לילה טוב!

Super Icon

New member
לילה טוב!

תגידו זה ממש חשוב ואממממממן מישהו יענה לי עכשיו בערב.... אההה.... אני צריכה צ´יטים או וואטבר לסימס הבסיסי... בעיקר כסף ואיך הם נהיים שמחים. ועוד שאלה- עשיתי קומה עליוני ומשום מה אני לא יכולה לבטל אותה....אפשרי?

Super Icon

New member
הופ הופ טרללה

הקפצה הקפצה הקפצה ואני יודעת שזה נורא ואיום שאני מחכה 5 דקות שיענו לי בכל מקרה- קחו תאיי סי קיו שלי ותענו לי שם אם בא לכם 78428518(רק תגידו שאתם מהפורום הזה אוקי?)

Lto22

New member
צ´יטים לסימס הבסיסי

לחיצה על ctrl+shift+alt+C ולרשום: KLAPAUCIUS : Gives you 1000 Simoleons WATER_TOOL : Puts water around your home SET_HOUR : (Values 1-24) SET_SPEED : (Values -1000 - +1000 ) INTERESTS : Lets you change personalitys & interests AUTONOMY : (Values 0-100)How much Sims think on own GROW_GRASS : (VALUES 0-150) MAP_EDIT ON : Edit Maps on MAP_EDIT OFF : Edit Maps on ROUTE_BALLOONS ON : Self explainitory ROUTE_BALLOONS OFF : Self explainitory ! : Repeats last cheat code entered

Super Icon

New member
זה הראשון.....

זה של הכסף? אני צריכה כסף יש לי סימס עניים!

Lto22

New member
זה של הראשון

ביקשת את הצ´יטים של הסימס הבסיסי, ללא כל התוספות. במידה ויש לך תוספת כל שהיא, פשוט תכתבי rosebud. זה יוסיף לך 1000 $. ************************************************ או שאת יכולה לכתוב !;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;rosebud כל סימן קריאה כזה שווה 1000 $

למעלה