לילה טוב

dibablas

New member
אתה אוהב מוזיקה יוונית אני רואה

גם אני די אוהב, זה קצת תלוי במצב רוח אצלי

https://www.youtube.com/watch?v=fpEc_7kXlQM

מסכימה איתך

אני יודעת שאני עלולה להישמע גזענית, אבל הם מסוגלים לקחת גן עדן פורח ולהפוך אותו למדבר או במקרה הטוב לחירבה וזאת תוך זמן קצר מאוד. זה מה שהם עשו לישובים בסיני וזה מה שהם יעשו לכל ישוב שיקבלו לידיהם.
ולמה אני אומרת את זה?
כי השבוע יצא לי לשמוע את יום טוב סמיה מי שהיה אלוף פיקוד הדרום, כועס על כך שהיו צריכים להשאיר את כל הבתים בגוש קטיף בשלמותם וליישב שם את אנשי רפיח וכך ליצור חיץ אנושי בין הישובים שלנו לבין עזה. הוא הצטער על כך שפוצצנו אותם והשארנו עיי חורבות. אז ברגע הראשון, כלומר במחשבה הראשונה אני הסכמתי איתו, אבל אחר כך במחשבה שנייה, אמרתי לעצמי, שגם ככה הם היו הופכים את כל גוש קטיף למזבלה אחת גדולה, כמו שעשו לישובים שהשאירו להם בסיני.

dibablas

New member
האם אתה יודע

שהיו תקופות שהערבים היו יותר מתקדמים מהאירופאים?

dibablas

New member
אני מבקש להבא

לא להביע דעות גזעניות על גבי הפורום כי הן תמחקנה.
יכולת להביא את הקישורים עם הכותרת ולהימנע מהמשפט שכתבת.
כלל של תפוז:לא להעלות תכנים בעלי אופי גזעני או תכנים שיש בהם כדי להסית לגזענות;
יום מקסים.

לא הבנתי מה גזעני פה?

מה גזעני להגיד שהמעשים שלהם הם זוועתיים? זאת דעתו. גם אני חושבת ככה.
11,000 ילדים נהרגו רק בסוריה במלחמת האזרחים שם, שלא לדבר על שאר הילדים הנטבחים באפריקה.
חיילים סורים מטווחים נשים בהריון כמטרות קליעה. דבר שלא נעשה ונראה בשום מקום בעולם כי גם למלחמות יש קווים אדומים שלא פוגעים בנשים בהריון. רק הנאצים השתמשו בנשים בהריון למטרות ניסויים.
זה נורא מה שקורה בעולם המוסלמי ואני לא רואה בזה שום דבר גזעני. זאת האמת.

אפרופו גזענות ומוסלמים

קראתי עכשיו מאמר שמן הסתם ידיר שינה מעיניי וצריך להדיר שינה מעיני כולם, ואני מודה שלא נתתי את דעתי על כך עד עכשיו ולא הבנתי את המשמעויות של הדבר הזה עד שקראתי את המאמר. אני אשמח מאוד אם מישהו יסתור את טענותיו של גיא בכור אחת לאחת כדי להרגיע אותי. כמו שזה נראה עכשיו, זה נראה רע.
http://shofar.tv/articles/print/8376

אתי 104

New member
לא הבנתי מה גזעני פה?

גם אני לא מבינה מה גזעני פה. ישנו חוק של חופש ביטוי וזה בסדר לדבר על כל נושא שאשר הוא.
רק ביום שישי דיברתי עם משפחתי איך זה שעדיין העולם לא עושה כלום עם מה שקורה בסוריה.
ממש חוצפה לדעתי זו שואה שיניה אבל העולם מוצא לנכון לשתוק. איפה נמצאים המנהיגים הגדולים
המעצמות הגדולות כוח והתערבות לאחרים הם יודעים מצוין , היום משתחררים הרוצחים הגדולים,אבל את פולראד הם משאירים
אצלם.
זה באמת גזענות וחוסר צדק!!!
משהו שמע לאחרונה מהמנהיג הדגול של סוריה, הוא ממשיך את חייו עם משפחתו, ואשתו הבזבזנית על חשבון העם
שנטבח יום יום בהמוניו
כדי ורצוי לנסות אולי אנו התושבים האזרחים הקטנים קצת על המנהיגים

ערב טוב אתי
את צודקת כמובן

הבעיה היא שבסוריה המצב מאוד מסובך כי האלטרנטיבה לאסד לא ממש קוסמת למערב. אף אחד לא רוצה את אל קעיידה על העורף שלנו. מצד שני החיילים הסורים מתנהגים באכזריות שאין דומה לה. את ארגוני זכויות האדם לא כל כך מעניין מה שקורה במדינות ערביות. אותם מעניין רק מה שקורה בישראל ואם נבנתה חומה כזו או אחרת שחוצה כפר כזה או אחר. רצח עם, תוך כדי מלחמת אזרחים, לא ממש מטריד את העולם הנאור.
אותנו תמיד יבדקו בציציות.

למעלה