לילה טוב

okok4

New member
לילה טוב

מספר תוכנות מופעלות אוטומטית כאשר הווינדווז עולה לי עם הדלקת המחשב, כמה מהם כבר מעצבנות אותי מאוד, היכן ניתן להגדיר את התוכנות שאני מעוניין שיעלו אוטומטית? תודה רבה על התשובה אוקוק הרביעי

dino_din

New member
ככה...

כנס ל"התחל--->הפעלה" בשורת הפקודה תרשום msconfig תבחר למעלה בתווית "הפעלה". שם רשום לך אילו תוכנות רצות עם העלאת החלונות. הורדת הוי ליד שם התוכנית תבטל את הרצתה. בברכה, דינו_דין.

עוזי 2

New member
כמה אפשרויות

אם יש מסך ראשי לתוכנה כלשהי, אז רצוי לעיין בתפריטים שבו, למצוא את תפריט הקונפיגורציה (או Preferences או Options), ולמצוא שם איך לבטל את העלאת התוכנה עם הדלקת המחשב. אם אי אפשר לפעול כך, אז אפשר להריץ מתוך ה- Start/Run (התחל/הרץ) את הפקודה MSConfig ולמצוא שם רשימה של האפליקציות שמורצות עם הדלקת המחשב, ואז להסיר את ה- V מהתוכנות שאינך רוצה שיעלו עם הדלקת המחשב. ככלל מתי שאפשר להשתמש בדרך הראשונה, זה עדיף, כי אם בקונפיגורציה של התוכנה עדיין יש הנחיה לדאוג לכך שהיא תרוץ עם הדלקת המחשב, אם הסרתם את ההפניה להפעלתה בעזרת ה- MSCONFIG בפעם הבאה שתשנו משהו בקונפיגורציה, היא תחזיר את ההפניה, ושוב תצטרכו להסיר את ה- V (או למחוק).

okok4

New member
תודה לשניכם../images/Emo45.gif

אבל המחשב מודיע לי ש"אין אפשרות למצוא את הקובץ" (הכוונה ל msconfig). וניסיתי גם אפשרות לביטול הפתיחה מהתוכנה עצמה ולא קיימת אפשרות כזאת (או שלפחות לא מצאתי אותה...).

libal

New member
הגירסה היחידה ללא MSCONFIG

היא WIN2000 - האם יש לך גירסה זו ? לא חשוב - רצ"ב הקובץ . שנה את סוג הקובץ ל ZIP ותפתח .

למעלה