לילה טוב!

pain is MY love

New member
לילה טוב!

עוד פחות מ5 שעות אני שוב על הרגליים ליום ארוך ארוך של לימודים אז מה? היה שווה לצאת! לא יכולה להירדם בלי הבירה שלי...

pain is MY love

New member
ממש לא כל הזמן

זה הגיוון בין הוודקות לוויסקי....
אני שותה בעיקר סטלה והייניקן וזה פחות העניין של הטעם זה יותר האווירה, האנשים, המוסיקה, הסיגריות, המחשבות והשיחות. הבירה היא רק מלווה את כל אלה..

Noam S

New member
לא מבין מה הקטע של הבירות,וודקות,אלכוהול

זה דרעק. הסיגריות - דרעק וחצי+ האוירה? זה חדר גזים עם רעש ובנזין כמשקה. ועוד לשלם על כל זה? פאן פאן פאן. מה שאנשים עושים כבילוי

pain is MY love

New member
אממממ אני לא יודעת מה הבילויים שלך

אני אוהבת לצאת מהבית להיות בחברת אנשים בגילי+ אוהבת להיות משוחררת, לצחוק, להנות אני חושבת ש90% מההנאה שלי בחיים אני חווה בפאבים או מועדונים אני לא שותה בנזין ולא מעשנת גזים אני עושה מה שטוב לי אני לא מכירה בילוי אחר אני אשמח ללכת לקולנוע או לתיאטרון אני אפילו יכולה לשחק באולינג או סנוקר אבל הם לא יהוו תחליף לצחוקים של החבר'ה עם כוס בירה.. מה אתה עושה עושה בשביל לחוות את ההנאה שלך?

Noam S

New member
אני

לא מוצא הנאה ברעלים. אלכוהול זה סתם מר. סיגריות זה רעל אחר. וניסיתי... באמת שניסיתי
אני בטוח שתאמרי אחרת אבל איך שאני רואה את זה מתחילים כדי להיות אחד מהחבר'ה. אין סיכוי בעולם שזה טעים על ההתחלה. ממשיכים שוב ושוב ושוב עד ש"מתגברים" על הטעם. נהנים מדפיקת הראש. ו...וואלה, על הדרך אתה אחד מהחבר'ה גם. אני לא טיפוס של חבר'ה. אז למזלי לא הייתי צריך להרעיל את עצמי. אבל שוב אני בטוח שלא תסכימי...זה בסדר. אני אוהב לבלות עם בת הזוג. שיש בת זוג. בילויים זוגיים שקטים וסולידים. לטייל ביחד בטבע. ים. סרטים. אפשר לבלות ביחד גם בבית ולעשות לא מעט דברים (לאו דווקא מה שחשבתם סוטים
... לא שיש לי התנגדות
).

pain is MY love

New member
תראה, שורה תחתונה

אם זה היה סתם "סבל" כל הפאבים והמועדונים אתה לא חושב שאנשים לא היו יוצאים לשם? אנשים לא יוצאים לפאב כדי לסבול! ותאמין לי שאלכוהול וסיגריות זה כיף בשביל מי שאוהב את זה. גם עם בני זוג זה עובד מצויין פרט לזה שאלה מקומות שלרוב פוגשים בהם הכי הרבה אנשים מהמין השני ברגע נתון, גם מאוד נחמד לשבת על הבר עם בן/בת זוג לשתות, להינות, לצחוק ולחזור הביתה
ואם כבר אתה לא אדם של חבר'ה אז מה אתה עושה כשאין לך בת זוג? מסתגר בבית לבד???

Noam S

New member
לפחות

אנו מסכימים (מפוסט קודם) שכפיות זה אחלה. בקטע של צריכת רעלים יש מחלוקת
מה שאמרתי זה שבהתחלה אף אחד לא נהנה מזה. שממשיכים שוב ושוב מתרגלים לזה כבר. מתמכרים. אז בטח שזה כייף. צריכים את זה. בקשר לשאלתך, היתה תקופה שביליתי עם חברים. ולא בפאבים. מחשב, סרטים, מוזיקה. לאחרונה זה לא קיים.

ברור שצריך חברים ואני תמיד בעד.

עם או בלי זוגיות חברים תופסים חלק חשוב מאד בחיים שלך.אני למדתי על בשרי שבחורה באה ובחורה הולכת.חברים טובים נשארים איתך תמיד לאורך כל הדרך.ולשמחתי הרבה התברכתי בכמה כאלה שיותר ממשפחה.

מסכים איתך.וכל אחד עושה מה שטוב לו תמיד.

גם אני מאד אוהב לצאת וזה קורה בעיקר בסופ"שים.זה סוג של תקופות מבחינתי.כי כשאני נמצא למשל בזוגיות אז לא רואים אותי בכל הברים למיניהם.שאני קורא להם שוק בשר בעיקר.אולי לעיתים רחוקות עם בת הזוג שלי או עם חברים. וכשאין זוגיות זה אחרת.אתה משוחרר ועושה מה שבראש שלך. וגם ערבים בבית יכול להיות נפלא מדי פעם.

pain is MY love

New member
אז מה עוד אתם מייצרים?

ובינינו, אני מקווה שאתם מייצרים את הסטלה כי לדעתי זאת הבירה הכי איכותית שיש!

את הסטלה לא מייצרים בארץ.

אנחנו מייבאים אותה בין השאר. הבירות שאנחנו מייצרים זה טובורג,קרלסברג. וכמובן את כל המשקאות הקלים,והתוססים. ובין השאר מייבאים גם אלכוהול מחו"ל.

למעלה