לילה טוב...

לילה טוב...

טוב..., הגיע הזמן לישון, "ליל מנוחה וחלום"... מחר יום קשה..., אבל "יהיה טוב, יהיה טוב,כן!" לילה מקסים לכולם,חלומות פז ויום קל! עמיתו´ש-אני ממש מצטער. מורו´ש- אנחנו צריכים לדבר. עומר- ההתעלמות שלך מהפורום לא מוצאת חן בעיני. קדם- לאן לעזעזל נעלמת? שרונה- אל תשמי יותר אף פעם חריף על הפיצה!!! חן- תהיי איתי בקשר...,טוב? וכל השאר- אני אוהב גם אתכם (אם במקרה מר פרידמן ייבקר פה-אתה חסר לנו!!!

בוקר טוב... על מה בדיוק?

ושרונה- עוד
וזה לא שפיטמתי אותכן!!!! אתן לא סירבתן!!.... (איך רואים שאני לומדת לשון!!) וואי אוקיי אל תתייחסו אליי, אני כבר מ3 בצהריים אתמול (אין לי כוח לחשב) בלי קולה
, ומהבוקר בלי אוכל
(לא שזה מפריע לי...), (עומר, צדקת, אני כן צריכה להיות בצום..) אני גם די מסוממת אבל רק מה
ולא ממשהו אחר!!!
ולקחתי תרופה הכי מגעילה בעולם, ואני לא צוחקת, אין יותר גרוע מזה, מבטיחה לכם..!!! (ועוד רשום על האריזה "בטעם אננס",
כן בטח!) טוב לא משנה, עוד שעתיים בערך צריכה להיות הבדיקה שלי, אבל בית חולים, לכו תדעו.... ואח"כ, בגלל שהייתי ילדה טובה ולקחתי את התרופה, בטח אמא תיקח אותי לשופינג... או לפחות לקנות קולההה!!!! וזהו, אז שיהיה לכם יום טוב, כשאתם תהיו פה, אני בטח כבר יהיה בישיבה מחכה לבדיקה... אז תזכרו שאני אוהבת אותכם מאוד, ושאם אני לא אחזור, תדעו שאהבתי אותכם- למורן אני מורישה את הכרית והשמיכה, לעמיתי את הפוף, ול..... הזכרתי כבר שאני לא במיטבי כרגע??? חח ביי ביי לכם!! :))

kedeman

New member
אני חי!!

סתם יותר שקט מהרגיל... עד שאני מגיע הביתה מונעים ממני להיות בפורום (אההם סלעית)
סתם... סתם אין לי ברגעים אלו הרבה מה לומר

למעלה