לילה טוף

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

בסוף לא הלכתי.. עדיין לא מרגישה כ"כ טוב
לפחות אני אנצל את זה שאני בבית ללמוד למבחן הענקי בהיסטורי
יום מקסים לכולם
(וד"א יש לכם מושג לאן רוית וחן נעלמו?)

היום בתפוז אנשים ../images/Emo68.gif

עדי ברזון, יוצרת , מספרת סיפורים, מדריכת תנועה בגיל הרך ומפתחת תוכניות הדרכה, תתארח היום בשעה 18:30 ותענה לשאלות הגולשים בפורום גננות
מר אורן סונין, מנהל תחום הדיג הימי ב"אגף לדיג ולחקלאות מים" של משרד החקלאות יתארח הערב ב 21:00 בערב בפורום דייג ויענה לשאלות הגולשים
תחרות פורום איידס 2005 - "מנפצים את סטיגמת האיידס" נמשכת. בואו להציג את היצירה שלכם בנושא "סטיגמת האיידס" ולזכות בפרסים..

LimoR L

New member
צהריים טובים../images/Emo3.gifיום נוראייי..../images/Emo4.gif

היה לי במקום שעתיים גאוגרפיה חנ"ג שיעור ראשון ורצנווווו על הבוקרררר אחר כך מתמטיקהה...כמעט נרדמתי. אחר כך שעתיים טקס ואז המבחן בהיסטוריהההה.. וכולם יודעים שאני לא יודעתת כלוםםם אבל ממש כלוםםם אז כ-ו-ל-ם כזה באו ולימדו אותי..חחחחחח היה ממש מצחיק!
ואז הוא הגיע והתחיל המבחן...וכמו תמיד לא ידעתי כ=ל=ו=ם..חחח היה ממש נוראייי אני לא מבינה איך אנשים יכולים לזכור את כל הדברים האלה?!.. אז הגשתי לו ראשונה כי לא עשיתי כמעט כלום..והוא התחיל לצחוק עליי..חחח
ואז שובבב חנ"ג!! עשינו ארובי.. וזהווו

MoYaL MaMi

New member
צהרייםם אנשיםםם../images/Emo42.gif

ואיי איזה שיעמום לימור אני מזדההה איתך שונאת היסטוריה ולא מבינה כלום!!! קיצר היה משעמם רצח..!! אז שמעו אני ו2 חברות שלנו התפלחנו מ2 השיעורים האחרונים והמורה בכלל לא שמה
חעחע איזה מורה סתומה אוקצור היה מזה כיף וגם פגשתיי מיש'ו חתיךך אששש עיינים כחולות ומזה מאמי התחיל לדבר איתי ואם החברות שלי ואפילו אנלא יודעת תשם שלו נראה לי התאהבתי
חעחע יום נעים לכולם...!!

למעלה