לילה טוב.

פשו שי ת

New member
לילה טוב.

עכשיו אני בחדר מיון מחוברת לאינפוזיה...נגד כאבים..איתי הבן(בן 17.5) ואמא שלי..נרדמתי הערב מוקדם מאד..בסביבות 12.30 בלילה קמתי ופתאם התקף כאבים קשה לנשום..הבן הגדול נלחץ..מהר רופא..אמבולנס..אמרתי לא.תתקשרו לטרם ותשאלו מה לעשות? שם אמרו שתבוא לבדיקות..העדפתי מיון בבית חולים שאם חלילה יהיה אישפוז אז יהיה פחות טירטור ..אז אני כאן עכשיו..עם אינפוזיה..ומחכה לבוקר להשתחרר הביתה בעזרת ה`... חגית

פשו שי ת

New member
בוקר טוב וחודש טוב ומבורך

ב`ה שוחררתי הביתה..עוד כמה בדיקות לעשות בקופ`ח. איזה אויר נעים בחוץ.הולכת ברגל הביתה ו...לישון....

מיק41

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

חגית, שמחה לשמוע ששוחררת הביתה, תנוחי!! מקוה שאת מרגישה טוב. תשמרי על עצמך. הרבה בריאות!!!!!! יום עמוס לפני, הילדים מפוזרים, הרבה הסעות. ובטח נגיע היום לבריכה. שיהיה המשך יום נעים. מיכל

רוזהלי

New member
../images/Emo193.gif../images/Emo24.gif

חגית, הדאגת אותי. מה שלומך כעת? רפואה שלמה ורק בשורות טובות.

kampf

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo24.gif תשמרי על עצמך פשושית .

פשו שי ת

New member
רוזהלי יקרה

ב'ה מרגישה טוב יותר קצת חלשה
חגית

פשו שי ת

New member
היי מיכל

תודה על הברכות.נחתי היום ואחר הצהרים יצאתי למסיבת סיום שהיתה לנו בסדנא למודעות עצמית.זו היתה סדנא מאד מיוחדת...היום הסתיימה..

החלמה מהירה יקירה

אמרתי לך תלמדי ממני רק דברים טובים האמת הכאבים בלילה תמיד חזקים יותר מאשר ביום

פשו שי ת

New member
מיכל

ב'ה מרגישה טוב יותר מנסה לישון נרדמת למעט זמן ומתעוררת שוב מהחום............
חגית

כן אני שמה לב באיזו שעה כתבת../images/Emo3.gif

את לא ישנה עם מזגן? ממש חם לישון בלי... אני מתכנתת אותו על sleep או עד שעה שבא לי וככה ישנים בנעימים, עד הבוקר.....

מיק41

New member
בוקר טוב

מיכל, כל הכבוד על השעה שאת מתעוררת! תעשו חיים היום. (מקוה שהמאווררים יעבדו חזק). ושוב מזל טוב להורייך. אני מתחילה להתכונן עוד שעה נפגשת עם אחותי ואבא שלי בבית קפה. שיהיה יום נעים מיכל

פשו שי ת

New member
מיכל יקירתי

אני מדליקה מזגן אבל לא לכל הלילה עד שאני קופאת ואז מכבה אותו ושוב חם גם לי לא כלכך בריא לישון עם מזגן כל הלילה

למעלה