לילה טוף

MoYaL MaMi

New member
לילה טוף../images/Emo1.gif

לא כל כך מאוחר אבל לאמשנהה..!!! אני לא עייפה ולמי שכן אז לילה טוףףף איזה מתוקות חעחע...!!

LimoR L

New member
יאא יפות שליי!!

אוףף לא הייתי היום בבית בכלל.. ויש לי מחר מבחן ע-נ-ק-י בהיטוריההההה.. ואני לא יודעת כלוםםםםם נשבעת שכלוםםםםם אני שנתיים יושבת,כותבת,מקשיבה אבל לאא מבינההה.. ועוד איך אפשר לזכור את כל הדברים האלה?!?! ועוד המורה הזה.. קיצררר בעעעעעעעעע אח שלי הגדול חזר היום מתאילנדדד
חולה עליווווו חחחחח יש לי מיליון דברים לעשות נראה לי אני ילך לישון באיזה 3 ככה..חח לילה טובב

ג ב ש ו ש

New member
לילה מ-ו-ש-ל-ם../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif

חזרתי לא מזמן מת"א..ביליתי כל היום באולפני "מימד"... צילומים של "לא נפסיק לשיר" עם נינה אהובתי וכוכבי השיר שלנו
היה הכי מדהים בארץ היא דיברה איתיייי
איי אני הכי מאושר בעולם כבר פעם שנייה שזה קורה לי איתה מצב של דיבור.. חחח עזבו התחרפנתי.. לילה טוב לכם וסורי שבוקשי הייתי היום מחר בע"ה אהיה פה יותר

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifיאא.. שמחה שנהנת../images/Emo9.gif

מה דיברת איתה?
חח היא הייתה אצלינו בבי"ס..
אממ.. וכבר שאלתי אבל שוב- זה יהיה בטיוי? מתי?

ג ב ש ו ש

New member
חח כן,זה יהיה או רביעי הקרוב ../images/Emo88.gif

או חמישי כי יש בימי רביעי וחמישי ואם לא שבוע הזה אז שבוע הבא בע"ה.. אני אודיע לכם

ooOMoRoShOoo

New member
לילה טוב../images/Emo110.gif../images/Emo1.gif

אוף איזה יום דפוק היה לי היום בבוקר לא הרגשתי טוב ואחרי צהרים חברה שלי באה אליי להביא לי דפים!! ומה אני רואה? איזה 2546574645754524דפים נאכססס.

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifלילה טוב!../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

אממ.. מחר אני חושבת שאני אלך לבי"ס ב"ה... יומטוב לכווווווולם

ג ב ש ו ש

New member
בוקר טוב..../images/Emo42.gif../images/Emo88.gif

שלום אנשים.. בוקר טוב.. איזה כייף היום אני נישאר בבית,יופי ככה אני אשלים ת'פרק של אתמול ברבלדה כי לא ראיתי חשבתי שאני אשלים רק בשישי
מזל באמת חחח שיהיה לכם אחלה של יום..

בוקר טוב../images/Emo9.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

לא הלכתי לבצפר כי יש לי חום, ואני מרגישה ממש רע המשך יום נעים לכולם

למעלה