לילה טוב! איך מעבירים משמרת לילה משעממת במיוחד?
פ פאראמדיק בשאלה New member 14/10/12 #3 נזכרתי עכשיו על הבדיחה שסיפרו לי הערב....על רב שהלך למועדון,וכשעלתה חשפנית הוא צעק שהוא לא יכול לראות... אז אמרו לא האנשים אם כך אז תצא!אז אמר להם הרב:העמוד מסתיר! בא לי לדבר עם מישו בטלפון...לא משנה עם מי...העיקר להעביר את הזמן...וכל מי שאני מכיר ישן עכשיו.... באסה
נזכרתי עכשיו על הבדיחה שסיפרו לי הערב....על רב שהלך למועדון,וכשעלתה חשפנית הוא צעק שהוא לא יכול לראות... אז אמרו לא האנשים אם כך אז תצא!אז אמר להם הרב:העמוד מסתיר! בא לי לדבר עם מישו בטלפון...לא משנה עם מי...העיקר להעביר את הזמן...וכל מי שאני מכיר ישן עכשיו.... באסה
מ מילטון גון New member 14/10/12 #4 חמוד - אתה חייב ללמוד להעסיק את עצמך בן אדם שהעולם הפנימי שלו ריק כל כך, עד שהוא חייב אנשים כדי להעביר איתם כל רגע פנוי שלו, הריהו כקליפה ריקה. יש מספיק ספרים בעולם בשביל להעסיק אותך עד יום מותך, ומספיק ידע שתוכל לרכוש בשביל מספר דורות. מה רע בלעשות עם עצמך משהו?
חמוד - אתה חייב ללמוד להעסיק את עצמך בן אדם שהעולם הפנימי שלו ריק כל כך, עד שהוא חייב אנשים כדי להעביר איתם כל רגע פנוי שלו, הריהו כקליפה ריקה. יש מספיק ספרים בעולם בשביל להעסיק אותך עד יום מותך, ומספיק ידע שתוכל לרכוש בשביל מספר דורות. מה רע בלעשות עם עצמך משהו?
פ פאראמדיק בשאלה New member 14/10/12 #5 הבעיה במשמרות שאני לא מרוכז בשביל ספר....כשאני לא במשמרת אני קורא ה-מ-ו-ן! אני דרוך מדי כדי להתרכז....וזו גם הסיבה שאני ער... כדי לא לפספס את ההזנקה
הבעיה במשמרות שאני לא מרוכז בשביל ספר....כשאני לא במשמרת אני קורא ה-מ-ו-ן! אני דרוך מדי כדי להתרכז....וזו גם הסיבה שאני ער... כדי לא לפספס את ההזנקה