לילה טוב ...
טוב בטח תראו את ההודעה הזאת רק בבוקר ולפי דעתי אין פה אף אחד!!! שוב אני לבד פה... לא נורא ... <עוד מעט נלך לשחק שש בש...> בכל אופן זה הולך ככה ... ג´ס - אני מאוד מקווה שאני אצליח למצוא משהו הולם מבין כתביי לתחרות ... ניקולי- יקירתי - איך היה היום הראשון בעבודה החדשה?? אני מאמינה שהיה כיף לחזור לעשות משהו אחרי כל הבטלה הזאת ... קיצר- אחותי קטן עליך מרין אחותי... אל תדאגי... אילת לא בורחת...
אחי(ביי) איך התספורת ??? אני מקווה שיצא בסדר ושלא תהרוג אותי מחר ... שירנוש... התגעגעתיייייי איפה את !!! <אולי תתקשרי קצת > מיקי - אל תעבוד יותר מדי קשה - אין מה לרוץ אחרי העבודה היא אף פעם לא תגמר... ריקוש... אני מקווה שנגמלת מהשיר ... "בואי תני לי יד ונלך..." טוב בכל אופן בטח אתם תצ´טטו לכם פה בעוד אני אעבור עוד טיפול פיזיוטרפיה... חפיף קטן עליי העיקר שהטיפולי שניים האלה ייגמרו... יאללההההה אנשושים יום טוב אוהבת אורית
טוב בטח תראו את ההודעה הזאת רק בבוקר ולפי דעתי אין פה אף אחד!!! שוב אני לבד פה... לא נורא ... <עוד מעט נלך לשחק שש בש...> בכל אופן זה הולך ככה ... ג´ס - אני מאוד מקווה שאני אצליח למצוא משהו הולם מבין כתביי לתחרות ... ניקולי- יקירתי - איך היה היום הראשון בעבודה החדשה?? אני מאמינה שהיה כיף לחזור לעשות משהו אחרי כל הבטלה הזאת ... קיצר- אחותי קטן עליך מרין אחותי... אל תדאגי... אילת לא בורחת...