לילה טוב לילה טובב לכם.. בהצלחה לכולם במבחנים מחר אם יש... גבי תודה על הכל נשמה שלי 3>
B Barefoott New member 19/4/07 #1 לילה טוב לילה טובב לכם.. בהצלחה לכולם במבחנים מחר אם יש... גבי תודה על הכל נשמה שלי 3>
ש שתיקה אחרונה New member 19/4/07 #10 ../images/Emo60.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif גם לי לקח זמן להבין את זה עד שבת דודה שלי הסבירה לי
../images/Emo60.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif גם לי לקח זמן להבין את זה עד שבת דודה שלי הסבירה לי
A A m o r e 1 New member 19/4/07 #6 ../images/Emo29.gifלילה טוב../images/Emo29.gif ספירי, אני מקווה שהיום עבר יותר טוב! שיהיה בהצלחה לכל הנבחנים
../images/Emo29.gifלילה טוב../images/Emo29.gif ספירי, אני מקווה שהיום עבר יותר טוב! שיהיה בהצלחה לכל הנבחנים
א אילנושית New member 19/4/07 #9 ../images/Emo204.gifלילה טוב../images/Emo29.gif מחר אמורה להיות שביתה,אבל לומדים רק מקצועות לבגרות לפי המערכת-3 שעות מחשבים ו-1 היסטוריה
../images/Emo204.gifלילה טוב../images/Emo29.gif מחר אמורה להיות שביתה,אבל לומדים רק מקצועות לבגרות לפי המערכת-3 שעות מחשבים ו-1 היסטוריה
B Barefoott New member 19/4/07 #16 בוקרררררר:]:]:]:]:]:]../images/Emo126.gif גביי דבר איתיי יום מעולה לכולם..בהצלחה לנבחנים
ג ג ב ש ו ש New member 19/4/07 #17 אין בעיות מאמי../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif אם אני לא אהיה במחשב את מוזמנת להתקשר או משהו.. פשוט יש לי מלאא דברים לעשות ואני בקושי אהיה פה עד הערב.
אין בעיות מאמי../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif אם אני לא אהיה במחשב את מוזמנת להתקשר או משהו.. פשוט יש לי מלאא דברים לעשות ואני בקושי אהיה פה עד הערב.