לילה טוב

לילה טוב

"עכשיו היום הזה ניגמר[זה אמור להיות מתחיל] וזה מן יום טוב..." היום התחיל רע... על הבוקר מקלחת וניסיונות קקושלים לסדר תשער בבית ספר היה לא רע הישתחררנו מוקדם ועוד סיבה שאני לא אפרט... ואז... ראיון בתיכון... היועצת שם מנסה להפחיד... היא אמרה לי שאם אני לא אשפר את הציונים[הגרועים] ואם אני לא התמיד להגיע לבית ספר לא יקבלו אותי שנה הבאה... והיא מסרה את התוצאות של הפסיכו' אבל לא בציון אלא בגרפים וכל זה... מה שהבנתי מזה שאני טובה בהבעה בכתב...[מה שממש לא ניראה לי נכון...]. יצאנו מהבית ספר היינו רעבות והפספסנו את האוטובוס בגלל שהיה בא לי במבה... חזרתי הביתה ומה אני מגלה? הטלוויזיה מתה... בהתחלה עוד היה אפשר לראות וידיאו[הדיוידי לא מחובר...] ועכשיו גם זה לא עכשיו [כמובן]אני בבית מאושרת מהסיבות שלי ומסיבות אחרות [אדווה, 4-1...] ומתה מעיפות כבר מהצהרים... אני יודעת שחפרתי אבל רק עוד משהו קטן... יום רבעי הזכרה לאבא שלי ז"ל, [סתם כדי שתדעו...] המשך לילה מדהים ושבוע מעולה

אני בספק אם

מישי תקרא את זה... אף אחת לא נכנסת לפה חוץ ממך ומרוני. ובנוגע לחלק השני אני מצטער לשמוע... מקווה שתהני בהמשך השבוע!

אני גם פה...

אהבתי את הקטע של 4-1 אבל זה היה בסוף 5-1 =] למרות שאח שלך ניצח אותי בחלק מהמשחקים... אני מצטערת לגבי אבא שלך ז"ל... טוב אני מקווה שהיה לך יותר טוב היום או מחר... אני חולההה אז כול הימים אצלי חרא... ודרך אגב גמאני פה!!! הלוו...=]=]

Roniii

New member
הממממ...../images/Emo194.gif

אם בסוף היום את מאושרת, אז נראה לי שהסך הכל די אופטימי, לא? ואני מצטרפת לתנחומים לגבי אבא שלך. הוא נפטר כשהיית צעירה? (אם לא אכפת לך שאני שואלת, כמובן)

Roniii

New member
וואו, זה קשה...

כל הכבוד לך על הפתיחות, ועל היכולת לדבר על זה בחופשיות

סתיו מם

New member
חיבוק, ...

לפי מה שכתבת היום האזכרה. אני שולחת לך כוח וחיבוק ותמיכה

למעלה