרי זה הן שוב בבית. אני רואה מכורים נקיים והם חיים רק את היום אבל הם נשארים מכורים. אני באה למרכז וכל פעם מישהו אחר מעד. כל מחזור רק 1 אולי נשאר נקי 1! אתם מצליחים להבין מה זה אומר? ולא כי הם לא רוצים. כולם רוצים. כי זה או הניקיון או המוות והמוות אורב ואני שומעת על איך ההוא וההוא וההיא שמתה. ואם רק יום אחד קודם היו מקבלים אותה. ומדריכים של שנים של 20 שנות ניקיון נופלים בשביל סטלה אחת. ואין כלום בשימוש ואין כלום ברזון ואין כלום בשום מקום רק מוות ועדיין כולם שם ובירה זה לא אלכוהול, וגראס זה לא סמים, וספורט אינטנסיבי זה לא הפרעת אכילה, ולאכול מעט זה לשמור, כמה סיפורים אני שומעת ובסוף אני מניחה זר וכולם אומרים לי תאמיני השאלה במה?

Silence angelic

New member
"קשה"?!

אולי תופתעי לשמוע אבל מזה הרבה זמן לא קראתי הודעה כלכך "קשה" וכלכך נוגעת שגרמה לי למוטיבציה "לצאת מזה". דווקא ההודעה הזו, הודעה של כעס ו"שנאה" גרמה לי לא לרצות להישאר במקום הרע הזה. לרצות משהו אחר באמת. לעשות אולי לא הכל, אבל הרבה יותר ממה שעשיתי עד עכשיו , בשביל לשנות.. אפילו את הדבר הכי קטן שמציק לי. תמיד הודעות של טריגר כואב לא גורמות לי להבין או לראות כמה רע במקום הזה..משום מה זה רק מושך אותי יותר למטה..ואיפשהו אני אוהבת את זה..כנראה ששם הבעיה שלי[פרו?] בכל אופן רציתי להגיד לך תודה על ההודעה הזו..וזו הודעה שאם הייתה לי מדפסת בבית הייתי תולה על הקיר..וגם על המראה :) [אנסה לתפוס אותך בפייס..או SMS..קצת דואגת..]

ילדונת~

New member
לו יהי

אני מוכנה להדפיס לך את זה ולתת לך בכוס קפה הבאה... אם זה יעשה משהו.

היי

אני דווקא יכולה לספור על יותר מיד אחת דוגמאות לבנות שניצחו. מוזר, היה נדמה לי שאת מכירה לפחות 5 מהן. [אני מכירה יותר.] אבל אולי זה קשור למקום שממנו אתה מסתכל ולמה שאתה בוחר לראות... אני שמה לב לציניות של עצמי. ואני יודעת שציניות יוצאת לי במקומות שלא רואים במה הדברים האחרים יכולים להועיל. הייאוש שלך עובר חזק דרך המסך. הלוואי שהיו לי דברים מועילים יותר להגיד, אין. וממילא את יודעת כל מה שאפשר לכתוב כאן. והכל כבר נכתב לך, כל כך הרבה פעמים כל כך הרבה שנים. הלוואי שפעם אחת יקרה בסוף אחרת.

ילדונת~

New member
גם אני אתנצל על הציניות טריגר!!!

את באמת חושבת שהן ניצחו? ומהו ניצחון בכלל? אנחנו לא נפגשנו כבר שנים ולא היינו בקשר בשנים האחרונות אבל רחלי האבסורוד הוא שאני נחשבת למקרה הצלחה גם את עצמי אני יכולה לספור על אצבע? כי החזקתי חודשיים בעבודה רצוף? כי שנתיים רצוף לא אושפזתי? מלבד גמילות אני הצלחה את מבינה? מבחינתם אני הייתי מקרה סיעודי למוסד סגור זונדה לכל החיים כי אני גרה לבד עם שותפה כי אני מגדלת כלב כבר שלוש שנים כי חזרתי לקשר עם המשפחה כי אני לא מרעיבה את עצמי למוות כי כבר אין לי אשפוזים כפויים כי אני מבקשת עזרה כי אני מצליחה להגיע לטיפול באופן קבוע בשנה האחרונה אני הצלחה אז מה שברקע אני מועדת כל פעם לשימוש חזרה ואז מה שאני רחוקה מהיעד ואז מה שאני על מליון תרופות שמנסות להחזיק אותי ובשניה שאני מפסיקה אני נופלת ולא מצליחה לדבר חודשים אני לא מתה אז אני הצלחה זאת נחשבת הצלחה בעיניי הגורמים הטיפולים כי לא האמינו שזה אפשרי הוגדרתי לא ברת שיקום אם זאת ההצלחה אני באמת לא יודעת מהו כישלון מלבד המוות

למעלה