לילה טוב...

לילה טוב...

מחר יכול להיות יום מאוד חשוב עבורי... תלוי בי ובאומץ שלי... (זוכרות ששיתפתי אתכן בשיחה שהייתי צריכה לעשות עם המטפלת שלי? אז משהו בסגנון...) אז..... לחשוב חיובי בבקשה.... לשמור על האופטימיות והאמונה.... (מזכירה בעיקר לעצמי.... אבל אם תחשבו חיובי אני בטוחה שזה יעזור.... אנרגיות טובות וכאלה...) שיהיה לילה טוב והמשך שבוע מקסים...

בוקר ../images/Emo42.gif

שיש עוד טוב יותר מרע שנתגבר שלא נורא שאוסף קלישאות דביק יהיה המציאות שאיך אמר המשורר "אנחנו עם חזק ונתגבר" נראה לכם פשוט? עכשיו היום הזה מתחיל וזה מין יום טוב הכל נראה לי כרגיל כזה מין יום טוב והשמיים נפתחים לטובתי וכל מה שפחדתי להגיד נראה רחוק כמעט שטותי (יון טוב/ עברי ליגר) יומטוב

תודה לכולכן...

היה טוב... היום התחלק לשניים: בחלק אחד עשיתי איזשהי הכשרה מהעבודה וכנראה שהיא עברה בהצלחה... אז זה אחלה... ובחלק השני הייתה לי שיחה מאוד חשובה לעשות עם אחי... שיחה שהיה לי חשוב לעשות כבר המון זמן אבל לא ממש הייתי מוכנה והייתי צריכה לאזור הרבה אומץ... ואתמול עשיתי אותה.. היא לא הייתה פשוטה... בנתיים עוד צריכה לעכל, אבל יהיה בסדר... ובשיחה עלתה גם אמא.. שמעתי כמה דברים שלא ממש שמעתי עליהם עד היום או שלא היו לגמרי ברורים... תודה לכולכן.. אתן מקסימות... שיהיה סופשבוע רגוע

כנפיים..

ברכות על הצלחתך בהכשרה, איזון החיים מסובך הוא, לפעמים קורה לנו דבר טוב ואחריו קורה דבר רע או שהם באים אחד על חשבון השני או שזה יום אחד כך והשני אחרת.. אשמח אם תשתפי יותר במה שקרה עם אחיך, נשמע שהיה שם הרבה לעכל והרבה עם מה להתמודד, אנחנו כאן בשבילך, אחל'ה משענת
שיהיה לך סופשבוע נעים ומרגיע..

MIF2004

New member
אמנם באיחור

אבל שמחה שהיה טוב, ששוחחת עם אחיך.... שיהיה סופ"ש נפלא!

../images/Emo140.gif

לא יודעת מה עליך לעשות עם המטפלת אך מה שזה לא יהיה מאחלת לך בהצלחה חושבת חיובי עבורך ומחזיקה לך אצבעות .

וואוו,

אני מבינה שקיימת את השיחה. כל הכבוד. אני יודעת שזה לא היה לך קל. אני רק יכולה לתאר לעצמי כמה התהפכה לך הבטן לפני, ותוך כדי. [כבר אמרתי לך פעם שאת אמיצה?] איך את מרגישה עכשיו, אחרי?

למעלה