לילה טוב

שומפי

New member
לילה טוב

היי גם אני חדשה 2 שאלות : מישהו ער ? מישהו שמע על טריכוטולומניה?

raskolnicov

New member
../images/Emo39.gif

כמובן. זוהי אותה הפרעה בה תולשים שערות באופן כפייתי.

שומפי

New member
שלום לך

והידע , מהיכן ? אם מותר לשאול? יעד אישי או סתם מקריאה מרובה של ספרים?

.YUD

New member
ברוכה הבאה שומפי! ../images/Emo39.gif

מצורף לינק לאתר שבנתה אחת ממשתתפות הפורום באייאואל (שהולך וגווע מיום ליום דרך אגב) בנושא טריכוטילומניה. אני מקווה שהאתר עוד קיים... רגע אני אבדוק את זה ואודיע... בהחלט קיים ועומד על תילו
זו הכתובת http://www.geocities.com/naamaled/index.htm ובמחשבה שניה את בטח יודעת
מה זה
טריכו.... אבל אולי בכל זאת תמצאי עניין באתר. לילה טוב, י.

שומפי

New member
תודה

נחמד שיש עוד אנשים עם בעיות זהות זה מוזר הגעתי לפה ממש במקרה!

הא?

סליחה מראש על הבורות שאני עומדת להפגין, אבל מה זה טריכוטולומניה? (מקווה שלא יצאתי אהבלה ולעד אני אסתובב אם סטיגמת ה"אהבלית) שעון חול.

שומפי

New member
זו לא בורות !

טובי הפסיכולוגים לא יודעים מזה , ככה שזו לא בורות . זה ocd שבו האדם תולש לעצמו את שערות גופו (בכל מקום אפשרי!!!) נא לא לנסות בבית , לא לקבל רעיונות ולא למצוא אובססיות חדשות!!! תודה!

קורווין

New member
קצת על טריכו´

טריכוטילומאניה היא אחת מהפרעות הספקטרום של OCD (מי שרוצה שיקרא את מכתב מנהל הפורום, כתוב שם שכל הפרעות הספקטרום מתקבלות לפורום בברכה) בהפרעה הזו הקומפולסיה השלטת ולעיתים היחידה, היא תלישת שיער קומפולסיבית מכל מיני חלקים בגוף. אני באופן אישי סבלתי מתסמונות קלות מאוד של טריכו´ וגם זה רק בתקופות הקשות ביותר של ה-OCD אצלי, כך שאני לא ממש יכול לדבר על ניסיון אישי. בפורום המקור שכבר לא ממש פעיל, היו כמה הודעות בנושא הטריכו´. אני בטוח שעמית, שיצא מלך וגיבה לנו את כל הפורום המקורי, יוכל לתת לך לקרוא את הפורום המקורי. בכל אופן, לפני שפורום המקור יעלם לחלוטין ולפני שלא נוכל יותר לקרוא את החומר שבו בלי להתקשר לעמית, אני אקשר לך כמה הודעות ממנו. רצוי להדפיס אותן או לשמור אותן, כי IOL לא ישארו איתנו עוד זמן רב והקישור עלול להשבר עוד יום-יומיים. קורווין. נ.ב. מקווה שאמצא עוד בקרוב.

שומפי

New member
תודה רבה !

עניין הפורום חדש לי ולא ידעתי מה בדיוק עושים פה , ולכן שמחתי מאוד על תגובתך.אז שוב תודה .

סיזי

New member
מפחיד שיש מחלות כאלו שבהן אנשים

מזיקים כל כך לעצמם. לא התכוונתי שהאנשים שסובלים מכך מפחידים. והאזהרה לגבי זה שאף אחד לא יכניס לו לראש רעיונות בעקבות המידע על מחלה זו במקומה, כי בגלל היותנו רגישים, אנו מאוד מושפעים. ולפעמים גם כדי לזעוק את הכאב החוצה מחפשים דרכים לא בריאות. לא התכוונתי שהאנשים מפחידים אלא שעצם קיום תופעה כזאת מזעזעת מבחינה זו שהיא מאוד מאוד עצובה. שעצוב שאנשים מגיעים לכדי כך שלא באשמתם.

למעלה