לילה טוב

אוףףףף מתוסכלת

ושתיתי היום רק קפה אחד ו... לא יכולה לישון.. ולא אכלתי כבר כמה שעות.. כדי שאולי זה יעזור..

מי שי

New member
...

אולי תנסי לשים מוזיקה שקטה או..לא יודעת... משהו שמרגיע אותך יש לך מושג למה את לא נרדמת? אם בא לך את יכולה לספר לנו מה מציק לך אולי אם תוציאי זה יעזור לך להרדם...

מממ החיים..

מחר יוצאת לחופש של חודש... אחרי שחיכיתי לו ים זמן ופתאום משום מקום.. חרדה שאני לא אצליח לעמוד בלא לעשות כלום..(אחרי זה שעובדת עם ים אנשים 12-14 שעות ביום).. אבל זה רק לגבי היום.. בדר"כ.. אין לי מושג מה ולמה גורם לי לא לישון..(התירוץ שלי הוא העבודה.. בלה בלה בלה)

מי שי

New member
...

דווקא נראה לי נחמד שיש לך ממחר חופש ככה את לא צריכה לדאוג שתהיי עייפה מחר בעבודה.. אם כל כך חיכית לחופש כנראה שאת צריכה קצת מנוחה מהעבודה...במיוחד עם התירוץ שלך בדר"כ לנדודים הוא העבודה... תחשבי על הזמן שבו חיכית לחופש הזה...בטח היו לך מלא תכנוננים... את יכולה לא לעשות כלום אבל אם לא תעמדי בזה אז תעסיקי את עצמך בטח לא חסרים דברים לעשות (כמו לכתוב בבלוג שלך...) להיות חרדה מזה?.. במקרה הכי גרוע את יכולה להפסיק את החופש ולחזור לעבוד לא?

לא ממש רוצה לחזור לשם

במגמה להפוך לפרילנסרית.. ולהודיע להם שלא חוזרת.. מאז העבודה הזאת.. לא ישנה טוב בלילות (עניין של כמעט שלוש שנים) אבל כמו שאמרת לפחות אני בחופש.. בדרכ.. סתם מתחילה כל יום בעייפות ובעצבים שם... עד שמעבירה איזה 2 כוסות קפה..

מי שי

New member
...

אז נראה לי שזה דווקא צריך לשמח אותך אם העבודה הזו לא עושה לך טוב, זה מצוין שאת עוזבת אותה עכשיו אני יותר מבינה את החרדה מהחופש אבל עדיין אני חושבת שאין לך מה לחשוש, אם בחרת להפוך לפרילנסרית את בטח מכירה את עצמך ויודעת מה את עושה וחוץ מזה כל דבר יותר טוב מלהתחיל כל יום בעצבים... שיהיה בהצלחה!

תודה:)

הולכת להשכיב את עצמי.. ולבהות שוב בתקרה.. אוף שיגמר כבר הלילה הזה שיהיה לילה כיפי... למי שעוד כאן :)

דנטל

New member
לספור כבשים לא עובד בדרך כלל

זה בעצם לדרוש מעצמך להתרכז במשהו ולכן מקשה על ההרדמות. צריך להתרגל להתנתק מהמחשבות. נו, לך תרוקן ת'מח.

נשברתי... לקחתי סנדוויץ'..

דיייי באלי כבר לדפוק את הראש.. בקיר.. מהתסכול.. אתמול הלכתילישון ב8 בבוקר עד 12 בצהריים. אני אומרה להיות עייפה

דנטל

New member
בסוף לא הלכתי לישון

פשוט קיבלתי טלפון ממישהו (ועכשיו מפורק לי הגב אפילו יותר) ואחרי זה הלכנו לאכול כי כל היום אכלתי רק שתי פיצות למיקרו בגלל שהרי חצי יום ישנתי. תכף אלך לישון ומקוה שהעיפות מהאוכל תעזור. מחר יבוא מישהו ויעשה לי מסאז', כמו שאני מכירה אותו, אז מקוה שיחול שיפור. כרגע זה נורא.

דנטל

New member
זה היה אחד הלילות הנוראים ביותר

שעברתי בחודשים האחרונים.

למעלה