לילה טוב

על זה אומרים האנגלים "כל אחד וכוס התה שלו"

אני קוראת אתכן אהבות אמיצות שמגדלות ילדים שהם דןור העתיד שלנו ומאחלת לכולבן ולכולכם, מה לעשות יש גם אלמנים המגדלים ילדים וגם הם כותבים בפורום שלנו מאחלת לכולם שהבורא יתן לכם את כוחות הנפש שצריך כדי לגדל את הילדים ושהמשפחות יתאחדו כדי לפרגן לילדים , יספרו להם על המלאך/מלאכית שנעלמו ועלו לשמים ושכל החגיגות יהיו שמחות , מלאות חיוכים , כי הילדים ממשיכים לגדול ולצמוח את זה רואה היטב אצל האחיינים שלי שגדלים על הסיפורים על דודה וסבא וגם סבתא ועם הזמן הם נותנים את הכח להמשיך הלאה , לחייך לצחוק ולהביט על מחר בחיוך כי הם מביאים איתם המון אהבה רק צריך לבקש חיבוק והכוחות חוזרים להמשיך לחיות בלי דמעות

פשו שי ת

New member
צהרים טובים

גם אצלינו היה ברמצוה לגיסי(אח של בעלי ז`ל)3 חדשים אחרי הפטירה.הם עשו הנחת תפילין בכותל וארוחה קטנה בגן סאקר בדרך הם הזכירו אותו כמה הוא חיכה לברמצוה הזו וגם קנה לבנם תפילין וזה רק עשה לי רע הילדים שלי ואני בכינו המון זה היה קשה. האמת שאחרי האזכרה של החודש הם כמעט לא בקשר כמו שהיו כשהיה חי אבל אני שמחה על זה.בחנוכה עשינו מפגש משפחתי אצלי והערב הסתיים עם הרבה אכזבה ופרצופים חמוצים .אני גם עכשיו הזמנתי אותם אבל לא בלב שלם..לצערי קשה לי עם הצביעות שלהם.. אולי כלפי חוץ אני נשמעת ונראית חזקה אבל מבפנים אני מרוסקת ואין אף אחד שיודע ומרגיש את זה. אני לא רוצה שירחמו עלי אז אני משדרת כאילו הכל כרגיל ואני מתמודדת לגמרי לבד עם הכל ותאמיני שזה לגמרי לא קל להעמיד פנים במשך כלכך הרבה זמן.. אני כאן אשמח לעזור בכל מה שאוכל..חגית

לילה טוב

הרבה זמן לא כתבתי , אבל אני כל הזמן מציצה לראות מה קורה ומה חדש ושמחה לקרוא את כל מה שאתם כותבים אני פשוט עסוקה בכל כך הרבה דברים, כל מיני משפטים ועורכי דין שמטפלים לי בכל מיני נושאים , אז קצת עזבתי... אבל תמיד איתכם בכל זאת , וכייף לדעת שכולם פה בינתיים גם חגגתי לבן קטן שלי יום הולדת שנתיים והיה נחמד מאוד , במיוחד שהצד השני ( משפחתו של בעלי ז"ל ) החליטו שמין הראוי שיגיעו , אז הופתעתי מאוד כשהם פשוט נכנסו בדלת , ממש דפק לי הלב , אבל היה נחמד לכולנו )( גם לצד שלי ) רק חבל שהכל טוב ויפה מעל לפני השטח , וכשחופרים לעומק , אז הכל מאוד מאוד לא פשוט איתם , רק גורמים לי עוגמת נפש. גם החופש הגדול מתקרב לילדים וזאת הרגשה קצת קשה ( במיוחד בחופשים ) כי כולם מתכננים חופשות ונסיעות ואני לא ממש בעניין הזה עדיין , רשמתי אותם לקיטנות ממש עד אמצע אוגוסט ואני מקוה שאחר כך אני אסתדר עם עזרת המשפחה שלי ואלי בכל זאת ניסע לאיזה מקום נחמד... עוד נראה בקיצור אני שמחה לחזור לכתוב קצת אז שיהיה לילה טוב לכולם

לילה טוב

הי לך , גם לי קצת קשה עם הצד השני ולעיתים הייתי שמחה לתת
, אבל לומדים לתת לדברים לעבור ליד ולהתעלם כמה שאפשר. הכי חשוב זה לשמור כוחות לתא המשפחתי שלך שנשאר . אל תחפרי לעומק זה לא שווה את זה. לילה טוב

נעים לקרא אותך צימוקמוק

קודם כל מזל טוב לבן השנתיים .. ואכן למען הילדים שמחתי לקרא שיום הולדת היה מוצלח למרות המתחים ..אם הצלחתם לשמור על נועם אולי כדאי למצא דרך לגישור על יתר המחלוקות? אצלי משפחתו בחרה להתנתק ...בהתחלה , מאחיו היחיד(הבן שלהם האח ..) ...לאחר מכן ממני ולבסוף גם מהנכדים ..חבל לי על הוריו וכואב, אבל בניי פגועים ולא מוכנים לסלוח ..

וצימוקמוק קחי את הילדים לחופשה !!!

יציאה מהשגרה תעזור לך ולהם ... אני יודעת שזה לא קל ולא פשוט ,וכמו כל דבר צריך ללמוד לעשות זאת ,לבד! אבל, זה יועיל לכם . טלי

li 3 האחת

New member
היי חברים...

אצלי דווקא המצב רגוע יחסית.המשפחה שלי עוטפת ותומכת ובכל רגע נתון מוכנה להגיע עזרה. במשפחתו דווקא בהתחלה היה מתח וקשה.אבל היום הם ואני הבנו שאם לא נתגמש זה יהיה לא נעים ויש סיכוי נאבד אחד את השני. נכון להיום עם אמא שלו אני בקשר מדהים טלפונים כל יום כמעט.היא גם עוזרת לי עם הנסיך שלי שאני נתקעת בלי משהוא שיהיה איתו בלילות כאשר יש אירוע או בילוי.האחים והאחיות שלו בקשר לא הדוק מידי אבל בסדר.ואם צריך הם עוזרים..כך שהכל תקין וסביר.מקווה שימשיך כך.. אני בניגוד לכן צריכה עוד מעט להתחיל להרים בר-מצווה אומנם עוד קצת פחות משנה אבל זה נושף בעורף ומלחיץ לאללה.. אז בנתיים יום קסום לכולם.. אוהבת ~לי נ.ב גם אני מתה לצאת לחופש ולא כל כך מסתדר לי עם הלימודים.. נראה מה יהיה...

מיק41

New member
היי לי

כייף לך שהיחסים עם המשפחה שלו טובים ושיש לך עזרה מהם. אצלי זה בדיוק ההפך. ובקשר לבר מצווה אם תרצי מוכנה לעזור וליעץ. אני עשיתי לבן שלי בר מצווה לפני כשלושה שבועות. ולפני שלוש שנים עשיתי לבן הבכור. כן זה מלחיץ, יש הרבה דברים לעשות לפני, וקשה לבד. מקוה שתהיה לך עזרה מהמשפחה או מחברות. אני מאד נהניתי באירוע, היה מאד מרגש וכמובן היום יש את הזכרונות. בכל מקרה את יכולה לפנות אלי אם תרצי. מיכל

li 3 האחת

New member
היי מיכל..

קודם כל המון תודה על הרצון לעזור. בשמחה כשבאמת יתחיל מחול השדים אפנה אליך ליעוץ ועזרה... כרגע אין לך מצב לאיזה לחץ אני נכנסת שרק מזכירים לי שצריץ להתחיל.פוחדת אלוהים איך עושה זאת ללא אהובי. האיש שכל כך חיכה שהבן הזה יוולד אחרי שתי נסיכות..האיש שבברית לא היה מאושר ממנו (איזה ברית כמו בר מצווה) האיש שנלחם בשיניים להחזיק מעמד כדיי לראות אותו מגיע לגיל 6 כדיי שיתעטף בציצית בבית הכנסת. המלאך הזה שכל כך האמין שיזכה לראות אותו חוגג בר- מצווה.אלוהים איך?? איך עושים זאת בלעדיו?? קשה רק לחשוב. אבל חושבת חיובי ומקווה שזה יגיע אצליח להרים את עצמי ולערוך הפקה שתהיה כל כולה לזכרו..שמלמעלה יראה ויהיה מאושר.. תודה מיכל. ~לי

לי יקרתי

שמחה שיש לך תמיכה וקשר טוב עם המשפחה .. שמחה לשמוע על הבר מצווה ,זכרי זה רק אירוע ... נסי לקחת הכל בקלות והעזרי במי שנח לך .. ולגבי חופשה ,זכרי חיים פעם אחת ולכן נסי לעשות כל דבר שעושה לך טוב שלך טלי

פשו שי ת

New member
ערב טוב לי

נכון שיש לך עו שנה עד הברמצוה אבל כדאי מאד שתחשבי לע זה כבר מעכשיו כי מחר בבוקר תקומי ותגלי שכמעט ולא נשאר זמן והאירוע מתקרב בצעדי ענק אני ביום שלישי הקרוב חוגגת בתמצוה לבתי (בת 1 אחרי 2 בנים וקרויה על שם חמותי ז'ל) בעלי מאד חיכה לבתמצוה שלה והבטיח שיעשה לה אירוע כמו לבנים באולם ותכנית ובקיצור חגיגה גדולה ועכשיו אני לבד בלעדיו מקיימת את הבטחתו ועושה לה באולם עם תכנית קשה כי הכל עלי כל הסידורים וההכנות והקניות אבל הנה אנחנו מתקרבים ליום הגדול וברוך ה' כמעט הכל מוכן. גם המחשבה שהוא לא איתנו קשה ומשפחתו תהיה איתנו(זה האירוע השני שהוא לא איתנו 3 שבועות אחרי שנפטר נולד לנו בן) אני מאחלת לך בהצלחה ואם תרציעזרה אהיה מוכנה לעזור באהבה חגית

li 3 האחת

New member
פשושית יקרה..

קודם כל המון המון המון
לבת המצווה המון אושר לך ולילדים שתזכו רק לחיים מאושרים מלאי אהבה ואושר.. מצדיעה לך אישה יקרה על תעצומות הנפש לקום ולארגן.יודעת כמה זה קשה.יושבת וכותבת לך ונזכרת והדמעות נשפכות כמים רק מלחשוב שהוא לא זכה.. מזדהה איתך גם אני כלפי חוץ האישה החזקה זו שצוחקת שמדברת יוצאת חברות חברים ספורט ובילויים..אבל בפנים הכל מרוסק הכל מנופץ.לא רוצה שירחמו עליי לא רוצה מבטים של חמלה אוי כל כך צעירה. לכן חייבת כלפי חוץ להפגין עסקים כרגיל אך אבוי בלילה או שאני לבד המחשבות והדמעות הן אישיות משל עצמן.. מאחלת לך שהכל יעבור בשמחה ובאושר עד כמה שאפשר..שכל מה שאת מיחלת יתגשם שיהיה הכי טוב שאפשר.. חיבוק ~לי

פשו שי ת

New member
לילה טוב לי היקרה

גם לך ולילדיך מאחלת רק טוב הרבה אושר ושמחה..תשתדלי למענך ולמען הילדים לתת הרבה חיוכים..קשה נכון..אבל עם הזמן זה מגיע לבד ונעשה קל יותר...זה גם מה שאני משתדלת לעשות...אם תרצי לדבר כנסי למסרים אשמח להיות בקשר..זה יחזק את שתינו... המון אהבה חגית..

../images/Emo119.gifלהיות אלמן/ה אומר להציב מראה

אל מול חברים ומישפחה ולעמת אותם עם הפחדים שלהם,עם האפשרות שמוות של אדם קרוב הינו ממשי.רוב מכריך משכבר הימים יפנו עורף אליך ולו רק ע"מ להימנע מתיזכורת כואבת לפחדים אלו.אחרים נבוכים ממצבך חוששים לחזור לשיגרת החיים בנוכחותך כי אינם מבינים שגם את מוכנה לחזור ולצחוק שוב האפשרות שיאמרו רבר מה שיפגע בך טורדת את דעתם וקל יותר להימנע מקירבתך.חברים של אישתי נעלמו לאחר פטירתה לחלוטין,חברים שלי בודדים נישארו בקשר. בני מישפחה נישאר קשר טוב רק עם גיסתי ובעלה וגם זה היתעמעם עם השנים. משוכנע שגם אני אחראי במידה מסוימת להיתנתקות הקשרים ולכן איני בא בטרוניות לאף אחד.

למעלה