לילה טוב

לילה טוב

עכשיו חזרתי מהעבודה, וקוראת את המצב בגבול הצפון זה ממש קורע לי את הלב אני מרחמת על הורי החיילים ובמיוחד על הורי החיילים החטופים, לגדל ילד 18 שנים לתת לו חום אהבה ערכים,בית חם,ופתאום הכל מתפוצץ הבן שלי שאלוהים ישמור לי עליו בן 13 ומיום שהוא נולד אני מתפללת שהוא יגיע לצבא של שלום,וגם היום יש עוד זמן אבל אני כבר בוכה ומפחדת,כבר מגיל כזה הוא מורעל ללכת לקרבי......... אני מתפללת מתחננת בפני האל שיתן לנו לגדל את ילדינו בשקט,שנזכה להיות לצידם כל החיים,והלואי שרק בשמחות.ומכאן אני שולחת תנחומים למשפחות החיילים,ושלא ידעו צער לעולם, ולחיילים החטופים אני מאחלת לשוב מהר הביתה בריאים ושלמים, למשפחתם. (ההורמונים מאוד משפיעים עליי אני מאוד רגישה בימים אלו) לילה טוב ושקט לכל עם ישראל

angel Mom

New member
צבא של שלום...

אני מאחלת לכולנו, לכל עם ישראל שנגיע לרגע של שלום! שנזכה לגדל את ילדנו בעולם טוב יותר, שקט יותר... שולחת מפה למשפחות החטופים הרבה חוזק ותמיכה. שולחת למשפחות ההרוגים את תנחומיי. גם לי קשה להרדם בגלל המצב... המחשבות על הילדים... הרצון לראות אותם גדלים. רק היום קניתי לגדולה שלי ספרים לכיתה א' - עולם של ילדים , תמימות... אבל מסביב - מפחיד! לילה טוב ושקט!

מירבי*

New member
מלחמה אמיתית

כאב לב אחד גדול, עוד חטופים, עוד משפחות שכולות...ואין לזה סוף וכנראה לא יהיה. מתפללת שההרוגים האלה , החיילים הצעירים שהלב נקרע מלראות את תמונותיהם בעיתון יהיו האחרונים שנהרגו.

אמאל'ה../images/Emo178.gif

ממש קשה להיות אופטימים, טילים בחיפה
מזעזע לא
ממש מלחמה שלא הוגדרה עוד,,, סילחו לי אבל לי קשה להאמין שפעם יהיה שלום במדינתנו הקטנה והאהובה,

מלחמההה ../images/Emo195.gif../images/Emo12.gif

זה באמת מפחיד מאד אנחנו אמורים להכנס למקלטים, אבל בינתיים עוד לא עשינו את זה... מקווה שלא נצטרך. תחזיקו לנו אצבעות!!! שהמלחמה תסתיים כבר ובשלום!

אוריתוש גם אני פיניתי את הממ"ד

אחרי חצי שנה שבעלי מבקש לעשות סדר בממ"ד ואני טרודה בענייני הבית, גידול הילד, הפונדקאות והעבודה הצלחתי היום תוך 10 דקות לפנות את הממ"ד לנקות אותו ולהכין מקום למזרון במקרה שנצטרך להיכנס לממ"ד קשה לעקל את העובדה שהחיים הרגועים והפסטורליים שלנו כאן בצפון נקטעים בן רגע והופכים לפחד קיומי , כבר לא מצליחה להתחבר לכאב על אלה שנהרגו מרב חרדה ... וזה כשלעצמו מפחיד אותי. חשש לנו ולפונד' שלנו, חשש לחברים שלנו הצפוניים יותר ולפונד' שלהם חשש לחברים נוספים שגרים צפונית לנו ... מה יהיה ???????????? הלוואי שנתבדה ולא תתחיל מלחמה כוללת, הלוואי !!

אמן אמן../images/Emo23.gifליבי אתכם

ב''ה נקווה שהכל יחזור למסלולו, ויהיה סוף שבוע שקט , ללא טילים/קטיושות, ללא חללים/שבויים נוספים, ללא דמעות וצער, ללא דאגות, ובעז''ה רק בשורות טובות, מחזיקה אצבעות לכל הצפוניים שלנו: שתצליחו לעשות שבת בלי פחד, ובעצם גם לכל חברי הפורום ועם ישראל, " הנה לא ינום ולא ישן שומר ישראל" שבת שלום,

מירבי*

New member
סוף שבוע שקט ורגוע לכולם../images/Emo140.gif

מהדורות החדשות לא מפסיקות לשדר עוד נפילה של קטיושה..ועוד אחת, זה לא הולך להיגמר בקרוב כפי הנראה. לתושבי הצפון היקרים, לבי איתכם, היו חזקים ושמרו על עצמכם עד כמה שאפשר. לחיילים האמיצים שמסכנים את חייהם, חזרו בשלום הביתה, בריאים ושלמים בגופכם ובנפשכם. שבת שלום לכולם

שבת שלום לכל היקרות מהפורום

שבת קשה .מלחמה. אז לכל דיירי הצפון,תהיו חזקים. חושבים עליכם ומזדהים. למשפחות השכולות שלעולם לא ידעו יותר צער. למשפחות החטופים
.הסבל בלתי יתואר. במחשבה על המתרחש, שגרת חיינו הופכת למשנית. שרק נהיה בריאים ושלמים, כולנו!!

למעלה