לילה טוב... תכף יוצאתת.. שיהיה לילה טוב לכולם ...
L lital1993 New member 9/11/07 #2 לילה טוב ../images/Emo29.gif ../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif לילה טוב! ספירעע שלי תהני! אה דרך אגב אל תדברי איתי בחיים שלך1#@%) תחזירי את הכינוי!!!! וזאת רק אני או שבתאל כתבה ואף אחד לא טרח לדעת מה איתה?!!?! לילה טוב
לילה טוב ../images/Emo29.gif ../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif לילה טוב! ספירעע שלי תהני! אה דרך אגב אל תדברי איתי בחיים שלך1#@%) תחזירי את הכינוי!!!! וזאת רק אני או שבתאל כתבה ואף אחד לא טרח לדעת מה איתה?!!?! לילה טוב
S Skater Girl1 New member 9/11/07 #3 כן ליטל אבל אפחד לא יודע ביגלל שהחלפתי כינוי אבל מזה משנה ... חזרתי בגירסה מחודשת חח דברי איתי באיסיי =] לילה טוב לכולם
כן ליטל אבל אפחד לא יודע ביגלל שהחלפתי כינוי אבל מזה משנה ... חזרתי בגירסה מחודשת חח דברי איתי באיסיי =] לילה טוב לכולם
ג ג ב ש ו ש New member 9/11/07 #5 בוקר טובבב../images/Emo1.gif../images/Emo88.gif עכשיו חזרתי ממסיבה בפורום בבאר שבע.. עף לישוןןןןןןן
M Mai angel המקורית New member 9/11/07 #8 צהריים טויבם../images/Emo42.gif../images/Emo66.gif קר לי וחם לי חח שבת שלום