לילה טוב!

לילה טוב!

נעים מאוד אן.. אני גרושה כבר שנה ושתי חברות המליצו בחום להגיע... שמעתי שיש פה חתיכים חמודים ופנויים ובנות מקסימות... אז הבאתי עוגה הבאתי קפה... אני מתרגשת פשוט. תעשו מקום? באהבה אן

הילה301

New member
נעים מאד

אם את פנויה, יש כאן כמה עורבים ואורבים. ואם את רוצה, אני מציעה לך חברות. רוצה לבוא אליי מחר? אני צריכה דחוף גבות.

הממ נשמע קצת מפחיד

אני אישה של גבר אחד
אני אשמח להגיע מחר, מה זאת אומרת גבות? מההה מסיבה כזאת?! נשמע מעולה.. אני גם צריכה.. מה עם מפשעות?

הילה301

New member
אמ... נכיר יותר אז אולי.

בכל מקרה גבות, שפם ופן. הולך? אל תאחרי ותביאי קפה טסטר אני אוהבת

הילה301

New member
בסדר, אישרתי בשבילך. אל תאחרי טוב?

אה, ומחר וולנטיין. אל תשכחי את הלבבות הבלגים. מכתב מאוהב בחרוזים ואם אפשר דובי קיטשי קטן. תודה. תשאירי לי טלפון במסר, אני אסמס לך כתובת. הוראות הגעה EMAP

וואוו ממש קבלת פנים חמה ומבללבת!

תודה רבה אגיע עם כל מה שדרשת ומחכה להוראות. בוקר טוב.

הי אן../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום, הגעת אלינו בימים שכולנו תוססים משפוחצלים ומרוצ'רצ'ים...

../images/Emo124.gif יאללה תנו בתרועה

מצאתי ניק... הזוכה היא... מיצה!
אתמול טובי המוחות נאספו לשיחת ועידה (הילה301, מיצה ואנוכי לשעבר באבל) וזרקנו ניקים לאוויר... עלו ניקים טובים עלו ניקים מצחיקים... בהמת עמקים זה היה מיצה? והלוחשת לחמורים, שפחצוליים וכו'... הוחלט בסוף על אן, אן אקונדה... בגאווה מסירות והקדשה אישית לאנקונדה שלי..
אז קבלו אותי יפה אה? אני מקווה שאוכל באמת לאמץ לליבי את הניק... הבוקר קצת היה לי קשה להפרד מבאבל...

שרשירית

New member
../images/Emo12.gif כמעט עבדת עלינו. אבל זהו שלא ../images/Emo190.gif

מי שמכיר אותך ישר ידע שאן אקונדה זו את (מעניין למה?
)
אני מתה על הניק המקורי שלך.
קשה לחשוב שהוא לא איתנו. להתראות Bubble Girl 27
ברוכה הבאה אן אקונדה
דרך אגב, אני לא מוותרת לך על הקפה. סוכר אחד ושיהיה עם אהבה.

אני גם עוד לא מתרגלת

אולי באבל עוד תחזור... לא סגרתי ת'בסטה על הניק הזה... בכל אופן קפה עליי.. עם המון אהבההההההההההההההההההה

למעלה