לילה טוב!!!

לילה טוב!!!

לפני שאתם הולכים לישון או לפני שתצאו לעבודה בבוקר אל תשכחו כמה דברים: בקבוק מיץ צוף בתיק שקית של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכמה בדיחות טובות שיעזרו להעביר את היום במהירות והנה משהו שקיבלתי: לגברים(האמיתיים)!!!!!! איך להרשים אישה ? תאכיל אותה, תשקה אותה, תתקשר אליה, תחבק אותה, תמוך בה, החזק אותה, תפתיע אותה, תחמיא לה, תחייך אליה, תקשיב לה, תצחק אתה, תבכה אתה, תהיה רומנטי אתה, תעודד אותה, תאמין בה, תתפלל אתה, תתפלל בשבילה, תתכרבל אתה, צא עמה לקניות, תן לה תכשיטים, קנה לה פרחים, החזק בידה, כתוב לה מכתבי אהבה, לך איתה לקצה העולם וחזרה... איך להרשים גבר? תתפשטי, תביאי משהו לאכול, זוזי מהטלוויזיה... רק טוב!!!

RomiVais

New member
חחח.. גרמת לי לחייך על הבוקר.. ../images/Emo6.gif

שיהיה לכולם יום נפלא..

רומי נפלא לפגוש אותך שוב ברשת.....

מישהי מהעבר IOL.... הרמז בתמונה המצורפת.......

רינה 30

New member
גחלילית זה מה שבקשתי מהגבר שלי

אך לצערי הוא אכזב אותי. בוקר מצויין לי לכם ולכל בית ישראל! כל מי שעוד לא שתה או אכל ארוחת בוקר מוזמן להצטרף.

בוקר טוב לכוווווולם

אמממ הוא אכזב אותך??? אמממממ מייד שולחת לו את צוות שפריריות האחו ל"טיפול" קצר
ועכשיו - לעבודה
מובטל חסר אשכים מגיע לראיון עבודה ב חברת החשמל:הוא נכנס לראיון אצל המנהל ומספר לו את קורות חייו בקול דק במיוחד.המנהל לא מתאפק ושואל את המובטל איך איבד את אשכיו" אני לא אוהב לדבר על זה" עונה המרואיין.בסדר" עונה המנהל "תגיע מחר בתשע ותתחיל לעבוד".ת מגיע המובטל לעבודה ורואה שכולם כבר הגיעו לפניו.הוא ניגש לאחד העובדים ושואל אותו: :תגיד לי מתי אתם מתחילים לעבוד"?"בשמונה, כרגיל" עונה הפועל.הבחור הולך למנהל לברר את פשר העניין. נכנס למשרד ושואל אותו "תגיד לי למה אמרת לי לבוא בתשע כשכולם מגיעים בשמונה"?"תירגע" עונה לו המנהל "ממילא בין שמונה לתשע כולם מגרדים כאן את הביצים". רק טוב!!!

רינה 30

New member
גחליליתתתתתתתתתתתת

עשית לי את היום יותר טוב ממה שהיה צפוי לי. תודהההההההההההההההההההההההה

אין בעד מה אין בעד מה

לכבוד הוא לי!!! והנה בדיחונת לכל הנופשים שלנו: מטוס נוסעים גדול ממריא וכמקובל לאחר כמה דקות פונה הקברניט ברמקול לנוסעים ומסביר להם על מהלך הטיסה. כאשר הוא מסיים את הסבריו הוא שכח לסגור את המיקרופון ופונה אל הקצין הראשון: "תגיד, קודם נשתה קפה או קודם נקרא לדיילת הג'ינג'ית שתבוא למצוץ לנו? הקצין הראשון עונה: "קודם נסיים בנחת את הקפה ואחר כך נזמין אותה " כל הנוסעים שומעים את השיחה. דממה והלם במטוס, הדיילת הג'ינג'ית מאדימה כמו עגבנייה ומתחילה לרוץ לכיוון הקוקפיט. בדרך עוצרת אותה איזו סבתא חביבה ואומרת: "מיידעלה, את לא צריכה לרוץ, הוא אמר שקודם הם יסיימו את הקפה" נה נייי נהה נההה נה! רק טוב!!!

RomiVais

New member
וואלה אני לא מזהה ../images/Emo4.gif

אפשר עוד רמז? הכרתי המון שקשורים לתמונה
אפשר גם במסר אם זה סוד! תמיד כיף לפגוש חברים וותיקים..

רומינקההההההההההה

איך את לא מזהה את יענקלביץ?? הא??? מייד שולחת לך את ישושון אולי הוא יזכיר לך משהו???
רק טוב!!!

האם מותר לגברים להכנס לשרותי נשים?

האם כדאי להיכנס לשרותיי נשים בטיסת אל-על לניו-יורק ניסה גבר אחד מספר פעמים להיכנס לשירותי הגברים, אבל הם תמיד היו תפוסים.©GB הדיילת שהבחינה בלחץ שלו אמרה לו: "אדוני, אתה יכול להשתמש בשירותי הנשים, רק אם אתה מבטיח שלא ללחוץ על אף אחד מהכפתורים שעל הקיר". אחרי שהתיישב והשתחרר הוא הבחין בכפתורים שבהם הבטיח לא לנגוע. כל כפתור היה מזוהה באותיות: מח, אח, פר וכפתור אדום אחד - מטא. אם הוא יגע בהם, מי ידע מזה? הוא לא עמד בפיתוי. הוא לחץ מח. מים חמים התיזו בעדינות על אחוריו. "איזו הרגשה נהדרת", הוא חשב. בשירותי הגברים אין דברים נחמדים כאלה. בצפייה לתענוג גדול יותר, הוא לחץ אח. אויר חמים ייבש בעדינות את אחוריו. כשזה פסק, הוא לחץ פר. פודרה ריחנית ליטפה את אחוריו מוסיפה ניחוח קל של פרחי אביב לתענוג הבלתי יתואר שלו. "שירותי הנשים הם יותר משירותים, הם חדר תענוגות". כאשר הפידור המפנק הסתיים הוא לא התאפק ולחץ על הכפתור האדום - מטא - ביודעו שהדבר יביא אותו לאקסטזה עילאית. הדבר הבא שהוא זוכר הוא אחות בית החולים שמחייכת אליו חיוך טיפשי. "מה קרה?", הוא נבהל איפה אני "לחצת על כפתור אחד יותר מדי", ענתה האחות. "הכפתור האחרון - מטא - הוא מסלק טמפונים אוטומטי. מהיום אתה יכול להשתמש בשירותי הנשים בכל עת."

רינה 30

New member
אם כל כך הרבה תמונות

לפחות תנו לשאול מספר שאלות. =========================\=\ כמו בין כמה הבחור? במה הוא עוסק? היכן הוא גר? האיזה תצוגת אופה הוא הופע? ערב טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!

תשובות לשאלות

אמממממ משהו בין 30 ל-40 גר בגל מקום שהוא מתבקש עוסק במקצוע חופשי והוא מופיע רק בתצוגות פרטיות רק טוב!!!

למעלה