לילה טוב. מחר שוב חג. שיהיה לכם לילה טוב וחג שמח (:
ג ג ב ש ו ש New member 3/10/07 #3 לילה טוב../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif היה ערב נחמד מאוד..יצאתי לכמה מקומות,נדדתי עם חברים מפה לשם בכל מקרה הלילה שלי עוד לא נגמר,חבר הפתיע אותי ובא מהצפון אז אני תיכף שוב זז... לילה נהדר..
לילה טוב../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif היה ערב נחמד מאוד..יצאתי לכמה מקומות,נדדתי עם חברים מפה לשם בכל מקרה הלילה שלי עוד לא נגמר,חבר הפתיע אותי ובא מהצפון אז אני תיכף שוב זז... לילה נהדר..
A A m o r e 1 New member 3/10/07 #4 בקור טוב לכולם../images/Emo24.gif מה נשמע לא הייתי פה כל כך הרבה זמן! כמעט שבועיים...(ככה זה לסגור חג ושבת..) וממש חסרתם לי! אז מה שלומכם? מה חדש?
בקור טוב לכולם../images/Emo24.gif מה נשמע לא הייתי פה כל כך הרבה זמן! כמעט שבועיים...(ככה זה לסגור חג ושבת..) וממש חסרתם לי! אז מה שלומכם? מה חדש?
ג ג ב ש ו ש New member 3/10/07 #5 היי רוני מאמי../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif התגעגענו אלייך העיקר שעברו שבועיים ועכשיו את בבית וגם פה בפורום עם כולם אצלנו הכל בסיידר...יש פה בפורום את כל הקישורים לכתבות שהיו על נינט אם בא לך להתעדכן וכאלה.
היי רוני מאמי../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif התגעגענו אלייך העיקר שעברו שבועיים ועכשיו את בבית וגם פה בפורום עם כולם אצלנו הכל בסיידר...יש פה בפורום את כל הקישורים לכתבות שהיו על נינט אם בא לך להתעדכן וכאלה.