לילה טוב !!!

אבזץ

New member
לילה טוב !!!

סתם ככה מה אסור למה לא הא לו לא לו לא לה כן לא לי לי מה לי לו לו לא .... בטירוף שלי... (פסק/י זאת בעצמך) לא הצלחתי להוציא גימלים, מקווה שלא יוציאו אותי מחר לאבט"ש. שיז...ן העולם בכלל והצבא בפרט, אמן.

Hey

השיטה היותר טובה היא להוציא הפניה באחד מימי השבוע, ככה אנרכיה לא יצא לשבוע נהיגה בחור נידח בנגב אשר בארץ הקודש. אנרכיה.

והנה משהו מצחיק

הרבי קורא לחסיד שלו ושולח אותו לאונן. החסיד מופתע, אבל מציית כמובן, ואז שולח אותו הרב שוב לאונן, החסיד הולך לשרותים וחוזר ואומר קיימתי. והרבי בשלישית, לך תאונן! חוזר החסיד בשלישית, בקושי רב, אוננתי רבי, בשלישית מה עכשיו? עכשיו, אומר הרבי, קח את האוטו ותסיע את ביתי לשדה התעופה...

יש! יש מתכון לעוומה.

ואגב המתכון לדונאטס, יש משהו אחד שחשוב לדעת על דונאטס: הן מ ג ע י ל ו ת !

לילית3

New member
הכי טוב בעיני אלו הסופגניות הרגילות

עם ריבה בלתי מזוהה, אדומה כמובן... אני לא סובלת את כל הדונטס המיופיפים למיניהם. ממש שמחתי שדנקן דונטס נכשלו בארץ וסגרו. אבל לידיעת כל אוהבי הסופגניות - הסופגניות הכי טובות בת"א הן של יהודית בגן העיר. השיא שלי באכילת סופגניות - הוא: להחזיק חזק: ש-מ-ו-נ-ה!! -אחת אחרי השניה כמובן. לא מאמינה שיש לי מתחרים ש-מ-ו-נ-ה

ידו בכל

New member
../images/Emo12.gifאמאל´ה למה עשית את זה לעצמך ?

שמונהההההההההה סופגניות ????? את אכלת שמונה סופגניות אחת אחרי השניה ? היכן זה בידיוק ניכנס ? בהחלט שיא מרשים !!!

לילית3

New member
עשיתי? אני עושה את זה כל שנה ו-

אולי השנה בהשפעת פורום הכופרים הזה, החוטאים להכעיס, אני אוריד בקודש ואוכל פחות בכל זאת גילי המתקדם מחייב ...

איזה כיף לך!

ולא, אין לך שום מתחרים. אני קצת בדיאטה (איכס) ואני לא חושבת שהדיאטנית תרשה לי יותר מחצי סופגניה בכל החג. אבל אני אסדר אותה עם הלביבות! עם מחבת השף החשמלית מהטפלון אפשר להכין לביבות עם טיפה´לה שמן שזה לא יאומן, ועם הטעם המטוגן! רק מה אני אעשה עם הסוכר למעלה... חייבים לאכול לביבות עם הסוכר למעלה, נכון? זה כמו הריבה של הסופגניות באמצע, פריט חיוני והכרחי. אני גם לא שוללת את הסופגניות הממולאות המדהימות של רולדין, נס פח השמן פראייר ליד נס הטעם של זה. פלא שאני צריכה דיאטה...

תנסי פעם להוסיף בצל, מלח ופלפל

במקום הסוכר. לא יודעת אם זה דיאטטי או לא. מה שבטוח, זה טעים לאללה. ודרך אגב, גילינו שיהודי גלות אמריקה נוהגים לאכול לביבות עם רסק תפוחים על ידן. בעיני זה מזעזע, אבל אם את אוהבת לביבות עם סוכר.... ואין שום ספק ששמונה סופגניות הן הישג מדהים. והיתה על זה תוכנית נהדרת של פרפר נחמד (שבי אוכל שמונה סופגניות, וגומר את הפרק עם תה אינדיאי. חובה!)

אם הבצל מטוגן...

אז זה בטח טעים. מתוק עם מלוח זה קטע מזרח אירופאי קלאסי. כולם חוץ מהזן הזה מזדעזעים. גם מצברייט, לביבת מצות של פסח, זוכה למנת סוכר הגונה. פעם הכנתי לביבות לעשרות ילדים ומבוגרים, וחוץ מילד אחד אף אחד לא רצה את הלביבה עם סוכר. זה היה לי עצוב, כי זה כזה טעים. שבי אכל 8 סופגניות? וכל הילדים למדו לספור עד 8? אז 8 סופגניות זה אפילו חינוכי. במחשבה שניה, בטח לילית הפעילה את שבי ואכלה הכל בעצמה וככה היו לה 8 הסופגניות...

רק עכשיו הבנתי

שכנראה התכוונת שהמלח, הפלפל והבצל יהיו חלק מהעיסה, זה בטח, הכי טוב ככה. את גרגרי הסוכר מפזרים למעלה רק אחרי שהלביבה מוכנה ומדיפה ניחוחות בצלחת, כמו שאת אבקת הסוכר שמים רק בסוף על הסופגניה.

למעלה