לילה טוב..

לילה טוב..

זה זמן מה שמרגישה אותה.. את הרגיעה הזו..שמביאה שלוות נפש כזו.. היא כאילו יודעת להפוך את החיים קלים יותר.. ואת הקשיים כמשהו שעליו נתגבר..בקלי קלות..כי מי כבר יכול עלינו כשאנחנו יחד.. היא.. יודעת לתת לחיים קצב משלהם.. ןלתת להווה את הזמן והמקום והביטוי.. פעם.. המקום הזה נראה לי כמשהו שמתחייב להיות מושלם בכל תחום מושלם בתוכי..מושלם בלדעת מי אני.. מושלם עם זוגיות.. מושלם מבחינת העיסוק שלי.. ולא.. הוא צריך להיות פשוט נקי..כאן
לא יודעת מה רציתי להגיד... אבל יש תחושה טובה כזו לעצמי.. שהתקופה הזו..שמראש ידעתי שהיא קשה לזמן מה.. היא גם מביאה איתה משהו חדש לי.. ואוהבת את זה..

בוקר..

ונראה כאילו שרק אני ערה.. והרעש שבחוץ..רק של משאית הזבל.. יודעת.. שארד במדרגות של הבנין..לא יהיה שובל של ריח..אפטר שיב.. <לפי הריח כבר יודעת איזה עבר כאן לפניי>.. וחנית הבנין..תהיה מלאה ברכבים שלא ממש ממהרים היום.. בוקר טוב..

בוקר אור..

-מחייכת-.. השובל הזה..... פעם הייתי יודעת רק לפי הריח במעלית אם הוא הגיע לפניי...
אני לא שומעת את המשאיות... לא רואה את החניון... וממש לא ממהרת לשום מקום היום... הגשם הזה עושה חשק להתביית ולהתכרבל... יום של התמזמזיות כזה... קפה, ניקוטין, התברברות... זה הכל להיום.

../images/Emo22.gif

כשראיתי אותו..לובש את החולצה שקניתי לו.. בהתחלה זה הרגיש שייך..אח"כ רק מוכר.. וממש שנייה אח"כ.. חשבתי..על..איזה טעם מזעזע היה לי בבחירת בגדים.. וזאת לא הפעם הראשונה..שרואה אותו לובש חולצות..או מכנסים שאני זוכרת אותם.. עליו.. זוכרת אותן תלויות בחבל..מקופלות בארון.. הוא ביקש שאבוא ואקח את הילדים..כי אין לו אפשרות להחזיר היום לא כמו תמיד.. העזתי..ונכנסתי לבית..שם באותה שכונה.. הכל היה מוכר לי..אפילו הסינר שחמות<לשעבר> לבשה כשהיא שקועה בתוך המטבח מוקפת סירים.. אותם ריחות של בישול שנתנו לשישי בצהרים את התאבון לקוסקוס.. הנער אכל.. הנערה היתה בחדר עם אביה.. חמותי שאלה.."למזוג לך גם"..עניתי לו תודה..ויצאתי..לחכות להם באוטו.. תוהה.. איפה בדיוק מיקמתי את עצמי שם.... איפה בדיוק היתי שם.. מה חיפשתי..שם..ואיך בכלל הגעתי לשם.. זה מוכר..אבל כבר רחוק..רחוק מכאן.. בדרך חזרה.. הנער שמכיר יפה את אמא שלו.. שאל"..אמא למה לא ביקשת שסבתא תמזוג לך..הרי את מוכנה לרצוח בשביל מה קוסקוס שלה.. צודק. תמונות בתוך אלבום זכרונות כזה...

למעלה