לילה טוב:)!

לילה טוב:)!

תודה רבה לכל מי שהגיע לתמוך בנו במצעד בחיפה! אנחנו מודים ומקווים לראותכם שוב עם חברים נוספים ופנים חדשות גם באירועים הבאים בעיר:) רצינו לחכות עד שתגענה התמונות מיום חמישי, אבל בגלל שהמצעד כבר מגיע- ישנה הסעה למצעד מחיפה לירושלים! מי שמעונין בהסעה, אנא צרו קשר עם הפורום החיפאי, עם רוני או איתי רוני 054-7663259 ואותי ניתן להשיג במסרים (גם את מספר הפלאפון שלי) עלות ההסעה נכון לכרגע היא 50 ש"ח, וככל שיהיו יותר אנשים המחיר יירד. יהיו עוד אירועים מעניינים, גאים וצבעוניים בבזמן הקרוב מאוד, ואני אודיע עליהם בפורום באופן אישי, בהודעות נפרדות ועם תמונות מהמצעד בחיפה. נשמח לראות כמה שיותר מכם ביננו:) {היה מצעד מעולה, מכובד, עם נוכחות מרשימה מאוד וכולנו בהחלט גאים בו! שוב- תודה רבה למי שהגיע ונטל חלק.. -גם- לשוטרים:))
בית הפורום החיפאי.

marik

New member
בשעה טובה הפורום החיפאי התחיל לפעול

ולעשות למען הקהילה החיפאית. חיכיתי ליום הזה הרבה זמן.... אני מאוד מקווה שלא תישברו ולא תפסיקו למרות כל הקשיים. אני מאוד מאמין שרק בגלל חוסר פעילות גאה בחיפה - היא לא מפותחת מהבחינה הזאת, אין בה מסיבות, אין בה אירועים ואין בה תיירות גאה. בעצם - אין בה כלכלה גאה. וחבל.... נתראה כולנו בי-ם. נ.ב. מה דעתך על הכובעים שתפוז שלחה לכם למצעד בחיפה? נחמד נכון?

שלום:)

תודה רבה על התגובה! הפורום החיפאי פעיל מזה זמן רב, ויחד עם זאת רק עכשיו אני התחלתי לפרסם גם בתפוז (שכאן אני כותבת שנים). עכשיו גם יש צוות מקסים שבאמת פועל, משתדל, עושה ו.. מ צליח. ואנחנו גאים לראות פירות ומקווים שכך גם מי שמגיע להיות איתנו. אני מקווה שלא נפסיק ולא רואה מצב שנפסיק:) אז נכון לכרגע- יש מסיבות, יש אירועי תרבות.. ועל כולם בהודעות הבאות ותמיד אפשר לפנות במסרים. לגבי הכובעים- במסרים. יום נפלא!

marik

New member
כתושב הקריות לשעבר...

אני יכול לספר לך שאני התחלתי את דרכי בפורום החיפאי. לשם הלכתי לראשונה בחיי, ושם הכרתי את החברים שלי שלקחו אותי ללונה (בזמנו) ומשם הכל היסטוריה. מועדון הוירג'ין אם שמעת עליו - אני ניהלתי יחד עם חבר טוב. ואני מכיר היטב את הפורום החיפאי. ולצערי אני מכיר גם את הנפילות שלו, ואת הקשיים שהעירייה מערימה עליו. אני מאודדדדדדדדדדד שמח לשמוע ולראות שהוא חי ונושם, קיים ובועט! אמן שחיפה תתפתח ומהר בתחום הגאווה. שיקומו ליינים גאים נוספים ותהיה תחרות שתגרום לשגשוג. שיפתחו עסקים גאים ועסקים תומכי גאווה. שיהיו מקומות בילוי גאים. שתהיה תמיכה נפשית לגאים החיפאים. שחיפה תשגשג מהבחינה הזאת... כי כרגע - התדמית שלה, ולצערי זה באמת ככה - חיפה נבולה מהבחינה הזאת. בהצלחה בכל מקרה :) אגב, מי מנהל את הפורום? מי הצוות שם?

למעלה