לילה טוב

yosense

New member
עם צעד גדול אני באפריקה

אבל דרום ספרד זה כנראה עוד בטוח באירופה
ברוכה הבאה

תודה

אני מבינה שכולם כבר ישנים..(נדבר בשקט שלא נעיר אותם)... אני מאיטליה.לא עוזבת ב-6 שנים הקרובות..

yosense

New member
איזה ישנים - תכך כלם באים..

אני כאמור מספרד חמש שנים בדרך ,עדיין לא ממש ברור אם הגעתי לכאן.. ויתכן שאזוז הלאה השנה..נורא תלוי במה יתפתח בימים הקרובים.. אני צייר אגב ומה מעשייך באיטליה??

מעשי...

הגעתי לאיטליה בגלל האהבה. החבר שלי לומד פה רפואה ואני פה מחפשת בית ספר נחמד לעיצוב אופנה.

yosense

New member
אופנה זה ´הדבר´ באיטליה

אומרת לי חברתי שהיא מעצבת בגדים באיכות גבוהה.. גם עיצוב בכלל על רמה הכי גבוהה - משתווה ליפנים . זה נשמע מלהיב

Sparker

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo88.gif../images/Emo59.gif../images/Emo73.gif../images/Emo94.gif

[ועוד המון אייקונים של רעש] אך אחד פה לא הולך לישון!!!! (חוץ מבליקסי, יש לה אישור) עוד איטלקייה לחבורה... בסוף נצטרך גם לפתוח פורום דרום אירופה!!!

Sparker

New member
דרום דרום...

ספרד!! 30 ק"מ מיוס... לזה התכוונתי במאפייה דרום אירופאית... כולנו באירופה אבל לא תמיד מרגיש ככה... אלא אם את מצפון המגף...??

blixgirl

New member
אני עוד פה ../images/Emo29.gif

אבל מתה מעייפות אז..משאירה לכם מגשים עם
ו
ויש עוגה בשרשור הקודם...help ureself self service ברוכה הבאה לפורום שלך ורק שלך
את בידיים טובותץ עם ספארקר ויוס... דרך אגב יוס מה עם עוד קצת תמונות ?
לילה טוב נתראה מחר

yosense

New member
איפה אני ואיפה הראש שלי

עוד ער לחלוטין - קברניט ספרקר קח את החללית לכל כיוון - השמיים פתוחים

Sparker

New member
מצאת נווט...

אני, שבבה"ד 1 תמיד איכשהו הגעתי למסעדה במצפה רמון במקום לנ.ס. הקרובה יותר... התת מודע שלי שולט ביכולות הניווט... חוצמזה, כשעוגן לא פה, אתה טייס הלילה סוליטו... אני שוקל התקפלות (מה שאומר שאני פה לעוד עד שעה...)

yosense

New member
אגב הצלחתי לעבור את המחסום ../images/Emo163.gif

והשמיים פתוחים שוב תגיד מה זה היה אצלכם גשם? אני רץ כל 10 דקות החוצה .. לכאן הוא לא הגיע.

Sparker

New member
משהו מקומי...

איזה שבר ענן או משהו... שעה של גשם חזק מאוד... ואח"כ שמיים בהירים. הספיק בשביל לתת לי מקלחת ולקלל בכמה שפות... אבל זה עוד כלום לעומת השעתיים סטטיסטיקה שעברתי היום... עזוב... אני מאחל לך לילה טוב... אני עוד מסתובב קצת ומתקפל.

yosense

New member
לא מאמין שאת כבר ישנה..

איזה תמונות את אוהבת יותר בליקסגרל?

blixgirl

New member
כל התמונות

שלך יוס היו משו משו וגם תמונותיו של ספרקר ממרפסתו (אוף למה אין לי מרפסת בבית הזה) הפיחו השראה וגעגועים לימי קייץ חמימים עם שקיעות אדומות...היום גשום ומעונן
פה אבל הטמפ´ עלו מעל האפס... בקשר לאתמול העיפות נצחה בגדול...אחרי לילה עם ספארקר ועוגן...4 שעות שינה...גם ינשוף לילה כמוני היה חייב קצת
אבל אני ערה ופה איפה אתה ? יום נפלא כולם בליקסי

yosense

New member
נליקסי - מיצג צילום יערך אני מקווה

עם הכתרת מנהל/י הפורום

למעלה