לילה טוב..

לילה טוב..

מחפשת מקום לארוחת בוקר שווה למחר עם בעלי היקר.. למישהו יש רעיון למקום נחמד?

עמית@

New member
היו המון שירשורים בנושא בזמן האחרון

תנסי במאמרים לדעתי: קופי בר או בראסרי מאנטה ריי נעים בעיקר מבחינת במקום- על האוכל הדעות חלוקות. דיקסי לרוב נעים וטעים.

ליהיא

New member
ואני אומרת...

תצפינו מעט למושב בצרה שבשרון ותאכלו ארוחת מלכים בתפוז שממוקם בלב פרדס מ ה מ ם וגם טעים! תהנו

ליהיא

New member
ובעצם את מהשרון אז...

יש כמובן את ארנון ותמר בהוד השרון, לחם ארז החדש גם כן בהוד"ש ובכפר סבא את מנגו, מעולה גם הוא. אה וחנד'לה בגבעת חן. אגב, כל השמות שהזכרתי מוכרים כאן לכם?

ליהיא

New member
ואיך שכחתי את הכי הכי מכל...?!

"מקום בלב" ברעננה. איזההההההה מקום, הכי פסטורלי שיש, מקסים.

בלחם ארז החדש בהוד השרון

אין ארוחות בוקר רק כריכים והמאפים הרגילים של לחם ארז (בריוש, פונדנט, קוראסון...) ושתיה

Lear22

New member
רביבה וסיליה

ברמת השרון ארוחת בוקר על רמה עם חומרי גלם מצויינים, וטארטים מדהימים לקינוח, אבל הם לא כלולים בארוחה.. ללא ספק שווה

neta2

New member
"בטי פורד" - אחלה ארוחות בוקר

יש שם באמת מגוון שווה של ארוחות בוקר ולא נורא יקר. והמקום בכלל, או המקום ! גיליס אכן טעים מאד. ומתילדה" - מעוז אביב, מקום קסום וטעים. המאפים שלהם פשוט מופלאים

חמניה1

New member
אני חייבת להגיד שקצת התאכזבנו

מארוחת הבוקר במתילדה. המקום היה מלא זבובים בפנים. קשה לי לקבל את זה במסעדה. מילא בחוץ אבל אם את נכנסת פנימה ויש זבובים, זה כבר ממש מבאס.

חמניה1

New member
שיט בטח אתם אחרי ארוחת הבוקר

אבל אני תמיד שמחה להמליץ על מוסקט במושב אודים.

צודקת..

לצערי רק עכשיו התפנתי לקרוא ולהגיב... אז ככה- מפאת האילוצים נאלצנו לפתוח את היום עם קפה בונו בתחנת הדלק בכניסה ליקום (בזמן שהרכב עובר שטיפה ).. זה השתפר לקראת 13:00 ,בעזרתה האדיבה של העסקית של יקיניקו טנקה בהרצליה.. היה חביב

עמית@

New member
דווקא בונו לא רע- אני תמיד עוצרת

שם בדרכי להורים בצפון (זה כבר טקס קבוע
) ועד כמה שזכור לי גם ליטי נוהגת כמוני

אכן אכלנו בבונו ארוחת בוקר בדרכינו

לצפון אחרי החתונה וממש אהבנו
. סלט "ערבי" קצוץ הכי דק דק דק טרי, 4 פרוסות בגט קלוי עם זעתר ולבנה עסיסית. אני לקחתי צלחת גרנולה עם פירות יבשים (נדיבה מאד) שבאה עם דבש ויוגורט ממש, אבל ממש איכותי. המחירים שם היו ממש נוחים. סביבות ה 20-30 שקלים והתמורה שווה. כמו כן, כיבדה את בונו בנוכחותה עלמת חן צעירה מאד, רזה מאד ועם מכנסונים גבוהים מאד (או שאולי קצרים מאד) ועשתה נחת מאד להרבה מאד אורחים

את בטוחה שאת מתכוונת לבונו ביקום?

כי אני מרבה לאכול שם ולא זכור לי שנתקלתי שם אי-פעם בפרוסות בגט+זעתר +לבנה וגם לא בצלחת גרנולה עם פירות יבשים...

liti

New member
לנו יש שם תפריט קבוע,

לא מוותרים על כריך חזה האווז המעולה שלהם. רק חשוב להקפיד שהם חותכים אותו בדיוק באמצע ולא 2/3, כך שהטעמים נספגים בג'בטה והתוצאה מעולה.

למעלה