לילה טוב

פנינה 21

New member
לילה טוב

התעוררתי לפני כמה דקות והתישבתי מול המחשב ..מישהו ער?

פנינה 21

New member
קולטים את זה בכל הארץ?

אני הולכת לנסות זה יכול להיות רעיון טוב איך להעביר את הלילה..

פנינה 21

New member
טוב עכשיו הרדיו עובד גם אצלי

אני מקשיבה לרדיו האזורי לא קולטים כאן כלום..

פנינה 21

New member
את עוד כאן

כתבתי בבולג את הרשומה אולי הכי קשה שכתבתי אי פעם איזה הקלה אני מרגישה עכשיו לא נראה לי שאני חוזרת לישון הלילה ..

דנטל

New member
הייתי עוד ערה, אבל לא מול המחשב

כשאין סאבלימינל אני שומעת את ENERGY RADIO פה. בלוג זה בהחלט דבר שיכול לעזור להרגשה. אפשר להשתמש בו כמו במין נחום תקום ולהוציא עליו את הכל. כשקוראים בלוגים של אחרים נתקלים בהמון פוסטים של שפיכת לב. יש בפלטפורמה הזו המון רגשות.

פנינה 21

New member
בוקר טוב

מזמן לא ישנתי טוב כמו הלילה נרדמתי לפני חצות וקמתי לא מזמן זה עדין מעט אבל זה כבר הרבה בשבילי..

דנטל

New member
כבר לא זוכרת את השינה בלילה

עכשיו קמתי משינה בערב. בימי שישי אני ישנה בערב כי אני יוצאת ולא רוצה להיות במסיבה נורא עיפה. ישנתי רע.

פנינה 21

New member
קמתי קצת אחרי 9 הערב

הגעתי הביתה עיפה הלכתי לישון .. התעוררתי אחרי 9 לא יודעת בדיוק מתי .. אני עדין עיפה רק שלא עיפה מספיק כדי להצליח לישון טוב..

דנטל

New member
חזרתי בשש, התעוררתי ב- 16:10

לקח לי איזה 20 דקות להרדם אני מעריכה, היו מעט יקיצות שזכורות לי. אפשר להגיד שישנתי ממש טוב. אוף, כמה שזה כיף.

פנינה 21

New member
ישנתי שעה וחצי אחר הצהורים

כל שאר היום למדתי בשעות האחרונות מול המחשב ..יש לי עוד דקות עבודה ואני הולכת לנסות לישון..

דנטל

New member
היה לי משעמם אז הלכתי לישון

נרדמתי על הגב. זה קורה לי רק כשאני הרוגה מעיפות, אבל בכלל לא הרגשתי עיפה. בכל זאת, נרדמתי והעיר אותי הפלאפון. עכשיו שבור לי הגב. נו, שוין, העיקר שישנתי טוב. מתכוונת רק לגלוש קצת ולחזור לישון. הפעם אני מקוה שארדם על הצד
.

דנטל

New member
גם אני כאן, אבל תכף הולכת שוב למיטה

הבעיה היא שכואב לי הגב. אני מקוה שזה לא יפריע הרבה.

../images/Emo32.gif מישהו ער?? ../images/Emo42.gif

שוב הנדודים הכה מוכרים.. מנסה לספור כבשים

מי שי

New member
אני עוד ערה....

אוח איזה עצבים... אתמול דווקא ישנתי ממש טוב, כבר חודשים שלא ישנתי ככה חשבתי שאולי אני מתחילה לסדר את השעות אבל זה כנראה בגלל שלא ישנתי בבית...

למעלה