לילה טוב

nir b27

New member
לילה טוב

שלום לכולכם מה לשומכם ? למי שעוד לא יודע שרית חוזרת היום (ג) אחה"צ !!! לכל מי ששאל לגבי המופע של שרית בכנס החרדים אכן מדובר במופע ששרית הייתה אמורה לקחת בו חלק מול קהל של נשים חרדיות , מסיבות שונות הוחלט לדחות את הכנס , סביר להניח ששרית אכן תשתתף בו כאשר יתפרסם תאריך חדש . בעניין האתר הרישמי בימים האחרונים היו מספר נסיונות של האקרים לתקוף את האתר , ולכן הוא לא היה זמין , העניין בטיפול וכבר היום הוא עלה חזרה . בקרוב מתוכננים שינויים באתר . שווה לחכות. מעתה הניק שלי בתפוז הוא nir b27 באמצעותו יועלו הודעות שלי בפורום כמו כן זוהי דרך נוספת לפנות אליי . שיהיה לכולכם יום טוב נ.ב. לגבי ההודעות ה"מוזרות" בפורום הרישמי אני חוזר ומבקש מכם במקרים כאלו פשוט לא להתייחס לכותבים ולא להגיב מאחר ודבר זה רק גורם לשרשורים רבים ומיותרים הודיעו לי בהקדם בכדי שאמחוק אותם כמו את אלו שהיו בימים האחרונים . ביי ניר

נירוש לילה טוב נשמה ../images/Emo29.gif

אני מקווה ששריתוש נהנתה ושתחזור בשלום ב"ה ושהטיסה תעבור בנעימים
אני מתגעגעת אלייה..
תודה ענקית על העידכונים
אין עלייך, תותח

../images/Emo95.gifתודה על העידכונים../images/Emo95.gif

בוקר טוב ניר מה שלומך??? טיסה נעימה לשרית ושתחזור בשלום!!!

../images/Emo26.gifנירוש תודה אחי../images/Emo36.gif../images/Emo142.gif

כפרה על שרית שתחזור בשלום ב"ה אמן!!! ואיי איזה תמונה מדהימה תודה ניר תודה על כל העידכונים ניר באמת תודה אתה תותחחחחח.... שאית חדד המלכה

דודו טל

New member
ניר "הואדם" כפי שאתם רואים...

זה אומר שמעתה הוא תת מנהל, וכל הודעה שתכלול את הניק שלו תהיה כשהניק צבוע ב"אדום". כמו שהוא כבר כתב לכם, אתם יכולים לשלוח לו עכשיו מסרים, והוא יעדכן אותנו על כל מה שקורה , על דברים חדשים, ועל בכלל

חן ס

New member
תודה ניר על העידכונים!!!!

גברת חדד מוזמנת להכות שורש בישראל ולשבת קצת במקום בישראל קשה לעקוב אחרי כל הטיסות האלו.. כפרה עליה העיקר שתחזור בריאה ושלמה. ותודה רבה ילדון על העידכונים.

tamam44

New member
לניר

דבר ראשון נתת קישור לא טוב כי יש בו טעות, כתבת פסיק במקום נקודה דבר שני, נכנסתי לאתר בכתובת הנכונה וזה עדיין לא עולה 

nir b27

New member
יש בעיה

היי ישנה בעיה בימים האחרונים האתר הותקף כמה פעמים. העניין בטיפול של מומחים לפי מייטב ידיעתי הוא זמין , אם לא סביר להניח שזה עקב עבודות תחזוקה בקרוב הכל ישוב להיות תקין ביי

Music4Life

New member
ניר חמודון ../images/Emo26.gif

תודה רבה על העדכונים שלך, זה מוערך בהחלט
ושוב, אני מאד שמחה לדעת ששרית בארץ. כמה כיף שהיא פה (בשיא הרצינות) ובקשר לאתר הרשמי...אני נמנעת מלהכנס לשם מרוב הודעות טיפשיות וחסרות טעם. מקווה שהמצב הזה לא ימשך כי זה כבר לא נעים... אז שיהיה לך ערב טוב ותוכל הרבה סוגניות
חחחחחחחח איזה לא קשור

חביתקה

New member
ניר ../images/Emo45.gif

שמחה לשמוע ששרית כבר בארץ, והכל בסדר.
על העידכונים
אכן הייתה בעיה מס' ימים להכנס לאתר הרשמי, מקווה שזה יסתדר בקרוב... שוב
, ולילה מצויין לכולם

למעלה